reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
Elifit nie obiecuj :-p

Kawo, Emyly :-D
Przede mną w biedrze jakaś laska na oko 25 lat jak zobaczyła, że się do kasy zbliżam, to myślałam, że nie wyrobi na zakręcie, tak pognała.

Powiem Wam, że zawsze mi się wydawało, że jak ciężarna ma siłę na chodzenie po markecie, to i może mieć siłę chwilę w kolejce postać. Mimo wszystko brzuchacze puszczałam. Mówię też o takich w parach, bo jak sam brzuchacz był, to wiadomo, może wyjścia nie miał i na zakupy musiał iść. Dopiero teraz widzę po sobie, że jadę na zakupy i dobrze się trzymam, a jak mi już przyjdzie niekiedy stanie w kolejce to zaczyna mi się to już nie uśmiechać. Bo chyba najgorzej mi właśnie stanąć.
Na pewno po tej ciąży zmienię zdanie co do ciężarnych w marketach.

agulam
u nas córa dostała na mikołaja mając 6,5-roku tablet i BAAAARDZO trafiony prezent, cieszy ją, dba o niego i do dzisiaj nie zepsuła;)
także polecam właśnie tablet..

kto się rozpakował ?!?!?!

ka.wo no qrcze z tymi kolejkami to masakra!!! też mam takie wrażenie.. ja dzisiaj "ryłam" się w diagnostyce, bo od 7 czynna
i o 7 juz 8 osob stoi pod drzwiami... i oczywiście trochę przepychanki było;) ale ostatecznie weszłam jako druga.

ja ciężarówki zawsze puszczam, a jak u mnie w firmie się pojawi, to otwieramy dodatkowe okienko. Pełen Szacun :D

ja dopiero niedawno pościeliłam łóżko :zawstydzona/y: leżałam sobie do 15:00 z jakimiś przerwami na kuriera, zrobienie i zjedzenie chłodnika, ogarnięcie mieszkania i chyba dopiero teraz doszłam do siebie po wczorajszej wizycie na IP. nie mogłam się nachlać, więc się przynajmniej wyspałam :-D

moja 5 letnia siostrzenica ma tableta - początkowo pożyczała od siostrzeńca, ale ten jej go w końcu oddał i jestem w szoku, że tak sprawnie nim operuje bez umiejętności czytania :cool2:

co do snów - ja miałam ostatnio taki sen, że Elifit i ja stwierdziłyśmy, że Emyly ma chatę jak Anna Lewandowska, tylko sprzątać nie ma komu :confused:

Lewandowską i jej chatę w tym śnie to jeszcze zrozumiem - nie znoszę tej reklamy, w której dostaje 500 zł za transfer (podejrzewam, że ona ma papier toaletowy za 500 zł) pozostała zbieżność "osób i nazwisk" jest przypadkowa... ;-)

ogólnie często śnią mi się dziewczyny z forum, które mają termin zbliżony do mojego :-p

Hej dziewczyny sory ze tak mało się odzywam ale jeszcze się ogarniam ze wszystkim i za bardzo nie siedzę na necie. Córcia robi się coraz bardziej absorbująca. Uczymy sie siebie nawzajem. Martwi mnie tylko, ze dzisiaj mało je. Tzn przy cycku jest często ale po 5-max 10 min zasypia i juz nie chce:/:/ Mozliwe zeby tak szybko sie najadała ??

Nie mam chwilowo czasu na nic. Nazbirało mi się prania prasowania, a co chwila przybywa nowe. Ja tak naprawdę dzisiaj dopiero w miarę funkcjonuję bo wcześniej chodziłam jak zoombi:/ No i w szpitalu Julce odparzyli tyłek i smaruję cały czas ale nie widzę w ogóle poprawy:/ Martwi mnie to :(

reklama
Do góry