reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

kicrym - moze faktycznie podanie naturalnego jogurtu jest "lepsze" ? bede na wyzycie za tydz to zapytam, zreszta ja mam jeszcze czas bo narazie chce znalezc przyczyne alergi - wysmarowalam go wczoraj sudocremem na brzuchu - zobaczymy przy kapieli czy zeszlo cos, oby..

reklama
Marzenka - bo ty jesteś młoda bogini :-):-)

kicrym - hahaha nie kochana, to nie ja jestem na tym zdjęciu!!!! :-D:-D:-D:-D choć marzy mi się taka figurka i takie jędrne, stojące cycuszki... ;-) niestety póki nie wygram w tottka, są to marzenia ściętej głowy :-):-)

witam babeczki
miło nadrabiac tyle stron :tak:
alex jesteś kozo niemożliwa laska z ciebie nie narzekaj :laugh2::-D
marzenko dbaj o siebie
sesti odebraliście klucze od nowego m ? czy mi się coś pomieszało

wisienko kochana jak u was ?

corin jak nocki

Czemu Wy dajecie dzieciom danonki, skoro nawet producent zaleca dawanie ich od 3 r.ż.?
Toż tam pełno cukru i chemii jest.

Racja, świństwo, Majka też ich nie je, a ma już skończone 3 lata. Ona tylko Danio :tak:

witam babeczki
miło nadrabiac tyle stron :tak:
alex jesteś kozo niemożliwa laska z ciebie nie narzekaj :laugh2::-D
marzenko dbaj o siebie
sesti odebraliście klucze od nowego m ? czy mi się coś pomieszało

wisienko kochana jak u was ?

corin jak nocki

Lepiej Ty mów jak powrót do pracy.

Aha, bo ja wracam 27 lutego....:szok::szok::szok:

Milenka wczoraj była z moja mamą i spała 2x30minut. A dziś ze mną 2x3godziny :-D:-D Ja to będzie jak wrócę do pracy??

madziulka - jestem jestem!! A cioooooo, tęskniłaś za swoją kozuchą???? :laugh2::laugh2::laugh2:
a jak :-D:-D:-D
sesti no to super ja czekam na czerwiec :tak:chętnie skorzystam później z twoich rad remontowych
balkan czekamy na info
wydrusiu wam też powodzenia w remocie pokoiku
margarita leci kop w dupsko na rozruch nie roczulac się tylko do przodu - buzi
kkasiulka no już powoli się wszytsko normuje - wróciłam na swoje miejsce ale zmienia mi się szef więc trafiłam w idealny moment bo pożniej nie wiadomo jak by to było. Filipek znosi to dobrze chociaż w pierwszy dzień był taki płaczliwy i nie chciał spac jakby się bał że znikniemy .Cieszę się że zosatwał już na dłużej z teściową i widziała jaki jest jego rytm dnia -
tylko ja tak starsznie tęsknię -buuu

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry