reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Alex szczerze to się cieszę że to nie Ty:-p:-Dbo już mnie zazdrość zżerała i myślałam że kolacji nie będę jeść, żeby figury nabrać:-pa cycki, no cóż ja po 2 dzieci też zbieram na lekkie "podciągnięcie":-pa przede wszystkim pomniejszenie:nerd: z postów wywnioskowałam że to Ty, sorki:-p:-Di jesteśmy równolatkami, 87, prawda?
Anp ja też nie zmieniam, czasami koło 5 zmieniam, ale potem zaraz cycek i uśnie:tak:
Madzia jak się urządzicie to wklej zdjęcia, bo ja nie mam pomysłu na mój dom:baffled:

Liwka już śpi, a Kuba ogląda bajki, zaraz też do łóżka, bo już padam.
Spokojnej nocki!

reklama
My już wykąpani i mały śpi.
Jogurty te które ja podaję małemu smakuja i mi również,ja zawsze próbuje zanim mu coś dam,,a ten jogurt wkładam jeszcze na parę sekund do mikrofalówki,,żeby nie był zimny,chociaż nie jest w lodówce.
Chyba większość mieszka na swoim,co>??Ja nie wyobrażam sobie jakbym miała mieszkać z teściami.

Alexandra to prawie w tym samym wieku jesteśmy!!Reszta pewno starsza??

kicrym - kurde za cholewkę, nie mogę zapamiętać twojego nicka :baffled: co on oznacza?? :confused: tak, 87' :-)

anp - nie, jest tan tu jeszcze kilka "łebków" :-D dodi jest z tego samego rocznika, danuska, aania23, anula, maqnio, patrycja, wydrusia - też małolaty. Reszta odrobinkę starsza, ale nic a nic nie poważniejsza - takie same młode duchy jak my :-) Ba!!! Wiśnia to nawet można powiedzieć nastolatka - ciałem i duchem!!! :-D

Hello!
Dzięki za kciuki - jak zwykle zdziałały cuda. Mateusz się przespał pół godz - obudził się o 16.30 zdrowy... :) przyszła lekarka wysłuchała mnie, zbadała Mateusza i stwierdziła, że to albo niestrawność (po tym cholernym szpinaku), albo jakiś wirus.... w każdym razie więcej już nie wymiotuje...

Teraz już śpi na noc, ale jutro dieta - tylko cyc....

A teraz się będę relaksować - bo nerwa miałam okropnego - biedaczek już żółcią wymiotował.... ale dzielny facet, bo nawet nie marudził - słoneczko Mamusi kochane...

balkan - super ze juz wszystko ok!!
kicrym - to ty mlodziutka, a ja myslalam ze juz dojrzalsza jestes hehehe ;-)
anp - ja na swoim ale z tesciami mieszkalam tez, kiedys sie zarzekalam ze nigdy w zyciu ale zycie zweryfikowalo i niestety 1,5 roku musielismy porzebolec, latwo nie bylo i nie wspominam tego jakos cudownie.. teraz juz u siebie od ponad 2 lat wiec super :)
alex - tez myslalam ze to ty na avatarze!!! ja od soboty ide z mezem na diete ..

reklama
balkan no to super, że małemu przeszło i oby się nie powtórzyło:)

u nas schemat karmienia wygląda tak:
7 mleczko (nie wiem ile bo wszystko z piersi)
10 kaszka z 75ml wody (dzisiaj nawet 100ml) z kilkoma łyżeczkami owoców
12 mleczko
14:30 mały słoiczek obiadku
16 mleczko
18-18:30 reszta słoiczka małego owoców
19:30 mleczko
24 mleczko
4 mleczko
ale to tak od niedawna aż tyle zjada.... i jak patrze na wasze ilości to chyba sporo...

oj fajnie dziewczyny macie z tym urządzaniem mieszkanka... ja już mam to za sobą ale pamiętam jaka to radocha no i niestety ile to roboty (ale radocha i tak;) )

no i tyle miałam jeszcze napisać a wszystko zapomniałam;) jakoś na raty dzisiaj nadrabiam bo miałam sporo sprzątania bo po wyjeździe trzeba było chatkę na jutrzejszych gości przygotować... ale jeszcze tylko ciacho jutro rano i wszystko gotowe:) no ale jutro pewnie znowu narobie sobie zaległości;) ale co tam... lubię te zaległości nadrabiać;)

Do góry