reklama
Katka***
Fanka BB :)
Dzień dobry mówię w dwupaku
Nie wyspałam się :-(nie ważne, że wszystko mnie bolało, w sensie biodra i miejsca sobie nie umiałam znaleźć to jak znalazłam to i tak zasnąć nie umiałam sama (pomijając córkę) w tym wielkim domu
Venus ja grzecznie w kolejce czekam ale tu się sporo wpycha przed terminem
Nie wyspałam się :-(nie ważne, że wszystko mnie bolało, w sensie biodra i miejsca sobie nie umiałam znaleźć to jak znalazłam to i tak zasnąć nie umiałam sama (pomijając córkę) w tym wielkim domu
Venus ja grzecznie w kolejce czekam ale tu się sporo wpycha przed terminem
Gosia i Bartek
Katka ale to "przed terminem" i tak jest przed naszym terminem
Poczekaj do popoludnia, to zobacze jak Brochow wyglada Choc teraz wszyscy mowia ze 14 lipca otwieraja- w sensie aktualnego terminu
Poczekaj do popoludnia, to zobacze jak Brochow wyglada Choc teraz wszyscy mowia ze 14 lipca otwieraja- w sensie aktualnego terminu
Ostatnia edycja:
Kum
hej dziewczyny!!!
kropka ale żeś sie pospieszyła..Gratulacje!! w dodatku chyba szybciutko poszło. a mnie nic nie rusza stawia mi się tylko macica popołudniami..
Brochów ma byc otwarty planowo - tak twierdzi moja lekarka.. zapraszając jeśli przenoszę ciążę.. dzis też jade na brochów - musze wyniki odebrać.
Tak wlasnie myslałam że na kamieńskiego ścisk, dlatego nie bardzo go biorę pod uwagę. tam zawsze dużo chętnych a teraz to już w ogóle.
milego dnia dziewczęta!!
kropka ale żeś sie pospieszyła..Gratulacje!! w dodatku chyba szybciutko poszło. a mnie nic nie rusza stawia mi się tylko macica popołudniami..
Brochów ma byc otwarty planowo - tak twierdzi moja lekarka.. zapraszając jeśli przenoszę ciążę.. dzis też jade na brochów - musze wyniki odebrać.
Tak wlasnie myslałam że na kamieńskiego ścisk, dlatego nie bardzo go biorę pod uwagę. tam zawsze dużo chętnych a teraz to już w ogóle.
milego dnia dziewczęta!!
Katka proszę się przed termin nie wpychać. Poza tym jeszcze na pewno ktoś w sierpniu będzie marudził, dlaczego ja jeszcze nie urodziłam (możliwe, że ja skoro to moje pierwsze)? no i z kim ja się spotkam na porodówce, jak chcecie się szybciej wypakowywać?
A swoją drogą, na Brochowie do ewentualnego zzo potrzeba wypełnić ankietę anestezjologiczną, jeśli dobrze kojarzę. Wiecie coś czy można to załatwić teraz mimo remontu?
Dużo nas z Wrocławia i okolic :-)
Kubusiowata trzymaj się dzielnie i życzę szybkich postępów
No i dzień dobry dziewczyny!
Wpadłam zobaczyć jak sytuacja i chyba jeszcze się zdrzemnę...
A swoją drogą, na Brochowie do ewentualnego zzo potrzeba wypełnić ankietę anestezjologiczną, jeśli dobrze kojarzę. Wiecie coś czy można to załatwić teraz mimo remontu?
Dużo nas z Wrocławia i okolic :-)
Kubusiowata trzymaj się dzielnie i życzę szybkich postępów
No i dzień dobry dziewczyny!
Wpadłam zobaczyć jak sytuacja i chyba jeszcze się zdrzemnę...
