reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
wiecie co myslalam ze walizki mam spakowane, ale jak dokladalam to co jeszcze mibedzie potrzebne to ja za chiny ludowe nie zmieszcze sie w 15kg plus 10kg na mnie i dziecko. chyba musze dolozyc kolejny bagaz. jak ja tego nie nawidze

A ja tego urzedowania z mezusiami zazdroszcze. Jutro mamy kolejne zajecia na basenie i niby mamy nurkowac:szok: Ciekawe jak to bedzie. A sylwka pewnie w domu spedze, bo nie mamy z kim malej zostawic, ech.

Bąbel wykąpany, kaszkę wszamał i odleciał w trzy sekundy :tak:
WOLNE :-D
kręgosłup mi dziś chyba pęknie

apropo Sylwestra to: albo pojedziemy do kuzynki (ma dwójkę małych bąbli) albo kuzynka przyjedzie do nas albo nie wiem co jeszcze :-) jedno jest pewne - znając życie po północy będę marzyła żeby się położyć :-D

jestem na chwilke i ja! maly prawie spal, prawie..skonczyla sie butla i problem.. ;/ ale przeciez nie moze jesc tyle na noc!! :(:( az sie boje jak go te sliwki rusza..
pikus - rodzinka rodzinka ale chwile na BB mam ;-)
ania - jakbym zostawila malego z kimkolwiek na tak dlugo to napewno bym sie dobrze nie bawila ;/ caly zcas nawiedzalyby mnie czarne mysli czy wszystko ok ?? ..
silwia - doskonale cie rozumiem, mnie samej rudno zmiescic sie a co dopiero dzidzia - jak tyle akcesoriow potrzebne a wszystko wazy.. ;/
miczka - czyli sylwestry nam sie zapowiadaja podobnie ;-) ja wyjatkowo nie przespie polnocy - tak jak rok temu - ale to byla masakra z samopoczuciem ;/ teraz jak jest maly nauczylam sie nie chodzic spac z kurami, najpierw odciaganie mleka - ostatnie o polnocy zeby przetrwac do rana, a pozniej juz tak zostalo, chociaz ostatnio odkad zasypia sam i to wczesniej na cala noc vczasem mruze oko przed 23 ;-)

Cześć Mamuśki :)

Milunia lula, Maja ogląda bajkę w łóżku z tatą. A ja może pól lampeczki wina wypiję, następne karmienie dopiero ok 3. :-):-):-) Zdąży wywietrzeć ;-) :cool2::cool2::cool2:

Miłego wieczorku Lipcóweczki :happy2:

Madzia ;-):-)

ania - dostaje 190 ml ( tyle daje wody ) plus do tego 3 miareczki kleiku, ale to jedyna pora w ciagu calej doby ;-) zeby zjadl tak duzo - czasem zje 170, czasem 180..

, pozostale zjada 110 ( po nocy - az mnie to martwi ze tak malo ?? :( - 160 ( jak jest kaszka smakowa :p )

reklama
ania - dostaje 190 ml ( tyle daje wody ) plus do tego 3 miareczki kleiku, ale to jedyna pora w ciagu calej doby ;-) zeby zjadl tak duzo - czasem zje 170, czasem 180..

Sam kleik? A mleko? I czemu tylko tyle miarek a tak dużo wody?

Milunia zjadła z obu piersi, jak ściągam laktatorem to wychodzi ok 160, ale dziecko zawsze ściągnie więcej, a za 30min sie obudzi na dokarmienie - wtedy daję jej butlę, robię 120, wypija ok 90ml. Tyle potrzebuje, to tyle je..... Ja tam jej nie ograniczam.....

Do góry