reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

jezeli chodzi o mdlosci i wymioty narazie u mnie spoko, ale w pierwszej ciazy jak zaczelo sie kolo7-8 tygodnia tak skonczylo sie kolo 7 miesiaca ciazy...!!!!! od 7 miesiaca ciazy zaczelam naormalnie przybierac na wadze tak bylo ciagle na zero..... do tego byla ta ciagla okropna zgaga... echhh. mam nadzieje ze teraz bedzie troche inaczej :angry:

reklama
trochę wam zazdroszcze że juz wiecie co i jak , mniej wiecej czego sie spodziewać i jak sobie potem radzić , stara baba jestem a jak dziecko we mgle

do tego mam wrażenie ,że to bedą najdłuzsze 3mc mojego życia!

cześć dziewczyny,
tydzień temu zobaczyliśmy 2 różowe kreseczki na teście :-) Jestem przeszczęśliwa. To moja pierwsza ciąża, więc mam oczywiście mnóstwo obaw i pytań. Cieszę się, że tu na forum jest tyle doświadczonych już mam.
Na razie czuję się nie najgorzej, oprócz zmęczenia i bólu głowy nie mam żadnych mdłości i wymiotów. Mogłabym spać cały dzień...
pozdrawiam was wszystkie :-)

trochę wam zazdroszcze że juz wiecie co i jak , mniej wiecej czego sie spodziewać i jak sobie potem radzić , stara baba jestem a jak dziecko we mgle

do tego mam wrażenie ,że to bedą najdłuzsze 3mc mojego życia!

ja mam 23lata prawe.. drugie dziecko w drodze, pierwsze to mały terrorysta .. a mam wrażenie że nie wiem nic o dziecku o porodzie itp ;D także spoko! Dla mnie 9mc to będzie jak 9lat .. porażka, jakaś w pierwszej ciąży byłam nieświadoma zagrożenia itp i czas leciał szybko.. teraz dopiero 5 tydzień.. a gdzie tu 40tc???

Undomiel7 ja sie jeszcze boję ze stara jestem , mam 35lat i że będą na mnie patrzyć jak na "okaz" chociaż na 1 wizycie pani dr bardzo miło mnie potraktowała i nawet uśmiała sie mówiąc ,że i w tym wieku ciaża może zaskoczyć . Ale na oddziale może być różnie .

Poza tym przeraża mnie to ,że nie mam nikogo poza mężem i teściami a czy teściowa sie nadaje na babcie to wielki znak zapytania , ona młoda jest i żyje jeszcze swoim życiem.

reklama
Do góry