kopacz
Mummy :)
Witajcie mamuski
Mnie znowu brzuchol boli.ej opiszcie mi to uczucie mdlosci bo ja nigdy chyba nie mialam ;(
Mnie znowu brzuchol boli.ej opiszcie mi to uczucie mdlosci bo ja nigdy chyba nie mialam ;(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam i ja, i mam nadzieję, że mogę dołączyć.
Test, a raczej testy robię już od tygodnia i każdy pozytywny. Początkowo słabiuteńka kreseczka, a wczoraj już meeeega krecha
Termin na około 20 lipca, pierwszą wizytę u gina mam dopiero 27 listopada. Mam już 2-letniego Synka.
Pozdrawiam
Czesc dziewczyny! moge sie dolaczyc? az mi serce przyspieszylo jak tu zaczelam pisac bo nie moge uwierzyc ze to watek dla mnie! dzisiaj beta 44 wiec chyba to co widzialam na testach to jednak TO
udalo nam sie po wielu miesiacach staran wiec dlatego tak ciezko mi w to uwierzyc!
pozdrawiam mocno kolezanki staraczki - wikki, karola, mikaa, dzikuska, Kinia, julia!
widzialam ze macie liste, wiec krotko o sobie, mam 24lata, pochodze z Bydgoszczy, to jest moja druga ciaza (pierwsza bardzo szybko sie skonczyla) a termin porodu ktory wyznaczyla mi dzis moja ginka to 24 lipca