makota89
Fanka BB :)
Jagodka - tez mam siny pepek i tak jak Arabelce porobily mi sie rozstepy na przodzie brzucha moim zdaniem urodzisz przed terminem, tzn jak zdejma Ci pessar, ale rozne cuda sie zdarzaja... Jezeli dziecko rozwija sie prawidlowo, moze sie szykowac na swiat...
Tusiaczek - pewnie sie zestresowalas i teraz bedziesz sie jeszcze bardziej kontrolowac...
Po kontroli sytuacji doszlam do wniosku, ze mam sluz podbarniowny krwia. Z tego co czytalam, czop moze sie odrywac do kilku tygodni przed porodem wiec wygladaloby to na normalny obiaw. Pewnie wczoraj lekarka cos tam nuszyla i przez to zaczelo sie plamienie, albo ten czop bedzie mi powoli odchodzil...
Jezeli bede mocno spanikowana to sobie wieczorem pojade na IP
Tusiaczek - pewnie sie zestresowalas i teraz bedziesz sie jeszcze bardziej kontrolowac...
Po kontroli sytuacji doszlam do wniosku, ze mam sluz podbarniowny krwia. Z tego co czytalam, czop moze sie odrywac do kilku tygodni przed porodem wiec wygladaloby to na normalny obiaw. Pewnie wczoraj lekarka cos tam nuszyla i przez to zaczelo sie plamienie, albo ten czop bedzie mi powoli odchodzil...
Jezeli bede mocno spanikowana to sobie wieczorem pojade na IP
Ostatnia edycja: