reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Witam!
Czytam was z zapartym tchem i nie wiem jak się wlączyc, albo wen brak albo nie chce przeszkadzac w dyskusji:sorry: u nas noc jak noc, dalismy rade
pogoda gwałtowna bo tak wieje ze chce głowe urwać, mało mnie razem z autem z drogi nie zdmuchnęło. Dobrze ze nie pada:tak:
Może wrzucę moje zdjęcie i małego bobka na Mama i Ja bo widzę ze wszystkie tam się juz zadomowilyście, tylko uprzedzam ze nie jestem za bardzo otogeniczna:tak::eek:buziaki

reklama
Witajcie. U nas nie tak słodko jak wczoraj ale też w porządku . Pobudka o 5 jedzinko i spanie do 8.30, kiedy to wpadł zdyszany maciek, ze zapomniał legitymacji i spóźni się na pociąg. Jada dziś do Wrocławia z klasa:-D Wstałam zaciągnęłam spodnie i kurtkę na piżamę i pojechałam go zawieźć.
Corin haha usmiałam się świetnie się pomalowali. Dobrze, ze rodziców w czasie snu nie dopadli bo bylibyscie zjawiskiem w samolocie:-D:-D:-D
Mateuszkowa a ja mimo znajomosci tematu to nie wiem czy Mila akurat skacze, czy to tylko jej charakterek:-D
Mailuj a jaki torcik. Od sówki?
Asica to może mi jeszcze kawałęczek podrzucisz, czy juz wszystko pożarły??
teska pseudo ząbek bardzo rzeczywisty
Psotus u mnie tez plucha i zimno, jesien zdaje się rozkręca. No i niedługo się widzimy:-D

Moje drogie pamietajcie, ze jutro
f015.gif
a juz całkiem niedługo Święta
b130.gif

beja - co to za podgladanie? ;-) jak moglas pomyslec ze mozesz przeszkodzic ??
asica - wiadomo - dziecko na 1 miejscu, a pozniej inne przyjemnosci ;-)
wisienka
- chcialabym wierzyc ze to skok a nie charakterek ;-)

mikolaj mikolajem ale czy wszyscy byli grzeczni??? ;))

a pogoda mozna zwariowac!! znowu masakra, juz prawie malego przygotowalam do wyjscia ale chyba nic z tego brrrrrrrrrrr... ;/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
beja wrzuc koniecznie :)

asica najwyzej pizze zamowisz. z reszta dobre kanapki ez nie sa zle ;)

U nas tak wieje ze az mój pies się boi :/ do tej pory reagowal tak tylko na fajerwerki w sylwestra :/

Wisienka, prosze cie, hahahaha. Wyobraziłam sobie całą naszą czwórkę w barwach wojennych w samolocie :-D

Ostatnia edycja:
wisienka - zabezpieczyłam kilka kawałeczków z myślą o tych co zajrzą później ;-) więc spokojnie się załapałaś :tak:

mateuszkowa - owszem :-):-) a jak smakuje jedzonko jak ktoś inny zrobi ;-)

psotka - to my zamkniemy oczy a Ty będziesz udawać, że go nie jesz ;-)

reklama
Do góry