reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Witam Was:) Kopę lat mnie tu nie było... U nas bieganie do szkoły (na szczęście teraz mamy przerwę w chorobach - odpukać), mnóstwo zajęć...

Pia Nie dziwią mnie różne opinie na temat podawania dziecku krowiego mleka, czystości dzieciaków w piaskownicy - każdy ma prawo do własnego zdania. Jednak krytyka innych i negatywne ocenianie wraca jak bumerang. Gardzisz innymi - inni gardzą Tobą.
Najbardziej jednak podłe było to, co powiedziałaś Marzence. I wątpię, że kiedykolwiek to zrozumiesz.

reklama
Konwi, czytałam na blogu, ale jakoś nie potrafiłam się odnieść... Przykro mi.
Pytałaś o sukienkę... wymarzyłam sobie taka bawełnianą princeskę dla Ewy. Udało mi się kupić w szmateksie bawełniana zasłonkę, która idealnie nadaje się na przerobienie ;) Koszt też niewielki, więc jeśli nie wyjdzie to i tragedii nie będzie ;) Póki co leży wykrojona i czeka na zszycie :)

Corin oczywiscie zrob fotke jak uszyjesz sukieneczke
Konwi tule i ty wiesz, pojsc nawet sygnal a zadzwonie i pogadamy. ucaluj Tymka
Alex podaj mi linka do twojego bloga. gdzies mi sie zapodzial
Magia buziaki

Asica dawno Cię tutaj nie było. Fajnie, że wpadłaś. Cieszę się, że u ortopedy już wszystko dobrze, u kardiologa też na pewno w końcu będzie. Trzymam kciuki!

Monia ciekawa jestem co to u Was jest z tym kaszlem. U nas, tak jak pisałam wcześniej, bywały podobne przypadki, no ale to są dosłownie pojedyncze dni. A u Was to już któryś dzień z kolei. Hmmm

Psotka Ty wiesz, że za Dawidka kciuki cały czas zaciśnięte, więc inaczej nie będzie jak tylko dobrze. Co do szczęśliwego umorusańca - wczoraj jak kopaliśmy w ogródku, Szymek siedział z nami obok i miał wieeeelką piaskownicę. Przekopywał ziemię swoją łopatką, wrzucał do wiaderka, a potem to wiaderko na siebie :D Dziecka nie było przez dobrą godzinę. Szczęścia co niemiara. A wieczorem wyciągaliśmy tą ziemie z pampersa, skarpetek i wszystkiego co możliwe :D

Alex spanie do 12... wow

Konwalianko przykro mi. Cieszę się, że chociaż w pracy trochę się polepszyło. No i życzę słońca... jak najwięcej.

Dzisiaj u nas brzydko i deszczowo. Noszzz akurat w weekend!

Sylwia, Corin, Magia, Daga, Wiśnia, Maqnio, Margerita i reszta :***

Dobry wieczór.

Nie jestem typem człowieka który nie ma co robić, siedzi cały dzień przed laptopem i kreuje swój wizerunek na forum. Wpadam na chwilę dziennie i pisze coś na szybko. Niestety nie umiem sie ładnie wypowiadać i lepienie słów czy zdań mi nie wychodzi. Literki niestety nie oddadzą tego z jaką myślą i akcentem chciałam coś napisać. Więc zapominając o tym że każdy może odczytać coś inaczej spowodowało zamęt na forum o którym w życiu bym nie pomyślała.

Pomyliłyscie sie bardzo co do mnie. Myslcie o mnie co chcecie, jest mi bardzo smutno z tego powodu że zmiszczylam Wam humor i TO FORUM które sama kochalam, być może macie to co chcialyscie, na co zasluzylam.

Uwielbialam do Was zaglądać i napisać co nie co o sobie. Chyba nie zasługuje na bycie tutaj więc gorąco pozdrawiam i usuwam sie bo szkoda zachodu na zamieszanie jakie tutaj wyszło przeze mnie.

Życzę Wam i Waszym Maluszkom duzo zdrowia i powodzenia, szczerze - bardzo.

Za błędy przepraszam - pisze z tel.

Weszłam tak na dobranoc i zobaczyć co tu słychać hmmm . ... wiecie co ...emoty mi nie działają ...załamałam się . A tak w ogóle to deszcz u nas pada. No. Miłej i spokojnej nocy .

hejka mamuski

Daga no to mieliscie pzeboje z Jowitka na sama mysl az mi deszcze przechodza brrr az sie boje o czyms takim myslec
Konwalianko przykro mi bardzo nie wiedziałam ze u was tak ciezko było , Sciskam was mocno
Asica a co tam jeszcze u tego kardiologa nie tak z tym serduszkiem małego
Magia no nareszcie ze chlopcy zdowi ile mozna choowac
Maqnio Dziekuje za miłe slowa
Margerita u nas tez dzisiaj brzydko było siapiło paiw cały dzien , ale tatus wzioł Klaudusie do połodnia na space poszedł z buta do kerfura na zakupy takie dobne i w deszcz a co niech mala wie jak pada deszczyk , był taki dobniutki a miala kurteczke tak ze spokojnie nie przemokla , ja toche choa jestem tak ze w domu siedziałam
Reszte mamuniek witak i za azem zegnam bo pora do spania

daga - my w tej okolicy widzielismy wszystko, nie bylam tylko na poludniu i wschodzie... Juz chyba 3 rok sie na wasze wyspy wybieramy i dojchac nie mozemy. Za to w maju jedziemy na komunie do chrzsnicy mojgo M. na polnoc - juz nie moge sie doczekac bo tam jest tak pieknie, ze dech zapiera... Ja w ogole lubie nowe miejsca bo Islandia jest pieknym krajem i nadziwic sie nie moge tego krajobrazu. A gdzie planujecie zwiedzac?

reklama
Daga, alex, ale ja wam zazdroszcze tej islandii, nawet nie macie pojecia jak chcialabym ja zwiedzic. Niestety ceny powalaja, no ale moze kiedys :) jak juz sie tak rozmarzylam to jeszcze przyznam ze marzy mi sie nowa zelandia, ale to chyba na zawsze w marzenaich zostanie:)

Do góry