elifit
Moderatorka
No właśnie bo zglupiałam ja w upał ubieram normalnie krótki rękaw skarpetki czapeczka i do przykrycia to flanelka. Styknie myślę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gosia padłam :thumbup:
A propos to mnie zawsze zniesmaczaly karmiące kobiety z cycami na wierzchu. Jakoś sobie nie wyobrażam, że mogłabym tak choćby przy znajomych karmić, jakoś to narusza granice mojej prywatności. Hmm, zobaczymy jak to będzie.
Lilla widzę, że nie tylko mnie doprowadzają teściowie do szału. Szczególnie teściowa. Nie wiem czy Wam pisałam, ale ostatnio Małż mi powiedział, że jego mama, która na codzień mieszka za granicą planuje miesiąc urlopu po urodzeniu Szymka. No kurde, po co ja się pytam? I kto mnie o zdanie zapytał? Czy ja w ogóle potrzebuję pomocy? A jeśli tak to mam swoją mamę na miejscu. No ja wiem, że to moje pierwsze dziecko, ale chcę spróbować radzić sobie z nim sama, a jeśli nie to poproszę o pomoc, ale choinka sama poproszę! Zwłaszcza, że ja ogólnie taka Zosia Samosia jestem i nie lubię jak ktoś mi coś narzuca. A obawiam się, że po porodzie obie Mamusie rozbiją mi tu obóz Dobrych Rad. A mnie szlak trafi. No cholera, nie ja pierwsza rodze dziecko i nie od razu siódemkę tylko jedno i mam męża do pomocy.
Eh mam nadzieję, że chociaż wy zrozumiecie to wygadanie, nie odbierając tego, że jestem niewdzięczna. Hmm a może jestem? :what:
Tusiaczek, no ladnie, cbs... dobrze, ze Was na glebe nie rzucili i nie powybijali zebow zanim zaczeli zadawac pytania
Makota, chciałabym usg, ale żeby się załapać, pewnie już musiałabym się ta zbliżać, a nie dopiero z kawką siedziec przed kompem.... dawno nie byłam na takich imprezach, po prostu chce mi się przejechać i zobaczyć. a 14-15 czerwca, laski z Warszawy, są targi Mother&Baby na wyścigach. byłam dwa lata temu, dostałam mnóstwo próbek, były konkursy, losowania nagród, prezentacje, warsztaty, dosyć ciekawa impreza