reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
wiecie co myslalam ze walizki mam spakowane, ale jak dokladalam to co jeszcze mibedzie potrzebne to ja za chiny ludowe nie zmieszcze sie w 15kg plus 10kg na mnie i dziecko. chyba musze dolozyc kolejny bagaz. jak ja tego nie nawidze

A ja tego urzedowania z mezusiami zazdroszcze. Jutro mamy kolejne zajecia na basenie i niby mamy nurkowac:szok: Ciekawe jak to bedzie. A sylwka pewnie w domu spedze, bo nie mamy z kim malej zostawic, ech.

Bąbel wykąpany, kaszkę wszamał i odleciał w trzy sekundy :tak:
WOLNE :-D
kręgosłup mi dziś chyba pęknie

apropo Sylwestra to: albo pojedziemy do kuzynki (ma dwójkę małych bąbli) albo kuzynka przyjedzie do nas albo nie wiem co jeszcze :-) jedno jest pewne - znając życie po północy będę marzyła żeby się położyć :-D

jestem na chwilke i ja! maly prawie spal, prawie..skonczyla sie butla i problem.. ;/ ale przeciez nie moze jesc tyle na noc!! :(:( az sie boje jak go te sliwki rusza..
pikus - rodzinka rodzinka ale chwile na BB mam ;-)
ania - jakbym zostawila malego z kimkolwiek na tak dlugo to napewno bym sie dobrze nie bawila ;/ caly zcas nawiedzalyby mnie czarne mysli czy wszystko ok ?? ..
silwia - doskonale cie rozumiem, mnie samej rudno zmiescic sie a co dopiero dzidzia - jak tyle akcesoriow potrzebne a wszystko wazy.. ;/
miczka - czyli sylwestry nam sie zapowiadaja podobnie ;-) ja wyjatkowo nie przespie polnocy - tak jak rok temu - ale to byla masakra z samopoczuciem ;/ teraz jak jest maly nauczylam sie nie chodzic spac z kurami, najpierw odciaganie mleka - ostatnie o polnocy zeby przetrwac do rana, a pozniej juz tak zostalo, chociaz ostatnio odkad zasypia sam i to wczesniej na cala noc vczasem mruze oko przed 23 ;-)

Cześć Mamuśki :)

Milunia lula, Maja ogląda bajkę w łóżku z tatą. A ja może pól lampeczki wina wypiję, następne karmienie dopiero ok 3. :-):-):-) Zdąży wywietrzeć ;-) :cool2::cool2::cool2:

Miłego wieczorku Lipcóweczki :happy2:

Madzia ;-):-)

ania - dostaje 190 ml ( tyle daje wody ) plus do tego 3 miareczki kleiku, ale to jedyna pora w ciagu calej doby ;-) zeby zjadl tak duzo - czasem zje 170, czasem 180..

, pozostale zjada 110 ( po nocy - az mnie to martwi ze tak malo ?? :( - 160 ( jak jest kaszka smakowa :p )

reklama
ania - dostaje 190 ml ( tyle daje wody ) plus do tego 3 miareczki kleiku, ale to jedyna pora w ciagu calej doby ;-) zeby zjadl tak duzo - czasem zje 170, czasem 180..

Sam kleik? A mleko? I czemu tylko tyle miarek a tak dużo wody?

Milunia zjadła z obu piersi, jak ściągam laktatorem to wychodzi ok 160, ale dziecko zawsze ściągnie więcej, a za 30min sie obudzi na dokarmienie - wtedy daję jej butlę, robię 120, wypija ok 90ml. Tyle potrzebuje, to tyle je..... Ja tam jej nie ograniczam.....

Do góry