reklama
A
Anulka198424
Gość
Załączniki
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie.
Zaraz ide do prac :/
Wstałam dzis po 11i czytam ze niektóre z was juz wysprzataly. Po zakupach itp. Matko. Jak wy to robicie? Ja mam kolejny dzień bez chęci na nic. Tyle co w pracy jakoś zleci i jak wrócę przed 22 to chyba od razu spać pójdę. Ale to prawie 9godz roboty wiec i tak szybko nie zleci :/
Także podziwiam was
Tymczasem miłego dnia
Wstałam dzis po 11i czytam ze niektóre z was juz wysprzataly. Po zakupach itp. Matko. Jak wy to robicie? Ja mam kolejny dzień bez chęci na nic. Tyle co w pracy jakoś zleci i jak wrócę przed 22 to chyba od razu spać pójdę. Ale to prawie 9godz roboty wiec i tak szybko nie zleci :/
Także podziwiam was
Tymczasem miłego dnia
Witajcie ;-)
ja dziś taka jakaś senna i w ogóle zimno ciągle mi, ale z dnia na dzień co raz bardziej myślę że bedzie dobrze, nie stresuje się już tak to też chyba zasługa tego magnezu ;D jak czytałam to on podobno niweluje stres itp ;D
Mąż dziś w pracy, za godzinkę kończy. Mały śpi, ja gotuje rosołek tak jakoś mnie naszła ochota
Pralka wstawiona juz druga czas pooglądać sobie dzieciowe rzeczy Jeszcze 3dni i druga wizyta u gina, przy okazji sprawdze sobie prywatnie poziom progesteronu tak dla siebie żeby wiedziec jak się sprawy maja
ja dziś taka jakaś senna i w ogóle zimno ciągle mi, ale z dnia na dzień co raz bardziej myślę że bedzie dobrze, nie stresuje się już tak to też chyba zasługa tego magnezu ;D jak czytałam to on podobno niweluje stres itp ;D
Mąż dziś w pracy, za godzinkę kończy. Mały śpi, ja gotuje rosołek tak jakoś mnie naszła ochota
Pralka wstawiona juz druga czas pooglądać sobie dzieciowe rzeczy Jeszcze 3dni i druga wizyta u gina, przy okazji sprawdze sobie prywatnie poziom progesteronu tak dla siebie żeby wiedziec jak się sprawy maja
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Ja w poniedzialek mam usg pierwsze a dzien pozniej czyli we wtorek bedzie 2 po @ ktorej nie dostalamdwa tyg po okresie którego nie było to dobry termin by pójść
Kochana narazie to ja tylko firanke sciaglam hihihih,Ogolnie posprzatalam ale tera i tak wyglada u mnie jak po wojnie.Wiesz to dziwne ale jak siedze to bardziej mnie boli podbrzusze niz jak cos robie,ale staram sie duzo odpoczywac.Wstaje cos porobie i zas siadam :-)lusia do ciebie to az 700km czaem czuje sie tu sama jak palec,gdyby nie to forum to bym nawet nie miala do kogo sie odezwac.
Co prawda jest mnostwo polakow ale wiekszosc to takie swinie ktore najchetniej podkladaja klody pod nogi i falszywce.
Moj ma tu rodzine ale nie kontaktujemy sie z nimi bo sie wtracali w nasza rodzine itd,szkoda slow.Pociesza mnie fakt ze nie zostane tu na zawsze.
Anulka wozeczek fajny, wlasnie podobaja mi sie takie modele. A skoro masz po synku to pewnie ze szkoda kasy,masz juz zaoszczedzone pieniadze ktore mozesz wydac na inne potrzebne rzeczy.
dorota ty tak nie szalej tylko usiadz na tylku i odpoczywaj, tym bardziej w twojej sytuacji, niech maz okna myje,ja sie nawet nie biore za takie rzeczy,wole dmuchac na zimne i relaxuje sie ile sie da. Mam o tyle dobrze ze mam tylko jedno dziecko i to 4ro letnie,rozumie wiele i sama sie soba potrafi zajac.Czesto ze mna sobie lezy i wtedy malujemy albo lepimy modelina itd.
U mnie od rana mdlosci.Otworzylam lodowke i jeszcze szybciej ja zamknelam, zapach wedlin jest dla mnie najgorszy, uwielbiany zolty ser nie smakuje jak zawsze,,moje dzisiejsze sniadanie to garsc migdalow i jedna mandarynka,w brzuchu burczy ale nie moge nic przelknac....
Mnie tez boli,tak mnie grzeje jakby mi tam zaraz mialo sie cos wylac.Ty kochana jestes w szpitalu wiec pytaj lekarzy .Matko jak mnie boli podbrzusze po prawej stronie, jakby jajnik. Az nie moge sie dotknacu w tym miejscu.
