reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

I znów znalazłam ogloszenie o prace,własnie wysłałam moje CV,,,może mi sie uda,na 5 dni w tyg. od pon-pt od 17 - 19,to akurat mąż byłby już w domu,,kurcze ale bym się cieszyła.....

3mam kciuki za chorych
ja jestem '86 już ćwierć wieku za mną!!

Kurcze też chciałam robić kurs fotografii,zawsze mnie to kręciło,,,ale teraz troszke z funduszami nie tak jak kiedyś....ale nie można mieć wszystkiego przecież

chciałam jeszcze o cos zapytac ale zapomniałam,,,napisze jak mi sie przypomni

reklama
kkasiulka - ooooo, a możesz dać mi linka? Ja mam Canona D550 - wiem, że wyszła już 1 albo 2 nowsze wersje ale nie wiem co konkretnie ulepszono.

Ps. siet, dobiero zobaczylam tego linka, wczesniej mi nie wyskoczyl :/

Bo ja taka gapa jestem, że go nie wstawiałm od razu, dopiero po chwili doczytałam, że Ci nie wkleiłam. :)

Milunia jeszcze się kręci, Maja i pamiątka ślubna śpią......Jeszcze chwilę posiedzę i też idę spać, coś mnie głowa boli :-(

anp - trzymam kciuki za prace, a nuż się uda!

Balkan super że wszystko ok.
Nie odnoszę się do postów- nie pamiętam co czytałam bo latam z pokoju do pokoju (dziecię nie chce spać).
Jedyne co pamiętam to strzelanie fotek. Ja nie powinnam mieć z tym problemu bo mam męża fotografa, ale jest takim leniuchem że zdjęć mam raptem kilka sztuk:-D

Nie odnoszę się do postów- nie pamiętam co czytałam bo latam z pokoju do pokoju (dziecię nie chce spać).
Jedyne co pamiętam to strzelanie fotek. Ja nie powinnam mieć z tym problemu bo mam męża fotografa, ale jest takim leniuchem że zdjęć mam raptem kilka sztuk:-D

Jest tu taka fajna funkcja, na dole każdego posta jest taka chmurka, jak z komiksu i plusik - możesz to klikać do każdego posta, do którego chcesz się odnieść a potem u samej góry +Odpowiedz - i masz kilka cytatów.
A co do fotek - rób, bo potem będziesz żałować, że masz ich za mało.....Dzieci tak szybko rosną, a jak sie zmieniają!

Hej Kochane my po zakupach :-) wszystko kupione! :-) jutro zaczynamy! :-) Lila w piątek jedzie do dziadków a w niedziele zawitamy w Toruniu u Maqnio :-) lecę Was poczytać :-) buziaki śle:-)

Kkasiulka robię foty tylko nie zawsze wychodzą takie jak chcę;-) Bartuś ma ich mnóstwo bardziej mi chodziło o moją skromną osobę :-)

Ja na zdjęciach jestem tylko wtedy, jak sama sobie fotkę zrobię. Fotografuję więc dziewczynki....namiętnie, choć słabo mi to wychodzi, czasem coś się uda. Nie umiem robić zdjęc bez lampy, a Milunia zamyka oczka przy lampie. Najlepiej wychodzą mi zdjęcia na dworze, przy dziennym świetle, to chętnie, tak, ale w domu gorzej. Byle do wiosny!! ;-)

Ja na zdjęciach jestem tylko wtedy, jak sama sobie fotkę zrobię. Fotografuję więc dziewczynki....namiętnie, choć słabo mi to wychodzi, czasem coś się uda. Nie umiem robić zdjęc bez lampy, a Milunia zamyka oczka przy lampie. Najlepiej wychodzą mi zdjęcia na dworze, przy dziennym świetle, to chętnie, tak, ale w domu gorzej. Byle do wiosny!! ;-)

Bartka na szczęście lampa nie rusza więc mogę walić ile wlezie. Mam jedynie problem z uchwyceniem go jak się uśmiecha bo jak tylko widzi aparat to mu mina rzednie.

Wydrusia miłego i bezproblemowego remontu i udanego spotkania.

Uciekam spać. Dobranoc:)

reklama
Witam i żegnam od razu bo mam mocne postanowienie na dzisiaj - idę spać przed 23 :p

U nas dzisiaj dzień zalatany. Zaliczyliśmy rehabilitację z rana, zakupy, spacer itp itd... Dzień kończymy z guzem, mój mały wiercipięta nie ogarnia, że łóżeczko nie rośnie razem z nim i tego, że jak kiedyś mieścił się w poprzek to nie znaczy że zawsze tak będzie :( aaa i księdza przyjęliśmy, wylał litr wody na Szymka także od jutra już tylko grzeczny :tak:

buziale!

Do góry