konwalia123
Zaciekawiona BB
Dawno mnie tu nie było ale ja tez ostatnio nie najlepiej się czułam bo w kolanie mi cos szczyklo i ciezko mi bylo sie wdrapac na schody na gore ale juz przeszlo no i bylam na koncercie na majowce na Sylwi Grzeszczak to mała tak w brzuchu warowała ze myślałam ze mi brzuch rozwali. A co do odpieluchowania to tez się zastanawiałam nad tym bo ciepło się robi i denerwuje mnie to ze musze prrawie co dzień Albertowi pupe wycierać z kupy ale jak narobi w pampersa to mówi fuafu ze zrobił bo jakoś nad ranem robi ale teraz mu ostatnie zeby wychodzą to może dlatego ajak narobi w nocnik to wstaje i mówi ja cie a jak sika to zagląda w nocnik. Ale taka paczka mała babydream 36 sztuk to mu starcza na miesiąc a zużywa tylko jednego pampersa dziennie tylko na spacer i na noc to i tak dobrze bo siedzi na nocniku i sika a tego co ma ze spaceru to mu zakladam na noc bo tak nie zesika i to tyle ale mysle ze jak kupie pieluchy tetrowe to tez sproboje moze sie uda.No i to tyle by było u nas jest ładna pogoda ale strasznie wieje.