reklama
makota89
Fanka BB :)
Taki biurokratyczny watek to dobry pomysl. Na pewno sie przyda. Wszystko bedzie w jednym miejscu. Jak nie bedzie chetnych moge takowy otworzyc. Napiszcie tylko co dokladnie chcecie w nim kumulowac
W trojmiescie piekna pogoda a ja musze siedziec w domu... Nie bede ryzykowala wychodzeniem na dwor na antybiotyku. Przemecze sie te kilka dni.
Zrobilam jedno pranie. Teraz piore pokrowiec na fotelik, a w tygodniu planuje wyprac szpitalna wyprawke i ubranka Adasiowe
Jagodka - udanej majowki my planow nie mamy zadnych ,bo M pracuje. Pewnie jakas wycieczke jednodniowa sobie urzadzimy jak wyzdrowieje
Kopacz - przytulny ten pokoik
Haust - ja lubie rabarbar z samym cukrem. Od dziecka tak mam sale zabaw beda pewnie czynne i przepelnione :/
Agulam - chorowalam najwyzej raz w roku. Wszystko bylam w stanie wyleczyc aspiryna
W trojmiescie piekna pogoda a ja musze siedziec w domu... Nie bede ryzykowala wychodzeniem na dwor na antybiotyku. Przemecze sie te kilka dni.
Zrobilam jedno pranie. Teraz piore pokrowiec na fotelik, a w tygodniu planuje wyprac szpitalna wyprawke i ubranka Adasiowe
Jagodka - udanej majowki my planow nie mamy zadnych ,bo M pracuje. Pewnie jakas wycieczke jednodniowa sobie urzadzimy jak wyzdrowieje
Kopacz - przytulny ten pokoik
Haust - ja lubie rabarbar z samym cukrem. Od dziecka tak mam sale zabaw beda pewnie czynne i przepelnione :/
Agulam - chorowalam najwyzej raz w roku. Wszystko bylam w stanie wyleczyc aspiryna
Ostatnia edycja:
angelika2014
Rabarbar pychotka
elifit
Moderatorka
Rabarbar to moje wsppmnienie z dzieciństwa. Taki z cukrem i w kompocie. I ciasto mniam ale mi ochoty narobiłyscie ; d
Agulam spoko masz 12 miesięcy na becikowe. Zebranie wszystkich papierów ci zajmie sporo czasu
Pola strasznie się zmieniło od kiedy jest zależne od dochodu. Ja w 2011 też nie miałam tylu problemów z załatwianiem bo wtedy były inne kryteria. Widać że chcą utrudnić dziady jedne :/
Agulam spoko masz 12 miesięcy na becikowe. Zebranie wszystkich papierów ci zajmie sporo czasu
Pola strasznie się zmieniło od kiedy jest zależne od dochodu. Ja w 2011 też nie miałam tylu problemów z załatwianiem bo wtedy były inne kryteria. Widać że chcą utrudnić dziady jedne :/
haust
Kurcze od tylu lat dają marnego tysiaka w tym becikowym, a z roku na rok coraz więcej papierologii z tym i utrudniania Nie zrozumcie mnie źle - 1000 zł to dużo pieniędzy, ale czasami czuję, że normalnie wykorzystuję państwo, obdzieram je z pieniędzy
Makota no właśnie się zdziwiłam, bo fajna sala zabaw (bardzo blisko mojej siostry) 1 i 3 maja nieczynne :-( Ech mam nadzieję, że inne będą otwarte lub jeszcze lepiej - będzie piękna pogoda
Makota no właśnie się zdziwiłam, bo fajna sala zabaw (bardzo blisko mojej siostry) 1 i 3 maja nieczynne :-( Ech mam nadzieję, że inne będą otwarte lub jeszcze lepiej - będzie piękna pogoda
s.michalina - dlaczego nie załapiecie się na becikowe? byłaś u lekarza po 10 tyg ciąży ?
seorise pewnie s.michalina miała na myśli kryterium dochodu, które się w becikowym pojawiło. My jako bezdzietni też niestety nie mamy co po becikowe nawet startować...
hej. mam info dla dziewczyn z WROCŁAWIA !!!!!!!!! szpital na brochowie zamkniety bedzie calkiem od 1czerwca do 13lipca. koniec przyjec 24maja. nowe od 15lipca.. takze ja raczej sie nie zalapie..
długo... dla mnie to nawet lepiej, bo to oznacza, że nikt mnie z Borowskiej nie odeśle no ale reszcie które tam planowały to szczerze współczuję...
rabarbar uwielbiam! kto się podzieli? :-)
Gosia i Bartek
Hobbit podzielilabym sie tarta rabarbarowa, ale wyszla... a konczyla sie pie o 23. Mam jednak cosik jeszcze kupione
elifit
Moderatorka
No tak bo becikowe to 2 tys netto na osobę czyli rodzice tylko czy rodzice plus urodzone dziecko?
Jestem za wątkiem również.
Jestem za wątkiem również.
reklama
makota89
Becikowe | Rodzina.gov.pl - też nie wiem, czy wliczać w to dziecko. nie wiem też jak z parami żyjącymi w grzechu
Ostatnia edycja: