reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
W imieniu Ninki dziękuję wszystkim za życzenia :-D
Angelika - gratuluję obrony :tak: i współczuję śmierci dziadka :-(

Dziś zrobiłam porządki w ubrankach dla małego - mam sporo 56, ale będę musiała dokupić bodziaki na dł. rękaw w tym rozmiarze, 50 ani jednej nie mam - zrobię jak Małgorzatkar - poczekam :tak:
Też muszę się rozejrzeć za sandałkami dla N.
Małgorzatkar - buciki Emel bardzo lubię, ale mam problem gdzie kupić, miałam sklep u rodziców dobrze zaopatrzony, ale się zamknęli. W zeszłym roku do Konstancina pojechałam specjalnie, ale mieli w rozmiarze N. 2 pary butów tej firmy :baffled:

kropka&pączek witaj :) ja cie pamietam także jak tylko się tam ogarniecie z przeprowadzka to odzywaj się jak najcześciej. Ja siedziałam więcej na forum przez pierwsze miesiące, im dalej tym ciężej mi znaleźć na to czas :)

karola1986-21 nie przejmuj się, mi też wątek główny idzie ciężej ale bardzo sobie chwalę poboczne wątki o zakupach, wyprawkach itp.

Na majówkach dziewczyny 3 już urodziły, jednej dziewczynce się nie udało a pozostałe dwa maluchy 29-31tydzień ciąży (styczeń/luty) :) Ja nie miała bym nic przeciwko urodzić na koniec czerwca, byle nie przeciągnęło się do polowy lipca. Juz M. zapowiedziałam, że dużo seksu będzie. Ponoc to pomaga, któraś mamusia probówała? Tak mi koleżanki mówily, że lekarze doradzali więcej igraszek pod koniec.

Mi piersi dalej rosną, są pełniejsze, póki co tylko widzę, że brodawki ściemniały i może kilka mm się powiększyły. Nic nie cieknie.

s.michalina nie zgodzę się z koleżanką która powiedziała, że dzieci spią 23h. Chyba, że moj ma rzucawki przez sen. Wczoraj np. z zegarkiem w ręku minimum dwie godziny skakał w brzuszku aż cały falował jakby zupełenie zmieniał non stop pozycje, do tego kopał i wypychał (pewnie) nóżki. Potem z samego rana to samo, teraz też non stop puka mnie w bok. Chyba, że mój taki żywotny :D

W ogóle wydaje mi się, że mały leży u mnie na prawym boku. Tak mam najczęście twardy bok brzucha a lewy taki miekki, bo tego ciągle tam puka.

Wczoraj spadłam ze schodów w domu, całe szczęście tyłek sobie tylko obiłam zjeżdżając z góry na doł ale całe życie mi przeleciało przed oczami. Taki strach mnie ogarnął, całe szczęscie nie na brzuch. M. mnie ochrzanił ze ho ho. Widać coś w tym jest, że zmienia nam się punkt ciężkości.

Mi ostatnio endo nawet zmniejszyła dawkę bo zbliżałam się do zera z wynikiem. Pola moja endo tez kieruje się Ft4 chociaz wiadomo starala sie zbic tsh tez.

Czy któraś z Was korzystała z basenu, może rodziła albo tylko przed porodem? Muszę stworzyć plan porodu na za miesiąc już tak pokazać wstępie i nie wiem czy pisać o basenie. Bardziej myślę tylko o relaksie przed porodem. Ale chętnie poznam opinie.

Czesc dziewczynki :-D
Angelika GRATULUJE obrony;-) i Kondolencje z powodu smierci dziadka:-(
Wy tu o ubrankach a ja jeszcze nie mam nic , oprócz pieluszek tetrowych które dziś mi przyszły :-D nr 6,11,12,17 po 5 szt KOLOROWE PIELUCHY PIELUSZKI TETROWE SUPER WZORY (4148573189) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. juz wiszą wyprane :-D
Badanie na posiew wyszło mi dobrze , więc nie wiem skad ciagle u mnie problemy z ukł. moczowym, w srode ide z wynikami wiec może sie coś dowiem.
Buziaczki

Czesc dziewczynki :-D
Angelika GRATULUJE obrony;-) i Kondolencje z powodu smierci dziadka:-(
Wy tu o ubrankach a ja jeszcze nie mam nic , oprócz pieluszek tetrowych które dziś mi przyszły :-D nr 6,11,12,17 po 5 szt KOLOROWE PIELUCHY PIELUSZKI TETROWE SUPER WZORY (4148573189) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. juz wiszą wyprane :-D A i powiem Wam ze ten przewijak z wanienką super sprawa...zadowolona jestem z niego i już chciałabym kąpać Oliwierka mmmmmmm
Badanie na posiew wyszło mi dobrze , więc nie wiem skad ciagle u mnie problemy z ukł. moczowym, w srode ide z wynikami wiec może sie coś dowiem.
Buziaczki

Laleczka, bo Ty masz brudną próbkę moczu, a nie chory układ moczowy. Mówiłam Ci, że wleciało Ci coś z pochwy do kubeczka.

Bo jak masz grzybicę, to nic dziwnego, że Ci drożdże wychodzą. Układem rozrodczym się zajmij i zostaw ten mocz w spokoju.;-)

reklama
Do góry