reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Anula1989 oj do laski to mi duzzzzzzooo:eek:zostalo mi z 3 kg do wagi sprzed ciązy,w sumie to juz je swego czasu zgubilam ale po urlopie w Pl znow przybylo!ogolnie waze kolo 65 przy wzroscie 165.W ciazy max waga to 80 kg prawie;-)Coz wiecej o mnie hmmm Hanusia to moje pierwsze dziecko,mam 24 lata,meza i mieszkam od ponad 4 lat w Irlandii,reszta wyjdzie w praniu:-D

dodi_misia u nas kotek kłopotek na liscie przebojów króluje:-DKOTEK KŁOPOTEK piosenka dla dzieci - YouTube

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pikus malemu sie podoba ciagle skacze przy tym;-)
A wlasnie mialam pytac czy wasze maluchy tez skacza gdy sa na rekach?ja mojego czasami nie daje rady trzymac tak energicznie to robi, no i juz probuje siadac na calego caly czerwony sie robi i krzyczy ze zlosci;-)
Uciekam bo jutro bedzie troche robboty...
Dobranoc;)

my codziennie slychamy muzyczki:rofl:wyglupiamy sie przy tym ze hoho.Czasem nawet puszcze jej Kubusia puchatka to ogląda z takim zaciekawieniem ze az zal ja zabirac od bajki:-)ale wiadomo ze nie trzymam ja przed tv calymi dniami,jakies 5 minutek dziennie.

Mala zasnela o 8 a juz z 6 razy bylam u niej na gorze,wybudza sie z placzem...stawiam na zebiska.Dopoki nie zapadnie w glebszy sen pewnie jeszcze pare razy pobiegam po schodach,tak jest codziennie:/ Probowalam zeby spala w salonie dopoki siedze na dole,spi wtedy spokojniej bo jestem obok ale jak juz ja przenosze na gore to sie wybudza na maxa i haha hihi gugu mamo bawimy sie:-D

reklama
Witajcie, u nas pobudka o 5 :)

Widze nowa twarz, witaj Pikus, dobrze ze sie ujawnilas :-)

Jak sie ciesze kreseczkami malinki, pewnie czeka ja stres do samego konca, ale moje kciuki i pozytywne mysli juz ma. Teraz musi i bedzie dobrze.

Psotko, wczoraj glos oddalam (czasem mam dlugie przewody myslowe ;-). )

Ja wczoraj znalazlam radio z dziecieca muzyka, zrobilysmy sobie dyskoteke :-D ZET Kids - Warszawa - Listen Online

Marzenko, dobrze ze wszystko tak sie skonczylo.

Zycze wam milego dnia, nie wiem czy dzis jeszcze zajrze. 3 lata temu poznalam dziewczyne przez net i dzis do mnie przyjezdza :-D

Do góry