reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

reklama
Nudności (stgr. ναυτεία, łac. nausea, vomitus, ang. nausea) – nieprzyjemne, niebolesne, subiektywne odczucie silnej potrzeby zwymiotowania. Mogą mu towarzyszyć: ślinotok, tachykardia, zblednięcie skóry i potliwość. Nudności zazwyczaj poprzedzają wymioty i odruchy wymiotne, chociaż mogą występować niezależnie.

ja czuje taka jakby gulę w przełyku, poniżej kratani.. i cały przełyk mnie drażni, odbija mi sie strasznie, i jest mi źle w żołądku

Hej kobitki:-D Ja dzis wstałam o 10 :szok: domek ogarnelam , obiadek ugotowałam i luzik:-) Córki nie mamy od wczoraj , bo pojechała z dziadkami:-D na Śląsk i wracaja jutro.Powiem Wam ze normalnie dzień w dzień wstaje rano jak po wielkiej imprezie :szok::szok::szok: i te mdłosci cały dzień :tak: . Dostałam zaproszenie do tej grupy Witam ale nie widze tam Was :tak:

To ja mam taka jakby gule w gardle.mam tak jak mnie gardko boli.albo mam zapchane zatoki.ale teraz kataru nie mam.i mnie zoladek chyba boli.albo macica.nigdg nie umiem zlokalizowaf bolu.hahaha.nie wiem sama czy to mdlosci bo wymiotowac mi sie nie chce.

Czesc dziewczyny! moge sie dolaczyc? az mi serce przyspieszylo jak tu zaczelam pisac bo nie moge uwierzyc ze to watek dla mnie! dzisiaj beta 44 wiec chyba to co widzialam na testach to jednak TO :-)

udalo nam sie po wielu miesiacach staran wiec dlatego tak ciezko mi w to uwierzyc!

pozdrawiam mocno kolezanki staraczki - wikki, karola, mikaa, dzikuska, Kinia, julia!

widzialam ze macie liste, wiec krotko o sobie, mam 24lata, pochodze z Bydgoszczy, to jest moja druga ciaza (pierwsza bardzo szybko sie skonczyla) a termin porodu ktory wyznaczyla mi dzis moja ginka to 24 lipca :blink:

Witam i ja, i mam nadzieję, że mogę dołączyć.
Test, a raczej testy robię już od tygodnia i każdy pozytywny. Początkowo słabiuteńka kreseczka, a wczoraj już meeeega krecha :D
Termin na około 20 lipca, pierwszą wizytę u gina mam dopiero 27 listopada. Mam już 2-letniego Synka.
Pozdrawiam :)

Starałam się przeczytać Wasze wcześniejsze posty, ale przyznaję się, że tak trochę poskakałam po stronach, ale to z braku czasu. Teraz obiecuję być w miarę możliwości na bieżąco.

Witam i ja, i mam nadzieję, że mogę dołączyć.
Test, a raczej testy robię już od tygodnia i każdy pozytywny. Początkowo słabiuteńka kreseczka, a wczoraj już meeeega krecha :D
Termin na około 20 lipca, pierwszą wizytę u gina mam dopiero 27 listopada. Mam już 2-letniego Synka.
Pozdrawiam :)

WITAM:happy:

Czesc dziewczyny! moge sie dolaczyc? az mi serce przyspieszylo jak tu zaczelam pisac bo nie moge uwierzyc ze to watek dla mnie! dzisiaj beta 44 wiec chyba to co widzialam na testach to jednak TO

udalo nam sie po wielu miesiacach staran wiec dlatego tak ciezko mi w to uwierzyc!

pozdrawiam mocno kolezanki staraczki - wikki, karola, mikaa, dzikuska, Kinia, julia!

widzialam ze macie liste, wiec krotko o sobie, mam 24lata, pochodze z Bydgoszczy, to jest moja druga ciaza (pierwsza bardzo szybko sie skonczyla) a termin porodu ktory wyznaczyla mi dzis moja ginka to 24 lipca

Ciebie również!

Płodny ten listopad:-)

reklama
Do góry