reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

I znów znalazłam ogloszenie o prace,własnie wysłałam moje CV,,,może mi sie uda,na 5 dni w tyg. od pon-pt od 17 - 19,to akurat mąż byłby już w domu,,kurcze ale bym się cieszyła.....

3mam kciuki za chorych
ja jestem '86 już ćwierć wieku za mną!!

Kurcze też chciałam robić kurs fotografii,zawsze mnie to kręciło,,,ale teraz troszke z funduszami nie tak jak kiedyś....ale nie można mieć wszystkiego przecież

chciałam jeszcze o cos zapytac ale zapomniałam,,,napisze jak mi sie przypomni

reklama
kkasiulka - ooooo, a możesz dać mi linka? Ja mam Canona D550 - wiem, że wyszła już 1 albo 2 nowsze wersje ale nie wiem co konkretnie ulepszono.

Ps. siet, dobiero zobaczylam tego linka, wczesniej mi nie wyskoczyl :/

Bo ja taka gapa jestem, że go nie wstawiałm od razu, dopiero po chwili doczytałam, że Ci nie wkleiłam. :)

Milunia jeszcze się kręci, Maja i pamiątka ślubna śpią......Jeszcze chwilę posiedzę i też idę spać, coś mnie głowa boli :-(

anp - trzymam kciuki za prace, a nuż się uda!

Balkan super że wszystko ok.
Nie odnoszę się do postów- nie pamiętam co czytałam bo latam z pokoju do pokoju (dziecię nie chce spać).
Jedyne co pamiętam to strzelanie fotek. Ja nie powinnam mieć z tym problemu bo mam męża fotografa, ale jest takim leniuchem że zdjęć mam raptem kilka sztuk:-D

Nie odnoszę się do postów- nie pamiętam co czytałam bo latam z pokoju do pokoju (dziecię nie chce spać).
Jedyne co pamiętam to strzelanie fotek. Ja nie powinnam mieć z tym problemu bo mam męża fotografa, ale jest takim leniuchem że zdjęć mam raptem kilka sztuk:-D

Jest tu taka fajna funkcja, na dole każdego posta jest taka chmurka, jak z komiksu i plusik - możesz to klikać do każdego posta, do którego chcesz się odnieść a potem u samej góry +Odpowiedz - i masz kilka cytatów.
A co do fotek - rób, bo potem będziesz żałować, że masz ich za mało.....Dzieci tak szybko rosną, a jak sie zmieniają!

Hej Kochane my po zakupach :-) wszystko kupione! :-) jutro zaczynamy! :-) Lila w piątek jedzie do dziadków a w niedziele zawitamy w Toruniu u Maqnio :-) lecę Was poczytać :-) buziaki śle:-)

Kkasiulka robię foty tylko nie zawsze wychodzą takie jak chcę;-) Bartuś ma ich mnóstwo bardziej mi chodziło o moją skromną osobę :-)

Ja na zdjęciach jestem tylko wtedy, jak sama sobie fotkę zrobię. Fotografuję więc dziewczynki....namiętnie, choć słabo mi to wychodzi, czasem coś się uda. Nie umiem robić zdjęc bez lampy, a Milunia zamyka oczka przy lampie. Najlepiej wychodzą mi zdjęcia na dworze, przy dziennym świetle, to chętnie, tak, ale w domu gorzej. Byle do wiosny!! ;-)

Ja na zdjęciach jestem tylko wtedy, jak sama sobie fotkę zrobię. Fotografuję więc dziewczynki....namiętnie, choć słabo mi to wychodzi, czasem coś się uda. Nie umiem robić zdjęc bez lampy, a Milunia zamyka oczka przy lampie. Najlepiej wychodzą mi zdjęcia na dworze, przy dziennym świetle, to chętnie, tak, ale w domu gorzej. Byle do wiosny!! ;-)

Bartka na szczęście lampa nie rusza więc mogę walić ile wlezie. Mam jedynie problem z uchwyceniem go jak się uśmiecha bo jak tylko widzi aparat to mu mina rzednie.

Wydrusia miłego i bezproblemowego remontu i udanego spotkania.

Uciekam spać. Dobranoc:)

reklama
Witam i żegnam od razu bo mam mocne postanowienie na dzisiaj - idę spać przed 23 :p

U nas dzisiaj dzień zalatany. Zaliczyliśmy rehabilitację z rana, zakupy, spacer itp itd... Dzień kończymy z guzem, mój mały wiercipięta nie ogarnia, że łóżeczko nie rośnie razem z nim i tego, że jak kiedyś mieścił się w poprzek to nie znaczy że zawsze tak będzie :( aaa i księdza przyjęliśmy, wylał litr wody na Szymka także od jutra już tylko grzeczny :tak:

buziale!

Do góry