reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

reklama
Dzień dobry mówię w dwupaku :-D
Nie wyspałam się :-(nie ważne, że wszystko mnie bolało, w sensie biodra i miejsca sobie nie umiałam znaleźć to jak znalazłam to i tak zasnąć nie umiałam sama (pomijając córkę) w tym wielkim domu :baffled:

Venus ja grzecznie w kolejce czekam ale tu się sporo wpycha przed terminem :-D

Katka mamy dzieci prawie w identycznym wieku. Twoja córcia rozumie, że będziesz musiała iść do szpitala? Ja tłumacze mojemu Mikołajowi, ale chyba nie za bardzo kuma, że mamy nie będzie przez kilka dni:baffled: Stresuje mnie ta sytuacja...

Katka ale to "przed terminem" i tak jest przed naszym terminem :p
Poczekaj do popoludnia, to zobacze jak Brochow wyglada :p Choc teraz wszyscy mowia ze 14 lipca otwieraja- w sensie aktualnego terminu :)

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny!!!
kropka ale żeś sie pospieszyła..Gratulacje!! w dodatku chyba szybciutko poszło. a mnie nic nie rusza :) stawia mi się tylko macica popołudniami..

Brochów ma byc otwarty planowo - tak twierdzi moja lekarka.. zapraszając jeśli przenoszę ciążę.. dzis też jade na brochów - musze wyniki odebrać.
Tak wlasnie myslałam że na kamieńskiego ścisk, dlatego nie bardzo go biorę pod uwagę. tam zawsze dużo chętnych a teraz to już w ogóle.

milego dnia dziewczęta!!

Katka proszę się przed termin nie wpychać. Poza tym jeszcze na pewno ktoś w sierpniu będzie marudził, dlaczego ja jeszcze nie urodziłam (możliwe, że ja skoro to moje pierwsze)? :-D no i z kim ja się spotkam na porodówce, jak chcecie się szybciej wypakowywać? :-p

A swoją drogą, na Brochowie do ewentualnego zzo potrzeba wypełnić ankietę anestezjologiczną, jeśli dobrze kojarzę. Wiecie coś czy można to załatwić teraz mimo remontu?
Dużo nas z Wrocławia i okolic :-)

Kubusiowata trzymaj się dzielnie i życzę szybkich postępów :tak:

No i dzień dobry dziewczyny!
Wpadłam zobaczyć jak sytuacja i chyba jeszcze się zdrzemnę...

To dajcie znać dziewczyny jak sytuacja na Brochowie, chociaż to za szybko by coś powiedzieć. Pewnie dopiero w lipcu się okaże. Zawsze prace się przesuwają bo zawsze coś... Tak jak z moją łazienką :-D

Kum, Gosia to się może dziś spotkacie? :-)

Venus nawet nie wpadłam na to żeby jej mówić o tym, że pójdę do szpitala. Myślę, że to akurat że mnie chwilę nie będzie to jakoś przełknie, będzie tatuś jej, babcia, dziadek. Gorzej z powrotem z dzidziusiem. Mówię jej, że dzidziuś będzie płakał, a ona opowiada, że będzie przytulać żeby nie płakała. Sama nie wiem, wyjdzie w praniu co i jak. Stresuję się trochę no ale w sumie nie my pierwsze nie ostatnie. Bardziej się boje o to jak zostanę przez sierpień sama z Natalką i Maluszkiem, jak ja sobie poradzę wtedy? :szok:

Bellina faktycznie dużo, ale fajnie :-) może jakieś spotkanie się zorganizuje na spokojnie tak :-)

bellina anestezjolog i ordynator teraz nie przyjmują.. choc może sie mylę. możesz iść do poradni zapytać. tam rzadko kiedy ejst kolejka. ale jak pójdziesz rodzić i będzie czas ti wypełnisz ankietę, to trwa 5min. a jesli nie będzie czasu to lepiej sie przyspieszyć i urodzic. zzo spowalnia poród.

PHehe Katka ja ja usiade dzisiaj na d... na tym Brochowie to bede siedziala. Kolejka do diabetologa niemilosierna. Od 14 zaczynam i tylko zejscie na sius... a w zaleznosci od miejsca remontowania to tam nas przyjmuja. 2 tyg temu byly 4 krzesla a osob 14. Pielegniarka obnizala kozetke aby bylo gdzie siedziec. Wyniki sie odbiera raczej w otwartej czesci szpitala. ;) Ale wsio jest mozliwe.
Bellina ja nie pomoge, bo nie planuje zzo bynajmniej z wlasnej woli..

reklama
Kum no wiem, wiem, że spowalnia. Ja jednak biorę pod uwagę, jak już bym miała serdecznie dosyć :)
Hmmm... podjadę tam zatem zobaczyć. Bo w sumie i tak jeszcze muszę sobie zrobić wycieczkę po Wrocławskich porodówkach co by zobaczyć co, gdzie i jak.

Przeraża mnie tylko fakt, że nigdzie nie mam blisko. A nie boję się, że nie zdążę dojechać, tylko wiem, jak ja reaguje na korki jak jeżdżę autem, a jak będę reagować na skurczach, to już nie wiem....

Katka, no w sumie szkoda, że nie pomyślałyśmy wcześniej faktycznie o jakimś spotkaniu. Bo ja tam na chodzie jestem, ale nie wiem jak dziewczyny, a jesteście też spod Wrocławia.

Do góry