reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

U mnie dziś pomidorowa rzadzi. ;)
Siadlam sobie na przerwie w pracy. Mdłości mam przeokropne. Niestety kilka razy byl odruch wymiotny. Ja potwierdzam co dziewczyny pisały. To taka gula. Scisniecie w przelyku. Okropne uczucie. Podjadam w pracy owoce żeby nie mieć pustego żołądka.
Przede mna jeszcze 5godz i do domku...
Mam nadzieje ze przyjemnie spedzacie weekend. Ja mam jutro wolne to pojade po nowy biustonosz bo nie chce sie męczyć a piersi zmieniają się z dnia na dzień.

Dziękuję do zaproszenia do grupy i witam nowe lipcoweczki.

reklama
Serdecznie witam nowe Lipcóweczki - sokoja, susel :)

.jagódka - płodny to był raczej październik ;)

kopacz - ja mdłości porównuję do tej ciężkości w żołądku, której doświadczasz na dzień po mocno zakrapianej imprezie. Takie mulenie w żołądku, które przechodzi dopiero wieczorem. Teraz doświadczam tego na co dzień i czuję się dokładnie, tak jak po tych wszystkich alkoholowych imprezkach :/ Ból macicy natomiast jest wtedy gdy odczuwasz ból charakterystyczny dla miesiączki, takie ciągnięcie w dół lub ból zlokalizowany na samym dole brzucha.

Czesc dziewczyny! moge sie dolaczyc? az mi serce przyspieszylo jak tu zaczelam pisac bo nie moge uwierzyc ze to watek dla mnie! dzisiaj beta 44 wiec chyba to co widzialam na testach to jednak TO :-)

udalo nam sie po wielu miesiacach staran wiec dlatego tak ciezko mi w to uwierzyc!

pozdrawiam mocno kolezanki staraczki - wikki, karola, mikaa, dzikuska, Kinia, julia!

widzialam ze macie liste, wiec krotko o sobie, mam 24lata, pochodze z Bydgoszczy, to jest moja druga ciaza (pierwsza bardzo szybko sie skonczyla) a termin porodu ktory wyznaczyla mi dzis moja ginka to 24 lipca :blink:
Gratulacje :-D Witaj w Naszym gronie i rozgosc sie :-)

ja rozwniez witam kolejne mamusie :)

Rosol gotowy i skonsumowany i jeszcze krupnik dochodzi za jednym razem.Powiem wam ze ten rosol mi ulzyl w mlodsciach.Zjadlam ze smakiem i az mi lepiej,bo wkoncu cos przechodzi mi przez gardlo

Serdecznie witam nowe Lipcóweczki - sokoja, susel :)

.jagódka - płodny to był raczej październik ;)

kopacz - ja mdłości porównuję do tej ciężkości w żołądku, której doświadczasz na dzień po mocno zakrapianej imprezie. Takie mulenie w żołądku, które przechodzi dopiero wieczorem. Teraz doświadczam tego na co dzień i czuję się dokładnie, tak jak po tych wszystkich alkoholowych imprezkach :/ Ból macicy natomiast jest wtedy gdy odczuwasz ból charakterystyczny dla miesiączki, takie ciągnięcie w dół lub ból zlokalizowany na samym dole brzucha.

Ale teraz dochodzą dziewczyny "zapylone" już w listopadzie:-) Bo ja z końcem października sobie Bąbla zrobiłam..

Ja z tą gulą w gardle 3 tyg temu wylądowałam u gastrologa:) odbijanie sie jedzeniem, klucha, ból żołądka:) jak nic refluks:) mój refluks ma juz około 6 tygodni:) i juz klucha przeszła! Teraz zaczyna sie mulenie w żołądku!! O 15 zjadłam samorobną pyszną pizzę:) nigdy mi tak ciasto nie wyrosło:) zjadłam z mega smakiem, a teraz chce juz o niej zapomnieć!!!! Czuje ja tak wysokoooooooo..... Ale nie oddam:) pije herbatke i staram sie wziąć w garść!

reklama
Do góry