reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Dziewczyny a patrzylyscie na sklad tych "dzieciowych" jogurtow? Przeciez w tym tez jest chemia! Zreszta w czym teraz nie ma.

Anp moja mala tez spi na brzuszku zawsze, tylko na spacerze zasypia na pleckach. Pieluche zmieniam jak sie wnocy obudzi. Jak ma lepszy dzien i przespi cala to jej nie przeszkadzam:)

reklama
Alex - no, to młodziutka jesteś :-) Ja jestem 83 rocznik. Kto takie piękne zdjęcia robi? Małżonek? Bo na fb macie świetną kolekcję. Ja strasznie lubię foty. Przymierzam się do kupna lustrzanki....

Magia - zdrówka!!!

balkan - dobrze, że już po wszystkim

Mój bobasek głuptasek jeszcze nie śpi, gada......Wyspało się dziecię w dzień, to teraz nie daje matce spokojnie na necie posiedzieć :baffled:

Cześć dziewczyny!! Nie było mnie chyba tydzień!! Ale od kiedy Mateusza załapał przewroty z pleców na brzuch skończyły się moje przespane noce i chodzę po ścianach, nie wyrabiam z niczym.. Postaram się Was doczytać ale nie wiem czy mi się to uda. Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze!!! Alexxx - dobrze Cię widzieć! miałam pisać do Ciebie na fb bo właśnie wydawało mi się, że też Cię tu długo nie było ;) ps. Bosssski avatar ;)) buziaki 4all!!

kkasiulka - niiieeee, to ja te foty pstrykam :zawstydzona/y::-) dziękuję, cieszę się, że komuś się podobają ;-) ja po zakupieniu lustrzanki miałam wysokie ambicje, dużo ćwiczyłam ale niestety przerosło mnie to :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: stwierdziłam, że skoro ani talentu ani nie ma umiejętności doszkolenia się to nie ma sensu sobie doopke zawracac... :baffled::baffled: poszłabym na kurs ale po islandzku nie skumam, a po angielsku tu nie ma. I tyle z mojego fotografowania...

malami - no nadszedl czas na zmiany :-D

kkasiulka - niiieeee, to ja te foty pstrykam :zawstydzona/y::-) dziękuję, cieszę się, że komuś się podobają ;-) ja po zakupieniu lustrzanki miałam wysokie ambicje, dużo ćwiczyłam ale niestety przerosło mnie to :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: stwierdziłam, że skoro ani talentu ani nie ma umiejętności doszkolenia się to nie ma sensu sobie doopke zawracac... :baffled::baffled: poszłabym na kurs ale po islandzku nie skumam, a po angielsku tu nie ma. I tyle z mojego fotografowania...

Czyli masz lustrzankę?? Jaką?? Jest świetny kurs fot. na necie. http://www.akademia-fotografii-dzieciecej.pl/
Zrobiłam ten pierwszy stopień, cuudny! Bardzo mi sie podobało, ale 2 stopnia już nie dałam rady, czasowo. Poczytaj, może coś Cię zainteresuje. Czemu mówisz, że Cię przerosło? Bardzo fajne zdjęcia robisz :-)

kkasiulka - ooooo, a możesz dać mi linka? Ja mam Canona D550 - wiem, że wyszła już 1 albo 2 nowsze wersje ale nie wiem co konkretnie ulepszono.

Ps. siet, dobiero zobaczylam tego linka, wczesniej mi nie wyskoczyl :/

reklama
Do góry