reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Byliśmy prawie 3 godziny na rodzinnym spacerku, pogoda super, ale, mimo, że miałam czapkę, to tak mi głowę wymroziło, że boli mnie jeszcze bardziej, ale co tam, ważne, że Dawiduś zaczerpnął świeżego powietrza:)

Ja Dawidkowi też codziennie włączam Muzykę Bobasa, a poza tym bardzo lubi piosenkę ,,Ty jesteś moim Skarbem, wiesz" Bebe Lilly, no i kolędy śpiewane przez Fasolki:)

Ściskam WAS WSZYSTKIE, MAUŚKI kochane!

Emilko, 100 LAT!!! Ciocia tuli, a Dawidek wysyła buziaka:) Zobacz załącznik 413133

reklama
pikus - ja to przegielam bo zezarlismy kubelek kfc - tak mi sie chcialo :cool: a potem narzekac bede ze tylek rosnie.. ;/
konwalianko - jak bedziesz miala chwilke to pisz :)
zdj juz wstawiam - moze cos widac :p

MAteuszkowa a kolor wlosow jest naturalny czy farbujesz? Bo jest super! I moja kArolina tez lbi jak sie ja podnosi do gory, glosno sie wtedy smieje:)

Przeczytalam ten watek Malinkaizi i tez az lezka w oku mi sie zakrecila! I przeraza mnie ze jest az tyle mam ktore zaszly w ciaze a potem ja stracily albo co gorsza urodzily martwe dzidziusie jejku jak to musi strasznie bolec!

Ostatnia edycja:
ania - dzieki :) farbuje niestety bo swoj mam mniej ciekawy :-D

moj maz wiercil wiertarka w scianie a maly zasnal..huk byl jak nie wiem a on poprostu usnal..i zrozum tu faceta:szok:

mateuszkowa fryz godny pochwalnia:)ładnie Ci! a za pikantne skrzydełka z kfc dalabym sie pokroic,ubóstwiam!w ciązy to juz wogole szalałam z pikantnym.
My obiadek juz zrobilismy,posprzatałam łazienke w sypialni,czekaja jeszcze 2 do ogarniecia:/ czas brac sie za swiateczne porzadki ale narazie mam tylko ambitne plany...:eek:strzele se kawke,a co!

pikus - dziekuje bardzo :) za mna tak kfc lazi od czasu do czasu i jak sobie pojem to mam dosc na pare miesiecy..w ciazy jadlam chyba raz i to pod koniec jak mijal termin, bo tak to nie mialam sumienia malemu serwowac takie zarelko :p
swiateczne porzadki, no tak...........i w tym miejscu ciesze sie ze mam mieszkanie a nie duzy dom, ale tylko jesli o to chodzi.. ;-)

reklama
psota - pomoc, kiedy? ;-) ??? ja mam okna w 2 pokojach i w kuchni:-D umyc trzeba je jeszcze na zewntarz ale musze zaprzegnac meza zeby to zrobil ;-)

ja uciekam nakarmic malego - musze mu dac jabluszka ze sliweczka bo kupka jest twarda ;/ az za twarda..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry