reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Ja to już sama nie wiem. Na kiblu powtórka z wczoraj i do tego lekkie bóle okresowe. Ale to nie są wyznaczniki i w ogóle nie czuję się do porodu. Obstawiam przyszły tydzień :tak:

reklama
Tusiaczek trzymamy kciuki!!!!

Limonka mi mówił doradca laktacyjny, że z tego powodu, że na początku leci tylko to mleko do napicia a to do jedzenia dopiero później, to jeśli dziecko nie je 15 min to nie zalicza się takiego karmienia jako jednego z tych 8, które oni liczą, że mają być. Jak dziecko po 5 min zasypia to radzili budzić głaskając po rącze. Tylko powtarzam co mi mówili, bo jeszcze nie mam w tym temacie żadnych swoich doświadczeń.

Dziewczyny trzymać kciuki. Powoli szykuje się do szpitala. Trzecia godzina skurczy. Co 8 minut już teraz

Tusiaczku, kciuki zacisniete :) :) :) czekamy na dobre wiesci :)

Ja to już sama nie wiem. Na kiblu powtórka z wczoraj i do tego lekkie bóle okresowe. Ale to nie są wyznaczniki i w ogóle nie czuję się do porodu. Obstawiam przyszły tydzień :tak:

Elifit, a moze u Ciebie tez juz cos sie dzieje?

Tusiaczku - dawaj przed północą!!! :-D trzymam kciuki - będzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!

emyly - a syn w jakim wieku? Ja na woodstock pojechałam z bratem i jego koleżanką, to był 2003r. czyli miałam 17lat. Moi znajomi dalej regularnie jeżdżą.

reklama
Do góry