To normalne?
Anula to Ty i twoje dziecko ? slicznie wygladacieada ja go polecam bo sie fajnie prowadzi mozesz kolka przednie na stale wprost ustawic lub zrobic obrotowe i nie meczysz sie i nie podnoscisz tylko jedna reka skrecasz wybieralam z mysla ze kiedys sie przyda wstawiam zdjecie
Zobacz załącznik 594057
Anka normalne mnie tez niedawno bolalo...
Milej pracyWitajcie.
Także podziwiam was
Tymczasem miłego dnia
Ja tez codziennie i caly czas nastawiam sie ze bedzie dobrze .Witajcie ;-)
Ogladam ugotowanych,zupe pomidorowa pojdlam z dziecmi,popilam kompotem hihihih,zabieram sie za obieranie ziemniakow.
Strasznie nie lubie jak dzieci bajki ogladaja ,ale dzis nie mam do nich sil i chyba pozwole im ogladac ile chca .
A wlasnie dziewczyny ktore sie znaja,jak to jest z tym magnezem??????//
Kupial magne b6 i czasem zjem ale lekarz mowil ze niczego nie lykac jak te witaminy co on mi dal ,ale jak mnie to podbrzusze boli to zastanawiam sie czy na stale nie brac magnezu?????? jak wasi lekarze?????? wiecie cos o tym magnezie we wczesnej ciazy,bede wdzieczna za wszystkie informacje,musze sobie poczytac o tym magnezie
A
Anulka198424
Gość
dziewczynki zalozylam dla nas GRUPE LIPIEC 2014 CHETNE ZAPRASZAM WPADAJCIE TAM, w grupie mozemy rozmawiac o bardziej prywatnych sprawach i historiach jesli chcecie a nie na ogolnym watku
tak Dorotko to ja z ok sierpnia 2011r teraz mam wloski troche dluzsze
tak Dorotko to ja z ok sierpnia 2011r teraz mam wloski troche dluzsze
A
ada,-
Gość
anka to normalne ,nie stresuj sie. Mnie tez kluje
anulka ale z ciebie sliczna kobieta dzieki za info do tego wozka, napewno w pozniejszym czasie mi sie przyda.
ja wmuszam w siebie mizerie ,poki co jest dobrze i jakos nawet wchodzi bez zadnych rewolucji
anulka ale z ciebie sliczna kobieta dzieki za info do tego wozka, napewno w pozniejszym czasie mi sie przyda.
ja wmuszam w siebie mizerie ,poki co jest dobrze i jakos nawet wchodzi bez zadnych rewolucji
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
ANULKA a gdzie jest ten watek?
ADA u mnie tez dzis mizeria ale musze ja jeszcze najpierw zrobic.
Ja poleglam bo boli coraz bardziej ta macica,wzielam magnez i narazie leze .
ADA u mnie tez dzis mizeria ale musze ja jeszcze najpierw zrobic.
Ja poleglam bo boli coraz bardziej ta macica,wzielam magnez i narazie leze .
dzienna dawka dla kobiet ciężarnych to jak się nie myle do 500-600 mg magnezu, w witaminach jak łykacie magnez już jest wiec sprawdźcie Witamina b6 pomaga lepiej się wchłaniać megnezowi Ja mam megnezin czy jakoś tak 500mg, jedna tbl. na dzień biore żeby nie mieć skurczy iinnych dolegliwości. Każdy lekarz ma inne podejście, jedni no spy nie pozwalają itp trzeba wszystko konsultować
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Sprawdzilam swoje witaminy i tam megnezu nie mam,ja biore takie troche inne witaminy z weiksza iloscia zelaza bo u mnie z zelazem problem.A magnez mam MAGNE B6 48mg + 5 mg .to co brac 1 czy 2 dziennie,pani w aptece powiedziala ze 2 moge.
Bakaalia,poszlam po witaminy moje aby sprawdzic ten magnez a ze mialam je w kuchni i jak przeszlam kolo zupy pomidorowej,ktora niedawno jadlam,poczulam tylko zapach tej zupy i odrazu mialam pierwsze w tej ciazy przytulaski do K .Nie powiem liczylam ze moze tym razem mnie to ominie ,ale szczerze to troche zaczelam sie sieszyc,to znak ze chyba fasolka rosnie hihihihihih
Bakaalia,poszlam po witaminy moje aby sprawdzic ten magnez a ze mialam je w kuchni i jak przeszlam kolo zupy pomidorowej,ktora niedawno jadlam,poczulam tylko zapach tej zupy i odrazu mialam pierwsze w tej ciazy przytulaski do K .Nie powiem liczylam ze moze tym razem mnie to ominie ,ale szczerze to troche zaczelam sie sieszyc,to znak ze chyba fasolka rosnie hihihihihih