reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

asica
ja jestem praktycznie cały czas, taka dochodzaca jestem:-) ale po prostu czasem nie wiem co pisać:zawstydzona/y: zemu ja nie wpadłam na pomysł zeby się tu zarejestrowac jak byłam jeszcze w ciąży??
lepiej byśmy się znały:sorry:
kurcze muszę iśc poprasowac małego ciuszki dopóki śpi ale tak mi się nie chce!!:eek:

ale wieje! coś niesamowitego!

reklama
asica -masz racje, nie wiem czemu ale zawsze jak ktos zrobi to jest lepsze :-D
beja - wskakuj od razu :-D ja tez zaluje ze sie dopiero zarejestrowalam niedawno ;/ .. a prasowalam wczoraj..juz dostaje kota od prasowania tych ciuszkow ;-) skladanie w kosteczke eh..

Witam;)
U nas noc ok zasnal o 20 wstal o 4.30 na karmienie i spal do 7. U nas tragiczna pogada pada i wieje. Nie wiem czy pojdziemy na spacer mam nadzieje ze tak bo juz nie pamietam kiedy nie bylismy
Konwalianka moj tak nie robi
Corin wyobrazam soebie mine pasazerow:-D
Baja jaka chudzina z Ciebie, zazdrpszcze mi 5 do zgubienia zostalo:tak:
Wisienka brak slow, sliczna jestes;-)
Psota i dobrze jej powiedzialas ja na poaczatku karilam piersia po 2 mies skonczyl sie pokarm i nie czuje sie gorsza z tego powodu, wiadomo na poczatku bylo mi smutno ale co poradzic wazne ze maly najedzony i radosny;-)

To My!!
Pospałysmy do 8...co dla mnie jest mega krótko....

mailuj, dobrze, że wspomniałaś o torcie, ja też musze zamowić na chrzciny...

mała zrobiła przed chwila, takiego jakby bobka twardszego...więcej nie dała rady...kurcze nie wiem dlaczego, przeciez ani marchewki ani kaszki nie dostaje..tylko zjadła dynie z ziemniaczkami (normalizujacą kupki) i jablko z morelką (rozluźniającą) znowu dwa dni kupki nie było... może to być od tego że w ogole rozszerzyłam jej dietę??

Aha i mała po tym dokarmieniu butla wieczorem spała do 4.30:)

mateuszkowa ja tez juz dostaje kota!!:angry: kto mu tle ciuchów nakupował!

anula ja waże niecałe 59kg przy wzroście 170cm. Czasem myślę ze to za mało, zwłaszcza wtedy jak kolejne spodnie okazują się za luźne na tyłku:crazy:

Dodi a dajesz morele z hippa?spr sklad tam moreli jest malo i daja sporo zageszczaczy. Ostatnio o tym czytalam
Baja mam kolezanke ktora ma 160 i wazy 44 kg nawet byla u lekarza zeby przytyc po ciazy tez nie przytyla

Beja – ja też od niedawna na forum jestem…
Beja, mateuszkowa – prasowanie czeka…
Anula – witaj, my dzis raczej nie pójdziemy bo wieje tak, że głowe chce urwac…
Dodi - może, małe brzuszki muszą się do jedzonka nowego przyzwyczaic…
Mały zjadł 70ml i koniec, nic na siłę. Ale coraz trudniej mi go karmić bo jak biorę go na ręce do karmienia to on mi siada!!! I zaczyna się walka. Fajnie, że ma tyle siły ale przez to jedzenie wygląda tak jak wygląda. Najpierw muszę go sprowadzić do poziomu :-)

Dzien dobry;-)my pospalysmy do 9,teraz mala usmiechnieta zabawia sie w lezaczku,mama popija kawusie no i niesmialo pyta o ten jablecznik:zawstydzona/y:zostaly jakies okruszki?
Piszecie o pogodzie,u nas nie wieje,nie pada ale spadl wczoraj snieg z deszczem co prawda padal wieczorem a dzis wstaje,patrze i dachy biale i gdzie niegdzie lezy,ale temperatura hmmm 1 stopien.Moze wyjde z mala ale kolo 13,moze temperatura skoczy do 3:-)
Naprodukowalyscie od rana,odrazu widac ze sie weekend skonczyl:tak:
U nas zebów tez brak ale ewidentnie daja o sobie znac bo wieczorem mala wybudza sie z placzem ,czego wczesniej nie bylo,slina leci do kolan i wszytsko zlapane w rączki ma jeden cel: POGRYZE CIE!:rofl2:na szczescie nie marudzi,wesola jest.
Siedze jeszcze w pizamie,czas sie zrobic na bostwo i pomyslec o obiadku,tylko pomyslu brak.Narazie porozkoszuje sie kawką i poczytam co bedziecie skrobac!Pozdrowionka!

Anula ja z jedzeniem się nie ograniczam jak chce coś zjeść słodkiego to jem i juz:tak: nie wiem skad taka waga. Wprawdzie przed ciążą dużo się ruszałam (czyt. pływałam) więc może o to chodzi. Teraz z resztą znowu zaczęłam bo brakuje mi takiego systematycznego ruchu.

Dodi napewno z powodu rozszerzenia diety kupki są inne. Zupełnie inna konsystencja niż mleko i twarda kupa gotowa:-D

o i zaczeło padać..

reklama
asica.g u nas jedzenie tez tak wyglada:/mala nawet na rekach nie chce byc bo sie wygina tylko musze ja wlozyc do lezaczka albo na kocu na podlodze,dopiero chwycie butelke,w dzien wiecej niz 100ml nie zje.

Do góry