reklama
Tusiaczku- Trzymam kciuki.. Aż się wzruszyłam normalnie.... I chce mi się płakać.. &&&&
Dziewczyny a ja się wykąpałam i już leżakuję.. Do fryzjera muszę iść w pt.. Grzywke mam już za sługą.. A w którym tygodniu był Tusiaczek)? Nie wyświetla mi sie suwaczek:/
Dziewczyny a ja się wykąpałam i już leżakuję.. Do fryzjera muszę iść w pt.. Grzywke mam już za sługą.. A w którym tygodniu był Tusiaczek)? Nie wyświetla mi sie suwaczek:/
pola.
Fanka BB :)
Tusiaczku - dawaj przed północą!!! trzymam kciuki - będzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
Hehe
Przyłączam sie do życzeń zeby Tusiaczek urodziła jeszcze dzis
Ja tez woodstockowa kiedys byłam, ale to było tak dawno temu ze prawie zapomniałam
elifit
Moderatorka
Mój za pasażerem. Ja też pasażer z przodu więc mała za kierowcą chyba. Będzie mi wygodnie do niej zajrzeć ? Sama nie wiem
Niedawno czytałam o amnezji wcześnodziececej i dziecko potrafi zapamiętać na rok co najmniej co się dzieje. A jeszcze w czasach technologii jaka jest to przecież ciągle wspomnienia odświeża.
Niedawno czytałam o amnezji wcześnodziececej i dziecko potrafi zapamiętać na rok co najmniej co się dzieje. A jeszcze w czasach technologii jaka jest to przecież ciągle wspomnienia odświeża.
Ostatnia edycja:
emyly
Sokoja - darl się niemiłosiernie, tak, że bardzo często wymiotował, potrafił sie też ze złości zadrapać do krwi. Taki podróżnik mi się trafił. Do tego wszystkiego mieliśmy taki beznadziejny fotelik ze wysuwał ręce z pasów. Od kilku miesięcy zdecydowanie lepiej.
malgorzatkar
Ola jezdzi za pasażerem i tak chyba zostanie, bo inaczej nie wloze nosidelka...mamy miejsce parkingowe przy ścianie i tylko.z jednej strony dajemy radę drzwi otworzyć.... Ewentualnie lusterko sobie dokupie, żeby bobasa widzieć
limonka8721
Dzięki dziewczyny za rady Spróbuję z tą mąką ziemniaczaną Ale mam posypać i zostawić??
Co do mycia to właśnie stosuję wodę i waciki żeby jeszcze bardziej nie podrażnić,no nic zobaczymy chciałabym, żeby jej to zniknęło jak najszybciej
Jeśli chodzi o jedzenie to właśnie w szpitalu jadła między 15 min a nawet do 30 min dochodziło czasem. To może ja już mam to właściwe mleko i jej wystarcza takie krótkie jedzenie ?
Zazwyczaj śpi minimum 1,5 godz więc chyba jakby była głodna to by się częściej budziła.
No nic, tak jak mówie uczymy się siebie cały czas
Tusiaczek trzymam kciuki za ciebie i dzidzie, żebyście szybko się zobaczyli
Co do mycia to właśnie stosuję wodę i waciki żeby jeszcze bardziej nie podrażnić,no nic zobaczymy chciałabym, żeby jej to zniknęło jak najszybciej
Jeśli chodzi o jedzenie to właśnie w szpitalu jadła między 15 min a nawet do 30 min dochodziło czasem. To może ja już mam to właściwe mleko i jej wystarcza takie krótkie jedzenie ?
Zazwyczaj śpi minimum 1,5 godz więc chyba jakby była głodna to by się częściej budziła.
No nic, tak jak mówie uczymy się siebie cały czas
Tusiaczek trzymam kciuki za ciebie i dzidzie, żebyście szybko się zobaczyli
reklama
graza06
Witam się dziewczyny wieczorową porą
nadal w dwupaku, sądziła że dzisiaj może się uda zrobić prezent dla Mż o 15zaczęły się skurcze ale się wyciszyły jak się położyłam.
Przeczytałam relację mamy_bobasa, strasznie się wzruszyłam że już tuli swój mały skarb. To oczekiwanie chyba jest dla mnie najgorsze, żeby wiedzieć że to już, żeby być już po. Za dużo chciałabym od razu
Tusiaczek trzymam za Ciebie kciuki, żeby poród był lekki i bez komplikacji.
Tak się zastanawiam, nigdy nie rodziłam, nie wiem czego się spodziewać, literatura fachowa przeczytana ale życie pisze swoje scenariusze. Zastanawiam się czy dam rady? Powtarzam, że dam radę. Jednak niepokój nadal gdzieś siedzi
nadal w dwupaku, sądziła że dzisiaj może się uda zrobić prezent dla Mż o 15zaczęły się skurcze ale się wyciszyły jak się położyłam.
Przeczytałam relację mamy_bobasa, strasznie się wzruszyłam że już tuli swój mały skarb. To oczekiwanie chyba jest dla mnie najgorsze, żeby wiedzieć że to już, żeby być już po. Za dużo chciałabym od razu
Tusiaczek trzymam za Ciebie kciuki, żeby poród był lekki i bez komplikacji.
Tak się zastanawiam, nigdy nie rodziłam, nie wiem czego się spodziewać, literatura fachowa przeczytana ale życie pisze swoje scenariusze. Zastanawiam się czy dam rady? Powtarzam, że dam radę. Jednak niepokój nadal gdzieś siedzi