reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

hej :-)

ale dzisiaj sobie pospałam :-D ostatnio strasznie się rozleniwiłam pod każdym względem,

Jeśli chodzi o prasowanie to moja teściowa zadeklarowała się, że popierze nam ciuszki, bo ma możliwość wywieszenia na dworze, a my nawet nie mamy balkonu, więc liczę po cichu, że też wyprasuje, ona ma manię prasowania, a ja raczej robię to tylko z konieczności:-)

makota89- nabiału jem sporo, ale za to mięsa bardzo mało jakoś mi nie podchodzi :baffled:
malgorzatkar - spokojnie ja też jestem z wyprawką daleko.... też planuje po majówce wziąć się do roboty :tak: jak dotąd nakupowałam tylko ubranek, kocyki i kilka drobiazgów

idę się ogarnąć i chyba na jakiś spacer trzeba iść tak cieplutko na dworze :-)

reklama
a ja jutro dopiero wysyłam pismo, żeby mi remont zrobili... ciekawe na kiedy termin ustalą, mam nadzieję, że przed porodem :confused:

burza przyszła, leje właśnie... skończy, to idę po Olę i jedziemy kupić jakieś tenisówki-balerinki, bo gorąco w półbucikach biegać... miałam jej zrobić wycieczkę autobusem, zobaczymy, jak chmury nadal będą pojedziemy samochodem, żeby nie zmoknąć za mocno.

Małgorzata u mnie też wycieczka po buty. Dobrze że ma trampki to polata w nich.
Makota ja tam tylko femibion i magnez 3x dziennie. Ledwo pamiętam o tych wszystkich tabletkach. Jem ryby i starczy

u mnie też burza, więc ze spaceru na razie nici :no:
ja nie przyjmuję żadnych suplementów, lekarz nic nie zalecił więc chyba nie ma takiej potrzeby, czytałam gdzieś, że jak się bierze dużo witamin to dzieci rodzą się duuże, ale ile w tym prawdy? nie wiem

Biorę centrum materna+DHA od 2 trymestru praktycznie. Ryb też jem sporo. Muszę zapytać gina o tą witaminę D.
Limonko spokojnie, to raczej my jesteśmy nadgorliwe:-D Ale ja mam powód, więc jestem usprawiedliwiona.:sorry2:
Z kocykami słabo stoję, mama mi obiecała jeden. Ale z cienkich mam malutko, bo Klaudusiowe polarkowe się zmechaciły, grubsze są ok. No nic kupię najwyżej jeszcze jeden.

reklama
jagodka ja tez moge na mojego liczyc ale wyjezdza i bezdie w innej strefie zcasowej ,przekaze mnie jakby innemu lekarzowi w razie 'w'

ja tez ostatnio na siedzaco prasowalam:confused:

burzowo u nas....chmury sie zbieraja ...ciekawe co sie rozwinie....

sorkiza post pod postem

to ja chyba jako jedna z nielicznych jestem daleko w d**** z wyprawką... po majówce się biorę już koniecznie
noo ja tez do nich naleze.....

u mnie też burza, więc ze spaceru na razie nici :no:
ja nie przyjmuję żadnych suplementów, lekarz nic nie zalecił więc chyba nie ma takiej potrzeby, czytałam gdzieś, że jak się bierze dużo witamin to dzieci rodzą się duuże, ale ile w tym prawdy? nie wiem
moj lekarzmowi to samo ze tylko w Pl kobiety w ciazy biora tyle lekow /witamin a potem duze zdieci:dry:
u Ciebei burza?hm u mnei chmury z innej strony pzrylazły ,nie od Łodzi:sorry2:
fajnei ze tesciowa Ci popierze ciuszki:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry