reklama
asica.g
szczęśliwa mamcia :)
pikus - ja dziś dzielę jabłecznikiem, druga blacha w przygotowaniu, więc spokojnie się załapiesz ;-)
ale cieszę się, że nie płacze podczas jedzenia bo był taki okres, koszmar
Anula - teraz tak patrzę, że Bartuś ma juz 2 ząbki - super, gratulujemy
ale cieszę się, że nie płacze podczas jedzenia bo był taki okres, koszmar
Anula - teraz tak patrzę, że Bartuś ma juz 2 ząbki - super, gratulujemy
Ostatnia edycja:
M
Mateuszkowa
Gość
dodi - moj sie zapychal tez po ziemniaczku ;/ i dalej mamy twardsze kupki, takie miekkie byly tylko wtedy jak dostawal tylko jablko i nic wiecej ..a hipp faktycznie zageszcza kleikiem ryzowym
dodi_misia
Fanka BB :)
anula, samych morelek nie dawalam, tylko morelka z jabłkiem.. właśnie jej dałam śliweczki z hippa, też są takie z kleikiem, ale jest napisane że rozluźniaja kupki...
asica, tez tak mysle. zoladeczki musza sie przyzwyczaic
asica, tez tak mysle. zoladeczki musza sie przyzwyczaic
M
Mateuszkowa
Gość
ja juz przekreslilam szanse na jakiekolwiek wyjscie, pada deszcz wieje jak nie wiem....
maly juz mial prawie spac ale oczywiscie sie rozbudzil i wariuje.....a taki zmeczony juz jest .. ehhhhhh...
maly juz mial prawie spac ale oczywiscie sie rozbudzil i wariuje.....a taki zmeczony juz jest .. ehhhhhh...
asica.g
szczęśliwa mamcia :)
kurka!!! dziewczyny moje szczęscie po raz pierwszy od dawna zainteresowało się karuzelką i zgadnijcie co!!! grało, grało i zdechło! Baterie padły
joannach
Zaangażowana w BB
Hejka wszystkim
u mnie wczorajszy wieczór, noc i ranek dzisiejszy to tragedia. Tak mnie głowa boli że normalnie wysiadam. Wczoraj wzięłam apap ale nie pomógł, teraz łyknęłam ibuprom zobaczymy jak to będzie.. My dziś pospałyśmy do 9.30 ale to dlatego że ja przez tą głowę w nocy prawie nie spałam i mała jakaś taka niespokojna była.
asica.g ależ mi narobiłaś smaka na jabłecznik
Moja też chce wstawać jak ją kładę do karmienia ale to czasami tylko, jak rozbawiona jest za mocno, dlatego ja przed karmieniem staram się ją trochę wyciszać
beja u mnie też prasowania sterta, wczoraj miałam to zrobić ale nie dałam rady:-(
A jeśli chodzi o karmienie czy piersią czy mm; moja kuzynka ma bliźniaki tydzień młodsze od mojej i dokarmia je butelką z mm bo zwyczajnie nie starcza jej pokarmu na dwoje nigdy przenigdy nie pomyślałam nawet że jej dzieci mogą rozwijać się gorzej od Amci. Mi się wydaje że piersią po prostu wygodniej jest karmić, bo wyjmujesz i masz a butelkę musisz lecieć i zrobić.
Wszędzie piszą o zaletach karmienia naturalnego ale jak ktoś nie może to przecież tego mleczka sobie nie wyczaruje. Ja jak byłam w ciąży też się spotkałam z uwagami od kobiet z pracy, co robić żeby mieć mleko D no ale chyba one zapominają że na to nie ma reguły
"Beja85:
ocho chyba się obudził a ja w trakcie prasowania
"
a jak Ty prasujesz jednocześnie na forum pisząc?? Ile Ty masz rąk kobieto ?<zazdrosna>DD
u mnie wczorajszy wieczór, noc i ranek dzisiejszy to tragedia. Tak mnie głowa boli że normalnie wysiadam. Wczoraj wzięłam apap ale nie pomógł, teraz łyknęłam ibuprom zobaczymy jak to będzie.. My dziś pospałyśmy do 9.30 ale to dlatego że ja przez tą głowę w nocy prawie nie spałam i mała jakaś taka niespokojna była.
asica.g ależ mi narobiłaś smaka na jabłecznik
Moja też chce wstawać jak ją kładę do karmienia ale to czasami tylko, jak rozbawiona jest za mocno, dlatego ja przed karmieniem staram się ją trochę wyciszać
beja u mnie też prasowania sterta, wczoraj miałam to zrobić ale nie dałam rady:-(
A jeśli chodzi o karmienie czy piersią czy mm; moja kuzynka ma bliźniaki tydzień młodsze od mojej i dokarmia je butelką z mm bo zwyczajnie nie starcza jej pokarmu na dwoje nigdy przenigdy nie pomyślałam nawet że jej dzieci mogą rozwijać się gorzej od Amci. Mi się wydaje że piersią po prostu wygodniej jest karmić, bo wyjmujesz i masz a butelkę musisz lecieć i zrobić.
Wszędzie piszą o zaletach karmienia naturalnego ale jak ktoś nie może to przecież tego mleczka sobie nie wyczaruje. Ja jak byłam w ciąży też się spotkałam z uwagami od kobiet z pracy, co robić żeby mieć mleko D no ale chyba one zapominają że na to nie ma reguły
"Beja85:
ocho chyba się obudził a ja w trakcie prasowania
a jak Ty prasujesz jednocześnie na forum pisząc?? Ile Ty masz rąk kobieto ?<zazdrosna>DD
Ostatnia edycja:
reklama
M
Mateuszkowa
Gość
asica - a niech to!! ;-) wkladaj nowe baterie! ;-) tak to jest z karuzelkami -ja mam taka nakrecana ale musze ja sciagnac albo obnizyc lozeczko bo maly dostaje zabawki i je ciagnie