reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

jak się czujesz???mdlosci przeszly???bo ja wczoraj jak otworzyłam lodowke mało się nie porzygalam......myslalam ze cos zostawiliśmy i się zepsulo ale przeszukałam cala i nic nie znalazłam....wyczyscilam filtr i myslalam ze będzie ok...poszliśmy do sklepu i tam na lodówkach to samo....chyba mnie zaczyna odrzucać od zapachow....

reklama
Powiem Ci ze mdłości jakoś ustały, ale teraz jak piszesz o tej lodowce to tez mnie ona odrzuca.. Te zapachy wszystkie, jak by w jedno sie zebrały i "śmierdzialy" mimo ze nie śmierdzą.

No mój wczoraj pachniał jak maślane ciasta :D haha mimo ze nic nie jadł ;D

Próbuje sie tu dodzwonić aby sie na wizytę umówić. Ale jest od cholery osób które dzwonią.. Chyba dużo zafasolkowało.. :) hihi

ja będę szla w przyszłym tygodniu umowic się na wizyte... i akurat będzie za dwa tyg....

Ja dziś chciałam zadzwonić, aby juz wyznaczyć termin wizyty, ale jak dziś sie nie dodzwonię, to sie tam przejdę odobiscie.
Ja w niedziele wypadnie mi początek 6tc, wiec umówię sie na polowe 7tc chyba ze one juz mi wyznacza wizytę.
No i chce zeby kobietka mnie prowadziła muszę to zaznaczyć, bo ja będę sie czuła swobodniej przy kobietce niż facecie. :)

a nie masz swojego lekarza ogolnego wyznaczonego??? bo w Norwegii lek. ogolny prowadzi ciaze....ale ja ide prywatnie do kobitki która jest lek.ginekologiem......z tego co pamiętam to litwinka....:)ale do ogolnej tez będę musiala isc bo mi z navu pieniazkow nie wyplaca....

Tutaj do przychodzi będę dzwonić o 13, bo sobie wolne do tej godziny zrobiły (na wszystko mają czas)..
Tutaj mnie bedzie położna prowadzić, jedna i ta sama położna, od początku do końca ciąży, porodu, połogu, i dziecko do lat 5 (badania okresowe, szczepienia, rozwój) :)
A lekarz ginekolog to jest jedna wizyta i tylko wtedy kiedy położna uzna ze trzeba no i jeżeli to pierwsza ciąża, to mogę ale nie muszę iść tam na wizytę. Chyba ze są jakieś komplikacje.
Bo tutaj jest tak, ze bez potrzeby nie badają tam na dole. :)

Ostatnia edycja:
reklama
no to tu troszkę inaczej...:)

dodwonisz się na pewno później...oni zawswze maja czas....:) najpierw kawka potem obowiązki:):):)ja już się do tego przyzwyczaiłam:):)

Do góry