reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

reklama
Ja rodziłam sn bez zzo więc nic kompletnie na ten temat nie wiem.
Bellina może nie będzie tak źle? W której części miasta mieszkasz? Może zacznie się coś wieczorem lub w nocy ;-)? Najgorzej to się chyba dłuży na izbie przyjęć..............................:baffled:
Ja też na chodzie :-p tyle, że z Ogonkiem :-D

Meh.... nie zabrałyście mnie :-p

I mieszkam w okolicach nowego stadionu, więc liczę na noc albo na weekend ;-)
Z ogonkiem :) niebawem wszystkie będą miały ogonki, to trzeba się przyzwyczajać.

sokoja niezła historia, ale się uśmiałam :-)

trzymam wciąż kciuki za limonkę (choć już pewnie po), darunię, no i mamę_bobsa!!!

trochę mnie kropka nastraszyła sytuacją na wrocławskich porodówkach, muszę się pilnować, aby o tym mężowi nie wspomnieć:-D

współczuję wszystkim dolegliwości, trzymam kciuki aby niebawem ustały nie tylko w powodu porodów :-) mnie nie rusza nic, nawet drętwienia w rękach już mi przeszły, także dziewczęta nie spieszyć się z porodami i mnie nie stresować, że będę jedyną, która tę ciążę przenosi :-D

a w budowanym szpitalu na Maślicach porodówki chyba nawet w przyszłości nie będzie :-)

O nawet nie wiedziałam. Ja się nie zapuszczam w rejony za A4, chyba z raz przejeżdżałam, ale faktycznie. I widzę, że całkiem nieźle im idzie. Szkoda, że nie wybudowali, to bym miała blisko i zero stresu :D

Hobbit to ja tu już chciałam tam 2 dziecko rodzić, a Ty co? ;-) ale spoko, wpierw urodzę pierwsze.
I to chyba bardziej Leśnica, nie Maślice.

Ostatnia edycja:
Fajnie, że nasza tabelka się powiększa :-) Dzisiaj pewnie pojawią się kolejne dobre wieści i jeszcze Limonka, która już pewnie jest po wszystkim :tak:

Muszę sobie jakoś ten dzień zaplanować, żeby czasu nie zmarnować. A jutro święto... Może uda się porobić coś fajnego, zobaczymy. I mam w planach w końcu zadzwonić do szpitala w którym chcę rodzić, żeby podjechać, pooglądać i dopytać o wszystko.

reklama
Lilla po karmieniu zdecydowanie. Chyba, że w środku jest kupsko, wtedy bezwzględnie od razu, potem jedzenie – i pewnie w trakcie kupsko, jak to dzieci mają w zwyczaju – więc po karmieniu znowu na przewijak.

Ja Sn się nie boję, bardziej przerażona byłabym wizją cc

Kropka jednak nie poszło alfabetycznie:D Gratsy!!!

Kubusiowata czyli najzwyklejszy masaż szyjki Ci gin zafundował. Czop śluzowy może odejść i na dwa tygodnie przed porodem, także się nie nastawiaj;-)

Bellina a tak sobie wczoraj pomyślałam po tym, że lipcówki się trzymają terminów, że zaraz się zacznie pewnie, bo kusicie los

Magdalenko ;-)a proszę Cie bardzo, jak akurat będę miała dostęp do komputera to czemu nie?:happy2: Żeby to jeszcze tak działało:-p

Venus ja nie mam takich zdolności, ale proszę się rozpakowywać wg stopnia donoszenia ciąży, żeby mi tu wcześniaków nie było!

Mi wczoraj wieczorem stawiał się brzuch – no oczywiście przecież pochodziłam trochę wczoraj:baffled: I A. do mnie: weź Ty się zapytaj tego swojego lekarza czy Ty jechać możesz, żebym do szpitala nie musiał gnać potem:-D hehehe bój się bój;-)
Niech Ci się moje emocje też trochę udzielą..

Do góry