reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
hop hop, gdzie sie wszystkie podzialy?

Wy pewnie milo weekend spedzacie a ja siedze sama, znudzona w domu:-( Znaczy nie sama bo z Karoliną moją;-)

ja tez jestem,wypilam kawke,mala spi od godziny...czyli po skoku mamy nastepne zmiany bo spala 3 razy po 20 min w dzien a teraz 2x po godzince,czasem poltora.Człowiek na spokojnie moze cos zrobic.Wzielismy sie za robote z mezem jednak,on górę ogarnia ja dól,takie malenkie kroki do porzadkow swiatecznych.Az lepiej sie robi czlowiekowi jak juz cos poczyni w tej sprawie bo najgorzej zaczac,prawda?????:-)W tym roku goszcze siostre z przyszlym mezem na swieta a pozniej lece z mala do Polski,na sylwka:cool2::-pa co!mi tez sie nalezy!!w tamtym roku nawet sywestra z jedynka nie mialam,lezalam w sypialni bo brzuch twardy i bolał,na szczescie te czasy minely i mozna poszalec:-Da wy dziewczynki co na sylwestra planujecie?jakies bale?

pikus - no to przygotowania ruszyly u ciebie pelna para:-D my zostaniemy albo sami w domu albo pojedziemu do kuzynostwa - oni tez maja mala coreczke, wiec zawsze to razniej ;-)

hej, ja jestem. z tym ze z malym sluchamy muzy i balujemy:-) jego piosenki dla dzieci nie ruszaja bo jest placz. woli klimaty jakie ja lubie, nic dziwnego jak cala ciaze tylko radoi eska lub imprezka na gg. my na sylwka w domku. moi rodzice beda. a sprzatac bede jak wroce z wloch. mykam tanczyc dalej z moim kawalerem

Mateuszkowa to jasne ze lepiej uderzyc do kuzynostwa;-)jak maja dziecko male to tym bardziej!ani wy, ani oni sami nie bedą.Ja to bym sie wybrala na taki prawdziwy bal...coz pewnie bede na takowe chodzila po 50tce:eek::szok:czyli za jakies 25 lat:-)

pikus - tak planujemy ale jak bedzie to sie okaze ;-)
ja poki co uciekam, maly cos marudny, spal za caly dzien tylko godzine i jest padniety ale nie moge mu dac zasnac bo kapiemy go za pol godz ;/ i wtedy mi nie zasnie na noc..eh..bida moja mala..

emilko sto lat nasza słodka kochana kruszynko.....

miłego weekendu ...

witam nowe bb - ciotki całuje i ściskam te zadomowione

reklama
Do góry