reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Hej dziewczyny ;) Sorrki, że ciągle Wam tu truje tyłki, ale znowu mam pytanie. Robiłam dziś tą nieszczęsną glukoze i wynik mam (75 g glukozy,po dwóch godz) 171,6. Norma jest od 70 -140 ;( Czy mam sie martwic? wizytę mam dopiero za tydz ;/

czy masz się martwić tego nie wiem, ale na pewno za wysoki ten wynik :(
czytałam w necie, że powinien być do 140 :baffled:

Elifit - to jeszcze nie są upały i to mnie strasznie martwi :(
Kum - oj tak! bób! :cool2:
Agula - może to cisza przed burzą? ;)

Gonia, ogranicz słodycze, cukier i ciężkostrawne potrawy, szczególnie smażone, białe pieczywo, dostaniesz skierowanie do diabetologa, glukometr i zalecenie diety, od razu sobie wygooglaj dietę i stosuj. ja miałam na czczo i po godzinie prawidłowo, a po dwóch koło 180, teraz mierzę cukry godzinę po posiłkach głównych i na czczo, na szczęście w swoim jadłospisie prawie nic nie musiałam zmieniać, jedynie płatków na mleku nie mogę jeść tak jak wcześniej...

Buty kupione, już nawet wypróbowane :p Ola oczywiście wybrała sobie sama baletki, na rzepy uwierały ją w stopę, a wiązanych nawet nie chciała na nogę założyć, modnisia mała :p

Mika na światowida nie było jeszcze dostawy sandałków, może przed majówką będą, ale pani nie wiedziała dokładanie...

co go magnezu: mi dziś pani w aptece powiedziała, że magne b6 to lek i ma na pewno w tabletce taką ilość magnezu jak zapisane na opakowaniu, a reszta to suplementy, więc ciężko powiedzieć...

he he chmury sie rozeszly wiec na razie nic sie nei dzieje;)ale duszno mi caly zdien...

elifit ja tez sie ciesze ze termin na pocz lipca mam,nie zdziwie sie jak w zcerwcu urodze...

też mam termin i początek i też się nie zdziwię jak urodzę w czerwcu. coraz częściej o tym myślę

pierwsza ciaza skonczylasie miesiac wczesniej
druga 12 dni przed terminem lekarz wyznaczyl cc

teraz Wiki liczy ze urodze w jego urodzinki(27czerwiec),,czas pokaze......

reklama
Czyżbym była jedyną, która liczy na to, że przenosi? :-D Mąż mi jeszcze czasami marudzi, żebym mu prezent na imieniny (29 czerwca) zrobiła :-)

Do góry