reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Michalina co sie przejmujesz ze na lodzie zostana,chyba wiedza o ciazy nie od dzis

kopacz fajnie ze wszytko gotowe

ada waga Twojego maluszka ,chyba nie jest taka niska,usg tez czasami sie myli:sorry2:

chłopaki w polu ,Ola jeszcze urzeduej ze mna ,ale jutro sobota wiec niech tak bezdie:)
czekam na chlopakow z kolacja ,bede ogladala koncert dla Papieza

reklama
Michalina mi też po całym dniu wysiadają biodra, pachwiny i od dziś kolana:baffled: Stopy puchną, buty mnie obcierają, krzyż w lędźwiach napieprza, a tu jeszcze prawie 3 m-ce..Sypię się..

Mi tez kolana wysiadają powoli... Jednak +10 kg robi swoje... Oby tylko nie było wielkich upałów i żebyśmy wszystkie dotrwały do conajmniej 38 tc.

A ja niewiele przytyłam, a i tak kolana bolą:baffled: Jakbym miała 20 kg na plusie to by było na co zgonić, ale przytyłam 4kg, a czuję się jak słonica..

Nie ciesza mnie Wasze dolegliwosci, ale w tym wszystkim ciesze sie, ze nie jestem sama z dolegliwosciami. Co wieczor becze z niemocy, ze wszystko boli - plecy, brzuch, biodra, pachwiny, nogi...
Mam juz serdecznie dosc, a tu chociaz do polowy czerwca trzeba dotrwac.
I mam takie przeczucie, ze sie nie uda, ze sypne sie szybciej.
Za stara juz na ciaze jednak jestem :(

Michalina - Agula ma racje. O ciazy wiedza nie od dzis, ciaza zaawansowana wiec nad czym tu dumac?
Agula - tez chcialam obejrzec koncert, ale padlam po 21. Bardzo lubie T Love :p moze uda mi sie zobaczyc powtorke

O ile dolegliwosci ciazowe bym zniosla, o tyle wieczne infencje mnie wykanczaja. Zaczynam myslec, ze choruje z wlasnej glupoty lub zaniedbania. Staram sie chodzic w czapce jak wieje wiatr, ale moze za duzo spacerowalam i przez to ciagle cos.

Wzielam 2 dawki antybiotyku i juz czuje, ze z nosa mi splywa, a kaszel sie odrywa... mam nadzieje, ze to juz koniec

Elifit fajnie napisala, ze pachwiny bola ja jakby jezdzila na rowerze :p troche sie usmiechnelam ale niedlugo pozniej czulam to samo... Dla mnie na chwile obecna najtrudniej wstac z pozycji siedzacej lub sie schylic. Na podlodze za chiny nie usiade bo bez pomocy nie wstane...

Ostatnia edycja:
reklama
dzień dobry:)

Moja waga 77 kg.10 na plusie.Czuje się jak pączek z podwójną marmoladą i nogi bolą od rana ,nawet w łózko.
Pogoda u nas rozpieszcza od świąt,ciekawe na jak długo.Majówka chyba w domku,nie mam siły i ochoty na nic,a teraz jeszcze glownie mam leżeć,nie nosić,nie denerwować się i brać puki co nospę 4 x dziennie do następnego usg( 12 maj).

pomarudziłam...

Miłego dnia/ciepłego i bez bóli;-)

Ostatnia edycja:
Do góry