reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

Bellina przenosza tam wisniowa i marciniaka bodajze. Mieli to zrobic w tym roku, ale chyba maja opoznienie.

Marciniaka potwierdzam na 100%, o Wiśniowej nie słyszałam. Podobno pierwsi pacjenci będą przyjmowani grudzień/styczeń. Także bellina przykro mi porodówki nie będzie :-) Dla pocieszenia do tych ciąż dodam, że ja na Borowską muszę dojechać 45km i to od strony Leśnicy i jestem pewna, że na pewno zdążę, choć liczę na późny wieczór albo noc :-D

właśnie przeczytałam co mam pod suwaczkiem. Jakie bzdety, kończę prawie 38tc a oni mi tu, że koniec 36tc to ciąża donoszona hehehe

Ostatnia edycja:
reklama
GiB pamiętam jak Katka pytała. Chyba mnie wtedy nie było, coś mi się kojarzy.
I faktycznie budują nowy duży szpital bez porodówki. A to ciekawe zjawisko. Widocznie nie widzą potrzeby, a mało to rodzi Wrocławianek po okolicznych szpitalach...

Hobbit gdybyś miała termin bliżej mnie, to byś mnie mogła zgarnąć po drodze :-p
A tfu tfu, Ty przecież na Borowską.

To dziewczyny ogoniaste i nie ogoniaste jak wpadniecie na jakiś termin, w którym możemy się spotkać, to zarzućcie info na priv, co by tu nie śmiecić aż za nadto. Ja tam jak we Wrocku, to i komunikacją miejską się dostanę, to się dopasuje spokojnie.

Jagódka jak to mówią... nie wywołuj wilka z lasu... :cool2:

Ostatnia edycja:
Jagoda ja tak samo. Sn spoko a przerażała mnie cc. :baffled:

Tak ten szpital to bardziej Leśnica, tak mi się wydaje. Nawet nie wiem jakie oddziały tam mają być, tylko widziałam tablicę, że szpital budują.

Nawet nie wiecie jak mi się spać chce... nocka do d...Natalka zabrała się za rysowanie, więc mam chwilę spokoju. Czekam na faceta od łazienki, miał dziś zacząć tynkować by wyrównać ściany.

Hobbit a ty z których rejonów?

Ostatnia edycja:
Rzeczywiscie duzo Was z tego Wroclawia i okolic... Moge umowic sie z Wami na termin porodu, ale na porodowke niezbyt :p

W Gdansku nie ma problemow z remontami porodowek, ale kilka tygodni temu szpitale byly przepelnione... Tez mam obawy, ze nie trafie tam, gdzie sobie wymarzylam...

spalam przed chwilka i zadzwonil do mnie pan z t mobile. Zaproponowal nawet dobre warunki, ale bylam zaspana, nie skojrzylam o jakim telefonie mowi i w ogole chcialam zapytac go o procedure (bo jestem w zaawansowanej ciazy i nie wiem czy bym to ogarnela, a jak tak to kiedy) ale on gadal jak automat wiec nawet mu nie wytlumaczylam w czym rzecz a on juz prawie drukowal umowe i powiedzial, ze juz wiecej takich warunkow mi nie da... Popoludniu nie ma czasu, jutro wolne, w piatek on ma wolne a potem to juz w ogole mam sie walic, bo oferta bedzie nieaktualna...

To niech sie wala :angry: jestem zbyt rozkojarzona, zeby w minute podpisywac z nimi umowe. Znowu petla na szyje z jakims wcale niefajnym telefonem

Ostatnia edycja:
Makota do mnie orange też już wydzwaniało. Niech spadają, byłam już u nich, nie podobało mi się, nie chcę wracać.. Przejedź się do salonu playa i załatwisz to od ręki, pomacasz telefony i na pewno coś wybierzesz, szkoda czasu na te rozmowy telefoniczne..

Nie uwierzycie - te łosie od rolet nie zdzwonili wczoraj!:angry::wściekła/y: Coś mi się wydaje, że jak nie zadzwonią do poniedziałku, to zrobię tam taką awanturę, że o wyższy szczebel zarządzania się oprze, jak pracownicy szeregowi nie potrafią tego załatwić.

Hobbit a ty z których rejonów?

od pół roku z Brzegu Dolnego

Rzeczywiscie duzo Was z tego Wroclawia i okolic... Moge umowic sie z Wami na termin porodu, ale na porodowke niezbyt :p

hehe makota ja się mogę z Tobą na termin umówić, bo mamy tylko 1 dzień różnicy, tylko nie chcę przenosić za dużo to jaki wybierasz? :-D

jagódka ciągle coś Ci dubluje posty... a takie firmy to my znamy psia ich mać wrrr...

Witam dziewczyny! Wiem, że rzadko się odzywam ale chętnie dołączę do tych, które wkroczyły w 38 tydzień. Takiej Kropce to dobrze- nie zdążyła się zniecierpliwić a już ma synusia przy sobie:)
Ja przedwczoraj opuściłam szpital po 10 dniach. Nikomu nie życzę takiej przygody. Jeszcze wczoraj byłam u innej lekarki z innego szpitala na konsultacji, bo ordynator i mój lekarz prowadzący dalej by mnie tam trzymali, najlepiej do dnia porodu;/ Lekarka mnie uspokoiła, mówiąc że nie mam powodów do niepokoju. Po tych wszystkich wyciszających lekach pewnie przenoszę tą ciążę, ale w tej chwili wolę to niż znowu tam trafić. Po powrocie przestałam narzekać na cokolwiek. Będę cieszyć się tą ciążą jak długo by nie trwała. Pozdrawiam wszystkie :)

dzien dobry, melduje sie z rana w podlym nastroju, bolem zeba i kgromna checia do spania. Tylko najpierw musze sie do dentysty dodzwonic :/

floriana, co sie dzialo, ze tyle czasu Cie trzymali w szpitalu?

kubusiowata, trzymam kciuki, zeby cos z czopa i skurczy sie rozwinelo.

reklama
Do góry