reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

Mój post się nie wkleił :crazy:

Kropka no to zaszalałaś!!! Aż tak źle na kamieńskiego? Ja słyszałam, że tragedia na borowskiej... eh niech ten Brochów szybko otwierają!

Stresa mam jak Was czytam, że ta i tamta się rozpakowuje :baffled:... Większość się udziela 37-38 tc.... A ja no same wiecie jeszcze trochę czasu mam i coraz bardziej się nakręcam... Bo taki stres się udziela . A ja nie chcę sama zostać na koniec hehehehehehe :-D

ka.wo weź zaciskaj nogi i nawet nie myśl o wykluwaniu się :-D Zauważona przeze mnie jako jedna z niewielu, że masz termin podobny do mnie :rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
Kurde dziewczyny zostawić Was na wieczór nie można?
Kropka żądam szczegół:D:D:D
Też bym tak chciała piorunem:thumbup:

Uwaga dziewczęta idę spać, jak wstanę to też kolejną niespodziankę Proszę, może w końcu ciśnienie mi skoczy do normalnego poziomu:sly:

Witam się z rana ;) i od razu mówię w dwupaku ;) skurcze w nocy ustały; ( dzisiaj dyżur w szpitalu ma lekarz który bardzo bym chciała żeby odbierał mi poród ;) ja to mam koncert życzeń hahahahah ale wstałam z godz temu i teraz mnie wszystko boli jak na okres a mała ma czkawke ;) idę poskakać na piłce miłego wstawania Kochane ; D

Hehehe laski słabo mi się zrobiło bo właśnie byłam w toalecie i przy podcieraniu zobaczyłam śluz zabarwiony krwią hmm to chyba był czop :D to już wiem skąd ten ból heheh

Ostatnia edycja:
Makota już się naczytałam że to nie musi oznaczać że zaraz urodzę ale jakieś skurcze się zaczęły hehehe ale było by miło gdyby się dzisiaj zaczęło :D no nic ale się nie będę nakręcać bo tylko gorzej na tym wyjdę :D

Dzień dobry

Ja też w dwupaku, skurcze wczoraj były ale nieregularne. Dziś usg, zobaczymy ile mała waży :)

Przestraszylam sie rano lekko. Ola sie obudziła i zaczęła z płaczem mnie wołać, poszłam, a ona całe oczka zaropiale posklejane i nie może otworzyć.... Umylam jej wacikami i ciepła wodą i sie odkleily. Kurde mam nadzieję ze nic sie nie dzieje. Pewnie ma.alergie na konie czy coś, co w tej stajni było wczoraj, bo już jak wróciła, to jedno oczko ropialo....

Kubusiowata trzymam kciuki!

witajcie

zaczęłam nadrabiać i tak się uśmiecham pod nosem czytając luzacką Kropkę - "a idę na ktg"... potem Kum "może spotkamy się na porodówce" hihi
no to Borysek zrobił mamie kawała wczoraj ;)
OGROMNE GRATULACJE! jak dojdziesz do siebie, prosimy o wieści o porodzie, co jak dlaczego?! ;)

jagódko Kropka wzięła sobie do serca te Twoje gratulacje z tytułu donoszenia ciąży - ja też w takim razie poproszę jak na liczniki
mi przeskoczy 37 ;)

Hubson trzymaj się, ja właśnie przez chory nastrój nie zawitałam wczoraj do Was.. nie dałam sobie ze sobą rady, włącznie
z tym, że skończyło się wieczorem na ataku histerii z hiperwentylacją :( skurcze pół dnia, 2x zwiększona dawka nospy i magnezu
a i tak noc miałam niepewną po takiej dawce stresu.

Lila wypas te kiecki :) ja do moich Księżniczek nie mam siły - czasem mają fazę "tylko getry" potem "same sukienki" etc - a że
ufajdać się potrafią w parę godzin, to muszę mieć dużo z każdego wariantu i szafki pękate ;) sama nie mam tyle ciuchów;)
ja przwijałam po karmieniu, chyba że w pieluszce kryzysowo było to chciałam córciom komfort jedzenia zapewnić ale często
kończyło się to 2-zużytymi pampersami bo często w trakcie jedzenia idzie kupka.

małgorzatkar współczuję tej chusteczki.. wyobrażam sobie jak wygląda teraz "wyprany" wózek :/

mama_bobasa wow !!! gratuluję akcji! no to ładnie, przebimbałam 2 porody!

sokoja niezły motyw z tymi siuśkami :) samej mi się ciepło zrobiło ;)

Witam

Ale wiadomości!! Wczoraj wieczorem jak weszłam to o mało nie zemdlałam :-D Szalejecie dziewczyny:-) Gratulacje!!

Kawo, Katka my na podobnym etapie i wolałabym nic nie przyspieszać;-) Proszę się nie wpychać w kolejkę :-D

No to która następna? :-)

Jagódka może Ty coś przepowiesz?:-D

Ja mam dzisiaj mega ochotę na ciasto drożdżowe i jak tylko mój mężuś łaskawie się obudzi to biorę się do pieczenia :tak:

Mam takie brudne okna, że nie mogę patrzeć:baffled: Poczekam do terminu i będę szaleć...

reklama
Do góry