reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Witam!
Czytam was z zapartym tchem i nie wiem jak się wlączyc, albo wen brak albo nie chce przeszkadzac w dyskusji:sorry: u nas noc jak noc, dalismy rade
pogoda gwałtowna bo tak wieje ze chce głowe urwać, mało mnie razem z autem z drogi nie zdmuchnęło. Dobrze ze nie pada:tak:
Może wrzucę moje zdjęcie i małego bobka na Mama i Ja bo widzę ze wszystkie tam się juz zadomowilyście, tylko uprzedzam ze nie jestem za bardzo otogeniczna:tak::eek:buziaki

reklama
Witajcie. U nas nie tak słodko jak wczoraj ale też w porządku . Pobudka o 5 jedzinko i spanie do 8.30, kiedy to wpadł zdyszany maciek, ze zapomniał legitymacji i spóźni się na pociąg. Jada dziś do Wrocławia z klasa:-D Wstałam zaciągnęłam spodnie i kurtkę na piżamę i pojechałam go zawieźć.
Corin haha usmiałam się świetnie się pomalowali. Dobrze, ze rodziców w czasie snu nie dopadli bo bylibyscie zjawiskiem w samolocie:-D:-D:-D
Mateuszkowa a ja mimo znajomosci tematu to nie wiem czy Mila akurat skacze, czy to tylko jej charakterek:-D
Mailuj a jaki torcik. Od sówki?
Asica to może mi jeszcze kawałęczek podrzucisz, czy juz wszystko pożarły??
teska pseudo ząbek bardzo rzeczywisty
Psotus u mnie tez plucha i zimno, jesien zdaje się rozkręca. No i niedługo się widzimy:-D

Moje drogie pamietajcie, ze jutro
f015.gif
a juz całkiem niedługo Święta
b130.gif

beja - co to za podgladanie? ;-) jak moglas pomyslec ze mozesz przeszkodzic ??
asica - wiadomo - dziecko na 1 miejscu, a pozniej inne przyjemnosci ;-)
wisienka
- chcialabym wierzyc ze to skok a nie charakterek ;-)

mikolaj mikolajem ale czy wszyscy byli grzeczni??? ;))

a pogoda mozna zwariowac!! znowu masakra, juz prawie malego przygotowalam do wyjscia ale chyba nic z tego brrrrrrrrrrr... ;/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
beja wrzuc koniecznie :)

asica najwyzej pizze zamowisz. z reszta dobre kanapki ez nie sa zle ;)

U nas tak wieje ze az mój pies się boi :/ do tej pory reagowal tak tylko na fajerwerki w sylwestra :/

Wisienka, prosze cie, hahahaha. Wyobraziłam sobie całą naszą czwórkę w barwach wojennych w samolocie :-D

Ostatnia edycja:
wisienka - zabezpieczyłam kilka kawałeczków z myślą o tych co zajrzą później ;-) więc spokojnie się załapałaś :tak:

mateuszkowa - owszem :-):-) a jak smakuje jedzonko jak ktoś inny zrobi ;-)

psotka - to my zamkniemy oczy a Ty będziesz udawać, że go nie jesz ;-)

reklama
Do góry