reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Dziewczyny a patrzylyscie na sklad tych "dzieciowych" jogurtow? Przeciez w tym tez jest chemia! Zreszta w czym teraz nie ma.

Anp moja mala tez spi na brzuszku zawsze, tylko na spacerze zasypia na pleckach. Pieluche zmieniam jak sie wnocy obudzi. Jak ma lepszy dzien i przespi cala to jej nie przeszkadzam:)

reklama
Alex - no, to młodziutka jesteś :-) Ja jestem 83 rocznik. Kto takie piękne zdjęcia robi? Małżonek? Bo na fb macie świetną kolekcję. Ja strasznie lubię foty. Przymierzam się do kupna lustrzanki....

Magia - zdrówka!!!

balkan - dobrze, że już po wszystkim

Mój bobasek głuptasek jeszcze nie śpi, gada......Wyspało się dziecię w dzień, to teraz nie daje matce spokojnie na necie posiedzieć :baffled:

Cześć dziewczyny!! Nie było mnie chyba tydzień!! Ale od kiedy Mateusza załapał przewroty z pleców na brzuch skończyły się moje przespane noce i chodzę po ścianach, nie wyrabiam z niczym.. Postaram się Was doczytać ale nie wiem czy mi się to uda. Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze!!! Alexxx - dobrze Cię widzieć! miałam pisać do Ciebie na fb bo właśnie wydawało mi się, że też Cię tu długo nie było ;) ps. Bosssski avatar ;)) buziaki 4all!!

kkasiulka - niiieeee, to ja te foty pstrykam :zawstydzona/y::-) dziękuję, cieszę się, że komuś się podobają ;-) ja po zakupieniu lustrzanki miałam wysokie ambicje, dużo ćwiczyłam ale niestety przerosło mnie to :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: stwierdziłam, że skoro ani talentu ani nie ma umiejętności doszkolenia się to nie ma sensu sobie doopke zawracac... :baffled::baffled: poszłabym na kurs ale po islandzku nie skumam, a po angielsku tu nie ma. I tyle z mojego fotografowania...

malami - no nadszedl czas na zmiany :-D

kkasiulka - niiieeee, to ja te foty pstrykam :zawstydzona/y::-) dziękuję, cieszę się, że komuś się podobają ;-) ja po zakupieniu lustrzanki miałam wysokie ambicje, dużo ćwiczyłam ale niestety przerosło mnie to :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: stwierdziłam, że skoro ani talentu ani nie ma umiejętności doszkolenia się to nie ma sensu sobie doopke zawracac... :baffled::baffled: poszłabym na kurs ale po islandzku nie skumam, a po angielsku tu nie ma. I tyle z mojego fotografowania...

Czyli masz lustrzankę?? Jaką?? Jest świetny kurs fot. na necie. http://www.akademia-fotografii-dzieciecej.pl/
Zrobiłam ten pierwszy stopień, cuudny! Bardzo mi sie podobało, ale 2 stopnia już nie dałam rady, czasowo. Poczytaj, może coś Cię zainteresuje. Czemu mówisz, że Cię przerosło? Bardzo fajne zdjęcia robisz :-)

kkasiulka - ooooo, a możesz dać mi linka? Ja mam Canona D550 - wiem, że wyszła już 1 albo 2 nowsze wersje ale nie wiem co konkretnie ulepszono.

Ps. siet, dobiero zobaczylam tego linka, wczesniej mi nie wyskoczyl :/

reklama
Do góry