reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Heja!

U nas super nocka, tzn jedzonko o 2.30 i 6.30 wtedy spanko do 10.00!! dawno tak długo nie spałysmy:):)
Teraz malutka zjadła jabłuszko z morelami i leży w lożeczku, powinna zasnąc:) niech pospi sobie bo dziś idziemy na urodziny, no i nie chcę żeby była niewyspana i marudna:)

Ja też czasami śpiewam małej..ale raczej takie tam moje improwizacje hihi, byleby coś tam słyszała:) wtedy jest cicho..

teśka, fajne to serce pik pik! zapuściłam wlaśnie małej, ale widze że chyba nie chce sluchać bo już śpi:):)

Ostatnia edycja:
reklama
własnie Mateuszkowa pochwal sie fryzurką!tez wybieram sie przed swietami do fryzjera i szukam inspiracji:-)u nas zimnica straszna,niby 7 stopni ale wiatrzycho okropne.No ale póltora godzinny spacerek za nami.Teraz pora wziasc sie za jakis obiad,moze bolonski garnek na szybko:confused: a wy co dzis mamuski pichcicie?

witam,
u nas pogoda paskudna. nie ma mowy by gdzie kolwiek wyjsc. walizki spakowane, maly spi jak zwykle w foteliku i ja sie nudze. chyba se strzele kawusie. my dzisiaj bez obiadu. maz w pracy i je tam. a ja zjadam reszetki z lodowki.

buziam was wszystkie

witam!!

ja na szybko jak po ogień, bo mam teściów - fiu fiu..
mały śpi na podwórku, my po spacerku, u nas piękne słońce ale wieje ;/
bułeczki upieczone i teraz się jedzonko robi.. u nas dziś serwuję placki po węgiersku..
nocka niezła.. pobudka o 23, 3, 5 i 6.30 pobudka - nie narzekam!

wisienko - no to mila juz duuuża dziewczynka - sto latek
witaj pikuś

kurcze a moje dziecie nie lubi dziecięcych piosenek..no jeszcze o wojtusiu to przejdzie..najbardziej podoba mu się kobiety są jak te kwiaty - hehe, uczy się chłopak

kurcze, jest tyle rzeczy które chciałam wam napisać a nie mam czasu,, a pewnie do poniedziałku już będa nieaktualne o ile wogóle będę pamiętać.. no nic..lecę i ślę całuski na całą sobotę :-D

reklama
Do góry