reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
Jagoda chyba piorun by we mnie trzasnął jakbym była na twoim miejscu. Pewnie zagotowałaś się na maxa. Tylko cholera co z tego jeśli facet wysłucha i na tym się skończy.... Ja pierdziele.... Mnie trafia szlag na projektantkę od łazienki. Mam ochotę ją dusić! Nigdy więcej jej nie wezmę... Mówię by mi przesłała w końcu wymiary tych cholernych mebli bo chcę zamówić a ona że to z rysunku kurde kafli wynika... Czujesz to?!!!
Zapłaciłaś im całość za rolety?

Agulam, tym bardziej, że do mojego salonu roleta będzie kosztować 750zł! To już nie są małe pieniądze, a tu obsuwa za obsuwą.. Byłam na dole, bo w sypialni u teściów już zamontował. Obciął te uchwyty, ale nie wygląda to tak, jak powinno moim zdaniem - żadnych zaślepek itp. Szkoda, że go nie zapytałam, czy może mam sama podjechać do Obi i kupić mu odpowiednie uchwyty :confused2: Miałam dziś prasować, ale nie pójdę na górę prasować, tylko będę pilnować tego partacza.. Obsmarowałam ich przy okazji na firmowym fanpage'u, żeby ktoś ze znajomych się nie nadział.

Katka
, nie, zaliczkę przy zamówieniu dostali, ale zaliczki też nie chcę stracić.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jagódka- Ja bym na Twoim miejscu kazała mu wypieprzać. Od razu bym znalazła inną firme co zrobi mi to w 3,4 dni a Ci niech zwrócą Ci pieniądze. Powinnaś walnąć na necie jakiś baner (nie polecam tej firmy)! Współczuję że musisz mieć styczność z takimi bufonami i niedorobami. No to nastawiam się mniej więcej na 3.07 na gratki dla Ciebie:))

Anastazi- Oj kochana powodzonka:)) Oby mały posłuchał mamusi i w pt już się do Ciebie tulił:) <3 Gratuluję tygodnia ciąży:)

Aha a co do skóry wokół pępka to ja też mam sine wokół niego- taka plama.. Ale rozstępów nie mam.. Dziś nałożę tam mimo wszystko 2 razy więcej kremu:D Ja myślę mimo wszystko że to nie jest coś co zapowiada rozstępy.. Myślałam że to skóra z wnętrza pępka która sie rozciagnęła a że była delikatniejsza to zmieniła kolor albo że tam skóra jest najcieńsza i najbardziej nadwyrężona (bo to środek brzucha) największe napiecie i dlatego p..

Ostatnia edycja:
Jagódka- Ja bym na Twoim miejscu kazała mu wypieprzać. Od razu bym znalazła inną firme co zrobi mi to w 3,4 dni a Ci niech zwrócą Ci pieniądze. Powinnaś walnąć na necie jakiś baner (nie polecam tej firmy)! Współczuję że musisz mieć styczność z takimi bufonami i niedorobami. No to nastawiam się mniej więcej na 3.07 na gratki dla Ciebie:))

Catsun jakbym wiedziała, że będzie taki cyrk, to w ogóle bym z nimi nie zaczynała, ale sporo znajomych korzystało z ich usług i było ok. Nie mogę kazać im wypieprzać, bo po pierwsze dostali 500zł zaliczki, a po drugie nikt mi na cito rolet w sezonie nie zrobi.. A czas mam do niedzieli..

reklama
Dziewczyny a elifit odzywala sie dzisiaj? Nie widzialam jej a snila mi sie, ze pojechala do szpitala bo wody jej odeszly.

Najfajniesze jest to ze tez mi sie dzis sniła!!! elifit ze urodzila sn i byla bardzo dumna z siebie ze porod miala taki łatwy a tak sie bała...... czego jej zycze z calego serca oczywiscie......
u mnie oprocz tych bezbolesnych skurczy przepowiadajacych pojawily ie lekki bole w podbrzuszu jak na okres..... nie pamietam zebym zaobserwowala takie cos w tamtej ciazy....ale wiem ze to nie to jeszcze bo to sie wie...:-D

Do góry