reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Witajcie, a ja mam dzisiaj dzień wspomnień mojej ukochanej Córeczki, która dziś obchodziłaby pierwszy roczek swojego życia. Właściwie to wspominam ją codziennie, ale dziś przypominam sobie dokładnie poród, minuta po minucie, a później pierwsze cudowne chwile razem.... Życie jest takie okrutne....

reklama
Witajcie, a ja mam dzisiaj dzień wspomnień mojej ukochanej Córeczki, która dziś obchodziłaby pierwszy roczek swojego życia. Właściwie to wspominam ją codziennie, ale dziś przypominam sobie dokładnie poród, minuta po minucie, a później pierwsze cudowne chwile razem.... Życie jest takie okrutne....
. Pola strasznie mi przykro... Aż brakuje slow, aby znalezc pocieszenie choc teraz musisz być dzielna i być szczesliwa dla fasolki, ktora nosisz w brzuszku. Sciskam Cie mocno !

Pola nie ma odpowiednich słów, abym mogła napisać. Silna z Ciebie kobieta!
A Twój Aniołek czówa nad Tobą napewno. Przykro mi. I z całego serca życzę Ci, aby wszystko było dobrze.

Ps. Dziewczyny dziąsło od lewej górnej ósemki się odezwało, akurat teraz. Grr.

Życzę Wam spokojnego weekendu.
Uważajcie na siebie, i nie śpieszcie sie nigdzie: "gdzie sie człowiek spieszy, tam diabeł sie cieszy".

Ps2. Z objawami odpukać nie dolega nic, oprócz częste siusianie. :)

pola....nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak smutny jest dla ciebie dzisiejszy dzień...bardzo mi przykro. Twoja córeczka na pewno czuwa nad tobą i niech ta myśl da ci siłę.......tulę cię mocno!

hej!

nieśmiało odwiedzam ten wątek, jutro termin @ więc jeszcze wszystko może się zdarzyć ale to co ujrzałam dziś rano napawa mnie nadzieją, że to nie jest sen.

oto co zobaczyłam dziś rano:

Zobacz załącznik 591564

blueberry hej ;-)

Witaj Karola1986-21.
Kochana mimo, że kreseczka blada to jest i śmiało mogę Ci gratulować!
Ja tez miałam mały blady plusik dzien przed spodziewaną @ (u mnie są plusiki ;)) i tez jeszcze nie dowierzałam, ale @ brak a kolejne testy wychodzą..
No i się udało.. (Byłam zaskoczona, nie powiem, bo to pierwszy cykl był naszych starań, i myślałam, że testy kłamią, a tu sie okazało ze jestem)

Cieszę się z kolejnej zafasolkowanej staraczki i śmiało, śmiało tu zaglądaj i bądź.

Jeżeli będziesz chciała to napisz mniej wiecej termin porodu to wpisze Cię na listę (my obliczałyśmy według kalendarzy w internecie). :) ;)

Ściskam!! :*

Witajcie kobietki.
W ten dzień 1 listopada to "Dzień Wszystkich Świętych to dzień wspominania wszystkich zmarłych świętych Kościoła. To także dzień, w którym odwiedzamy groby naszych najbliższych oraz osób, które ceniliśmy."

Wiec wyciszenia, spokoju, spotkań z rodziną życzę Wam w ten dzień.
Powtórzę sie: uważajcie na siebie!

I oczywiście miłego długiego weekendu! :)
I aby pogoda była słoneczna! :)

Co u mnie i u fasolki?
Fasolka rośnie, bo normalnie czuję jak macica mi "puchnie" takie uczucie mam no i jajniki co jakiś czas zakują.
Odpukać nudności i zgaga mi nie dokuczają od dwóch trzech dni. :)
Czasami jednak odrzuca mnie od pewnych zapachów np - krewetki wczoraj gdy mój mąż się zajadał. :)

No to na tyle przyszłe mamusie, mamusie.
Jestem ciekawa co u Was? :)

Ściskam Was mocno! ;)

no to tak....mężulek wzial wczoraj wolne w pracy żeby ze mna posiedzieć bo tez miałam i chciał z tej okazji być ze mna :):):):):):):):):)bylam zaskoczona :):)

a co do reakcji...zrobiłam tak jak mowilam....najpierw kolacja-torcik urodzinowy-pierwszy prezencik-i drugi ze spioszkami i testem.....

jak otworzyl to test oczywiście wyleciał pierwszy na podloge, podniosl i z początku nie wiedział co to jest...otworzyl go hahaha i dalej nie wiedział dopiero jak przekrecil go na druga strone i zobaczyl dwie kreseczki to się zapytal: NAPRAWDE?????!!!!!!! zaczal się smiac i plakac jednocześnie....potem wzial śpioszki i już wogole nie mogl smiechu opanować hahaha:):):)

potem mnie przytulil i powiedział ze jutro bierze wolne zebysmy pobyli razem....:):):)no i to powod czemu wczoraj mnie nie było:):):)

a dzisiaj jak wychodzil do pracy to powiedział KOCHAM WAS:):):)

reklama
Anastazi, jak pięknie!
Wzruszyłam się!
Tak tak jak to z naszymi bywa facetami, ja jak mojemu test pokazałam to powiedział "i to oznacza że jesteś?"
No a potem mnie wyściskał..
Anastazi cieszę się, że wszystko wyszło tak jak chciałaś :)!
No i tak podejrzewałam, że wczoraj wziął wolne, abyście pobyli razem! :) super ;)

Do góry