Hubson
Fanka BB :)
Lilla, pomylilas mnie pewnie z Catsun, jej organizm wariuje po lekach przeciwskurczowych. Ja mam arytmie nerwicy, zupelnie inna bajka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lilla, pomylilas mnie pewnie z Catsun, jej organizm wariuje po lekach przeciwskurczowych. Ja mam arytmie nerwicy, zupelnie inna bajka.
zrobiłam (na spółę z mężem)kuźwa obiad dla teściów, a oni poobiedzie tak mnie wkurzyli, że się poryczałam i poszłam na górę do siebie. jeszcze się dziecko nie urodziło, a już mnie pouczają. najgorsze jak teściowa wypaliła : "to ty sobie pojedziesz do Polski, a dziecko nam zostawisz." bo dyskusja była, że chcę z 5-6 tygodniowym dzieckiem do mojej mamy pojechać. hormony mi nie wytrzymały i wściekłość zamieniła się we łzy.
poza tym brzuch mnie kłuje w okolicach jajników przy zmianie pozycji, jak wstaje, czy siadam.