Katka***
To dajcie znać dziewczyny jak sytuacja na Brochowie, chociaż to za szybko by coś powiedzieć. Pewnie dopiero w lipcu się okaże. Zawsze prace się przesuwają bo zawsze coś... Tak jak z moją łazienką
Kum, Gosia to się może dziś spotkacie? :-)
Venus nawet nie wpadłam na to żeby jej mówić o tym, że pójdę do szpitala. Myślę, że to akurat że mnie chwilę nie będzie to jakoś przełknie, będzie tatuś jej, babcia, dziadek. Gorzej z powrotem z dzidziusiem. Mówię jej, że dzidziuś będzie płakał, a ona opowiada, że będzie przytulać żeby nie płakała. Sama nie wiem, wyjdzie w praniu co i jak. Stresuję się trochę no ale w sumie nie my pierwsze nie ostatnie. Bardziej się boje o to jak zostanę przez sierpień sama z Natalką i Maluszkiem, jak ja sobie poradzę wtedy?
Bellina faktycznie dużo, ale fajnie :-) może jakieś spotkanie się zorganizuje na spokojnie tak :-)
Kum, Gosia to się może dziś spotkacie? :-)
Venus nawet nie wpadłam na to żeby jej mówić o tym, że pójdę do szpitala. Myślę, że to akurat że mnie chwilę nie będzie to jakoś przełknie, będzie tatuś jej, babcia, dziadek. Gorzej z powrotem z dzidziusiem. Mówię jej, że dzidziuś będzie płakał, a ona opowiada, że będzie przytulać żeby nie płakała. Sama nie wiem, wyjdzie w praniu co i jak. Stresuję się trochę no ale w sumie nie my pierwsze nie ostatnie. Bardziej się boje o to jak zostanę przez sierpień sama z Natalką i Maluszkiem, jak ja sobie poradzę wtedy?
Bellina faktycznie dużo, ale fajnie :-) może jakieś spotkanie się zorganizuje na spokojnie tak :-)
Kum
bellina anestezjolog i ordynator teraz nie przyjmują.. choc może sie mylę. możesz iść do poradni zapytać. tam rzadko kiedy ejst kolejka. ale jak pójdziesz rodzić i będzie czas ti wypełnisz ankietę, to trwa 5min. a jesli nie będzie czasu to lepiej sie przyspieszyć i urodzic. zzo spowalnia poród.
Gosia i Bartek
PHehe Katka ja ja usiade dzisiaj na d... na tym Brochowie to bede siedziala. Kolejka do diabetologa niemilosierna. Od 14 zaczynam i tylko zejscie na sius... a w zaleznosci od miejsca remontowania to tam nas przyjmuja. 2 tyg temu byly 4 krzesla a osob 14. Pielegniarka obnizala kozetke aby bylo gdzie siedziec. Wyniki sie odbiera raczej w otwartej czesci szpitala. Ale wsio jest mozliwe.
Bellina ja nie pomoge, bo nie planuje zzo bynajmniej z wlasnej woli..
Bellina ja nie pomoge, bo nie planuje zzo bynajmniej z wlasnej woli..
reklama
Kum no wiem, wiem, że spowalnia. Ja jednak biorę pod uwagę, jak już bym miała serdecznie dosyć
Hmmm... podjadę tam zatem zobaczyć. Bo w sumie i tak jeszcze muszę sobie zrobić wycieczkę po Wrocławskich porodówkach co by zobaczyć co, gdzie i jak.
Przeraża mnie tylko fakt, że nigdzie nie mam blisko. A nie boję się, że nie zdążę dojechać, tylko wiem, jak ja reaguje na korki jak jeżdżę autem, a jak będę reagować na skurczach, to już nie wiem....
Katka, no w sumie szkoda, że nie pomyślałyśmy wcześniej faktycznie o jakimś spotkaniu. Bo ja tam na chodzie jestem, ale nie wiem jak dziewczyny, a jesteście też spod Wrocławia.
Hmmm... podjadę tam zatem zobaczyć. Bo w sumie i tak jeszcze muszę sobie zrobić wycieczkę po Wrocławskich porodówkach co by zobaczyć co, gdzie i jak.
Przeraża mnie tylko fakt, że nigdzie nie mam blisko. A nie boję się, że nie zdążę dojechać, tylko wiem, jak ja reaguje na korki jak jeżdżę autem, a jak będę reagować na skurczach, to już nie wiem....
Katka, no w sumie szkoda, że nie pomyślałyśmy wcześniej faktycznie o jakimś spotkaniu. Bo ja tam na chodzie jestem, ale nie wiem jak dziewczyny, a jesteście też spod Wrocławia.