reklama
Katka***
Fanka BB :)
Jagoda chyba piorun by we mnie trzasnął jakbym była na twoim miejscu. Pewnie zagotowałaś się na maxa. Tylko cholera co z tego jeśli facet wysłucha i na tym się skończy.... Ja pierdziele.... Mnie trafia szlag na projektantkę od łazienki. Mam ochotę ją dusić! Nigdy więcej jej nie wezmę... Mówię by mi przesłała w końcu wymiary tych cholernych mebli bo chcę zamówić a ona że to z rysunku kurde kafli wynika... Czujesz to?!!!
Zapłaciłaś im całość za rolety?
Zapłaciłaś im całość za rolety?
U
użytkownik 902
Gość
Agulam, tym bardziej, że do mojego salonu roleta będzie kosztować 750zł! To już nie są małe pieniądze, a tu obsuwa za obsuwą.. Byłam na dole, bo w sypialni u teściów już zamontował. Obciął te uchwyty, ale nie wygląda to tak, jak powinno moim zdaniem - żadnych zaślepek itp. Szkoda, że go nie zapytałam, czy może mam sama podjechać do Obi i kupić mu odpowiednie uchwyty Miałam dziś prasować, ale nie pójdę na górę prasować, tylko będę pilnować tego partacza.. Obsmarowałam ich przy okazji na firmowym fanpage'u, żeby ktoś ze znajomych się nie nadział.
Katka, nie, zaliczkę przy zamówieniu dostali, ale zaliczki też nie chcę stracić.
Katka, nie, zaliczkę przy zamówieniu dostali, ale zaliczki też nie chcę stracić.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
makota89
jagodka wspolzcuej problemow z roletami/firma tez bym miała nerwa no bo ile mozna
Jagodka ciagle jakis problem, a za rolety kasa pewnie nie mala
Agulam, mialam Ci wczoraj napisac, ze ja rowniez jestem zacofana w nowinkach gadzeciarskich
Jagódka- Ja bym na Twoim miejscu kazała mu wypieprzać. Od razu bym znalazła inną firme co zrobi mi to w 3,4 dni a Ci niech zwrócą Ci pieniądze. Powinnaś walnąć na necie jakiś baner (nie polecam tej firmy)! Współczuję że musisz mieć styczność z takimi bufonami i niedorobami. No to nastawiam się mniej więcej na 3.07 na gratki dla Ciebie)
Anastazi- Oj kochana powodzonka) Oby mały posłuchał mamusi i w pt już się do Ciebie tulił <3 Gratuluję tygodnia ciąży
Aha a co do skóry wokół pępka to ja też mam sine wokół niego- taka plama.. Ale rozstępów nie mam.. Dziś nałożę tam mimo wszystko 2 razy więcej kremu Ja myślę mimo wszystko że to nie jest coś co zapowiada rozstępy.. Myślałam że to skóra z wnętrza pępka która sie rozciagnęła a że była delikatniejsza to zmieniła kolor albo że tam skóra jest najcieńsza i najbardziej nadwyrężona (bo to środek brzucha) największe napiecie i dlatego p..
Anastazi- Oj kochana powodzonka) Oby mały posłuchał mamusi i w pt już się do Ciebie tulił <3 Gratuluję tygodnia ciąży
Aha a co do skóry wokół pępka to ja też mam sine wokół niego- taka plama.. Ale rozstępów nie mam.. Dziś nałożę tam mimo wszystko 2 razy więcej kremu Ja myślę mimo wszystko że to nie jest coś co zapowiada rozstępy.. Myślałam że to skóra z wnętrza pępka która sie rozciagnęła a że była delikatniejsza to zmieniła kolor albo że tam skóra jest najcieńsza i najbardziej nadwyrężona (bo to środek brzucha) największe napiecie i dlatego p..
Ostatnia edycja:
U
użytkownik 902
Gość
Jagódka- Ja bym na Twoim miejscu kazała mu wypieprzać. Od razu bym znalazła inną firme co zrobi mi to w 3,4 dni a Ci niech zwrócą Ci pieniądze. Powinnaś walnąć na necie jakiś baner (nie polecam tej firmy)! Współczuję że musisz mieć styczność z takimi bufonami i niedorobami. No to nastawiam się mniej więcej na 3.07 na gratki dla Ciebie)
Catsun jakbym wiedziała, że będzie taki cyrk, to w ogóle bym z nimi nie zaczynała, ale sporo znajomych korzystało z ich usług i było ok. Nie mogę kazać im wypieprzać, bo po pierwsze dostali 500zł zaliczki, a po drugie nikt mi na cito rolet w sezonie nie zrobi.. A czas mam do niedzieli..
Katka***
No rozumiem kasa się liczy, każdy grosz. Eh
U
użytkownik 902
Gość
No wreszcie przylazł
reklama
Dziewczyny a elifit odzywala sie dzisiaj? Nie widzialam jej a snila mi sie, ze pojechala do szpitala bo wody jej odeszly.
Najfajniesze jest to ze tez mi sie dzis sniła!!! elifit ze urodzila sn i byla bardzo dumna z siebie ze porod miala taki łatwy a tak sie bała...... czego jej zycze z calego serca oczywiscie......
u mnie oprocz tych bezbolesnych skurczy przepowiadajacych pojawily ie lekki bole w podbrzuszu jak na okres..... nie pamietam zebym zaobserwowala takie cos w tamtej ciazy....ale wiem ze to nie to jeszcze bo to sie wie...