reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Hej, ja już uciekam, ale jeszcze odpisze.
Magda super! Fajnie, że siostra tak miło zareagowała i do tego przyjechała. :)
Bo to tak bywa, oni się bardzo cieszą, ale nie skaczą tak jak my z euforii.
Ale wiem też, że gdy słyszą taką nowinę to bardzo, ale to bardzo chcą i są dla nas oparciem. :)
Co do synka, poczekaj z tą informacją. Dzieci często, nie umieją nic nie mowić, a zaczynają się chwalić z radości o braciszku lub siostrzycce. Poczekaj póki tak jak piszesz do usłyszenia serduszka. :)
No i w pracy życzę Ci mniej napiętej atmosfery, abyś mogła się w niej spełnić jak najdłużej! :)

I wszystkie Was ściskam i życzę udanego wieczoru wszystkim! Do jutra przyszłe mamusie, lipcóweczki. :) ;)!

reklama
ma_gda myślę tak jak blueberry, że lepiej jednak poczekać z wiadomością jeśli chodzi o synka bo dzieci potrafią powiedzieć coś w najmniej oczekiwanych momentach więc pewnie szybko by się rozniosło :) a co do reakcji mężów to widzę, że nie jestem sama z tym mężowskim zdystansowanym entuzjazmem ;-)

ciekawa jestem jak tam anastazi... :))))

olcia z tego co dziewczyny pisały elektroniczny pokazuje czy jest ciąża czy nie oraz tydzień - 1,2,3 a jak powyżej 3 to pokazuje 3+.

miłego wieczorku kobietki i do jutra :-))

cześć mamusie!!!

Ja się czuje bardzo dobrze, humor mi dopisuje i cieszę się z jutrzejszego wolnego od pracy!!
Tylko strasznie jestem senna. Codziennie muszę sobie walnąć jakąś drzemkę po południu i strasznie mi dzisiaj zimno. U nas dzisiaj o 6 rano było tylko 2 stopnie na plusie, teraz piękna i słoneczna pogoda. Mam nadzieję że jutro też taka będzie.

Próbuje się dzisiaj dodzwonić do ginekologa żeby umówić się na wizytę - pewnie gdzieś pod koniec listopada.

Dziewczyny piszcie co u was:)

anastazi jak kolacja!!

Hejka, hejka ! :)

No ja dziś dzień od rana mam do góry nogami. Ciągle coś się dzieje dziś. Pogoda jest wredna jednym słowem.
No, ale humor mi dopisuje.
Czuję sie dobrze, a nawet odpukać bardzo dobrze.. A co do tej sennosci, to mnie tez łapie i po południu ucinam sobie drzemkę jeżeli tylko obowiązki mi na to pozwalają.

No właśnie Anastazi?! Gdzie Ty sie podziewasz?

Ja jutro będę dzwonić, aby sie umówić na wizytę, bo tu jutro nie jest wolne..
Jaki kraj takie święta i takie wolne.. (Ale ja i tak sie cieszę bo jutro mam wolne)

Ściskam mocno!!

Ps. Dziś mnie krzyż pobolewa jak za długo siedzę w jednej pozycji. :)

ja dziewczynki z kolei dzisiaj czuję taki jakby "niepokój" w brzuchu, śmieszne uczucie.. mam nadzieję, że to nie jest żaden niepokojący objaw.
ale humorek dopisuje poza kilkoma nerwami w pracy ;-) pogoda za to piękna! tzn. piękne słoneczko teraz bo rano było ziimno strasznie i do tego musiałam skrobać szyby w aucie bleee nie lubię :/ no, ale i tak w tym roku nie ma co narzekać na jesień!

trzymajcie się dziewczonki i miłego dnia! :)))

reklama
Do góry