reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

reklama
ale się dziś dzieje:szok:

trzymam kciuki Kubusiowata!

Sokoja ale numer:-D

z tych emocji wszystko zapomniałam, więc życzę dobrej nocki!!!

Kropka jak to się w ogóle stało, jeszcze kilka godzin temu mi doradzałaś szpital? Gratulacje!!!

kropka ale jaaaaajjjjaaaa!!!! w szoku jestem!!!!! i to jakim!!!!!

jeszcze dziś popołudniu gadałyśmy, że razem zaczynamy 38 tc, ja, Ty, kum i agulam i nawet żartowałam, która pierwsza na porodówkę się wybiera :eek::eek::eek:

ale czaaaaad, chyba nie usnę z wrażenia, pewnie w nocy będzie mi się śniło, ze zaczynam rodzić :szok::szok::szok:

Kropka, ale jak to? ;))))) bardzo sie ciesze ze wszystko ok i ze juz jestes po. Super! Gratulacje! Odpoczywaj teraz, zasłużyłas na to :)

Karola, wybrałam napis "live laugh love", o taki:
ImageUploadedByTapatalk1403038726.961961.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByTapatalk1403038726.961961.jpg
    ImageUploadedByTapatalk1403038726.961961.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 45
Witam się wieczorową porą:)

wróciłam z konsultacji gin. prewencyjnie ze względu na moją prawą nogę przepisał mi zastrzyki clexane 40mg. Od jutra się kłujemy, mż będzie rano robił mi zastrzyki.

Widzę że dużo się dzieje. Kropka gratulację, ale zaskoczenie:szok::szok::szok:. Jestem w szoku, napisz coś więcej jeżeli dasz radę.

Lila pytałaś o SN, ja się boje ale teraz ze względu na zastrzyki wolę Sn bo po CC może być różnie w moim przypadku. Chciałabym urodzić jak najszybciej. Dzieć rośnie im dalej tym może być trudniej o SN.

Dziewczyny jeden dzień nie miałam czasu zaglądać a tu takie rewelacje. No w szoku jestem :szok: Zaraz idę gratulować na odpowiedni wątek.
Kip przecierasz szlaki na Kamieńskiego. Mam nadzieję, że jak ja będę rodzić, to Brochów otworzą i już takiego tłoku nie będzie, bo w sumie tam mam chyba najbliżej i w miarę bez korków.

Mamo bobasa trzymam mocno kciuki za skurcze i co by szybko poszło ;-) ale dobrze, dobrze, nie będziesz się faszerowała więcej i martwiła o dzidzię.

Kubusiowata sprytnie ten Gin postąpił. Ale słyszałam, że masaż szyjki to nic przyjemnego nie jest.
Hubson Tobie chyba by też siadła ta metoda, zagadaj gina, albo jakąś położną jak znasz, one też potrafią.

Która to pisała, że lipcówki się trzymają terminów? Proszę już więcej nie wypowiadać tych słów, bo się tu laski sypią pomału.

Elifit gratuluję podjęcia decyzji o poród sn. Trzymam za Ciebie kciuki.

Sokoja mały mnie rozbroił. Ale dobrze, że on, a nie Ty :-D

Ja dzisiaj spędziłam dzień u kumpeli, potem byliśmy w piątkę na aquaparku i po trochę ponad godzinie zaczęła się źle koleżanka czuć, jakieś skurcze brzucha ją dopadły, ale takie, że nie mogła się ruszać aż. Fajnie, bo ratownik szybko zareagował i od razu podszedł i zawołał ratownika medycznego do pomocy. Bynajmniej wezwali karetkę, zabrali ją do szpitala i czekamy na wieści co z nią. Na razie wstępnie nam jej mąż napisał, że jakaś infekcja ją złapała i dostanie antybiotyk. Ale co... skąd... A myśleliśmy jak pobladła, że ją chwyta jej astma alergiczna, którą ją załapała w tym roku (alergia na trawy), a tu niestety kolejny zonk. Ale może przez leki, które zażywa teraz a ma tego mnóstwo :baffled:

Jestem w szoku. Zostawić bb na chwilę a tu taaaakie wieści ;) :D Pogratulowałam już tam ale tu też nie omieszkam GRATULUJĘ DZIELNEJ KROPCE! NO I SN! Dajesz mi nadzieje ;)
Czekamy na info szczegółowe. Szybki poród musiał być, ja też poproszę :)

reklama
A już miałam tu dziś nie zaglądać, a tu takie wieści :szok::szok::szok: Kropka - chyba szybko poszło??? Dużo zdrówka dla ciebie i maleństwa :-D:-D:-D

Sokoja - to cię syn urządził :rofl2:
Pola - bardzo ładna dekoracja :tak:
Kubusiwa - ja sama z siebie do 2 cm nawet nie doszłam, więc jak dla mnie to wow :tak:

Czy tylko ja mam wrażeniem, że nie znam dnia ani godziny???? :szok: choć powinnam jeszcze 4 tyg wytrzymać :tak: dziś mój mąż ma nockę, więc mam nadzieję, że synke nie ztobi tacie psikusa i się nie będzie spieszył :sorry:

Do góry