reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Witajcie, nawet nie wiecie jak mi smutno za Wami, a jeszcze "stare" lipcówki wróciły... Ja skorzystałam z okazji (jak zwykle afera w domu z lokatorami, więc mąż musiał przyjechać załagodzić i naprawić sytuację) i przyjechałam od mamy do domu na dosłownie moment.
U nas po staremu, nadal w dwupaku, chociaż prawdopodobnie to będzie ostatni weekend w troje. Najwyższy czas. Boję się porodu i nie chcę rodzić :rofl2:
Filip to straszny diabeł, ale daję jako tako sobie z nim radę. Staram się nie denerwować, ale czasem po prostu nie wychodzi. Najgorzej martwi mnie to, że zaczyna kuleć. Muszę znaleźć dobrego dziecięcego ortopedę w Olsztynie. No i okulary najprawdopodobniej do końca życia. Cóż, uroki genetyki.

Marzenko, no ja wiedziałam że szybko wyjdziesz z tej strasznej choroby. Dużo zdrówka.
Psotka, naprawdę nie wiem co Ci powiedzieć. Oby Dawidek tylko napędził Ci stracha i był zdrowy jak rydz.
Konwalianko, współczucia i niezmienne kciuki za powrót lepszych dni.
Corin, świetna ta chusta, chciałabym taką mojemu diabłowi.
Alex, może ta sesja jednak wyjdzie.

Pozostałe mamusie ściskam i dziękuję za kciuki za szybkie rozwiązanie.

reklama
Silwia, nawet nie wiem jaki jest koszt na Nową Zelandię. Sebastiam ma juz 12 lat więc wszędzie liczą go 100%, Aga parę % zniżki. Obstawiam kilkadziesiąt tysięcy taki wypad dla naszej piątki. Islandia bardziej przystpna, lot można taniej poszukać tylko na miejscu ceny są kosmiczne :)

Asica, trzymam kciuki, żeby synuś nie musiał mieś operacji

Aneta, będzisz miała cc? Jak mi się uda uszyć to możemy się dogadać co do czapki;)

Corin, nie przewiduję cc - chociaż wiadomo że jeśli trzeba będzie zrobić cc to trzeba będzie, chociaż wolę żeby było sn, cc bardziej się boję niż sn. Żyję nadzieją, bo w końcu to będzie 40tc, że w następnym tygodniu już się rozpakuję. A jeśli Ci się uda, to chętnie zamówię dwie, po jednej dla Filipa i Karoliny :tak:

corin ale domnie bedziesz miec taniej, wystarczy wsiac do auta w 5 przejechac Niemcy i jestes u mnie.
Aneta a coz tymi sasiadami nie tak. calusy dla malego, no i dawaj daznac jak urodzisz
marzenko zycze ci spelnienia marzen

hej kochane..
dziękuję za Wasze wsparcie..

Sylwuś, dziękuję.. bardzo chętnie porozmawiam, ale wolę o bardziej przyjemnych sprawach.. życzę przyjemnego wypadu, a Aleksik jest po prostu boski
Aneta, oby poród odbył się bez zbędnego przeciągania i bez komplikacji.. a co jest Filipowi z nóżką? a okularki? co za wada? Tymek po ostatniej wizycie na szczęście ma szkła o 1d mniejsze..

U nas znowu/dalej stres.. wczoraj oddaliśmy mocz do analizy, dziś z rana pojechaliśmy na badania krwi, morfologia, wymazy, biochemia.. 12 już był telefon z laboratorium, ze Tymek ma złe wyniki badań moczu i konieczna jest konsultacja pediatry.. po 3h były wyniki badań krwi i także odbiegają od normy - najgorsze są monocyty.. szaleję z niepokoju..

reklama
Do góry