reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Anula1989 oj do laski to mi duzzzzzzooo:eek:zostalo mi z 3 kg do wagi sprzed ciązy,w sumie to juz je swego czasu zgubilam ale po urlopie w Pl znow przybylo!ogolnie waze kolo 65 przy wzroscie 165.W ciazy max waga to 80 kg prawie;-)Coz wiecej o mnie hmmm Hanusia to moje pierwsze dziecko,mam 24 lata,meza i mieszkam od ponad 4 lat w Irlandii,reszta wyjdzie w praniu:-D

dodi_misia u nas kotek kłopotek na liscie przebojów króluje:-DKOTEK KŁOPOTEK piosenka dla dzieci - YouTube

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pikus malemu sie podoba ciagle skacze przy tym;-)
A wlasnie mialam pytac czy wasze maluchy tez skacza gdy sa na rekach?ja mojego czasami nie daje rady trzymac tak energicznie to robi, no i juz probuje siadac na calego caly czerwony sie robi i krzyczy ze zlosci;-)
Uciekam bo jutro bedzie troche robboty...
Dobranoc;)

my codziennie slychamy muzyczki:rofl:wyglupiamy sie przy tym ze hoho.Czasem nawet puszcze jej Kubusia puchatka to ogląda z takim zaciekawieniem ze az zal ja zabirac od bajki:-)ale wiadomo ze nie trzymam ja przed tv calymi dniami,jakies 5 minutek dziennie.

Mala zasnela o 8 a juz z 6 razy bylam u niej na gorze,wybudza sie z placzem...stawiam na zebiska.Dopoki nie zapadnie w glebszy sen pewnie jeszcze pare razy pobiegam po schodach,tak jest codziennie:/ Probowalam zeby spala w salonie dopoki siedze na dole,spi wtedy spokojniej bo jestem obok ale jak juz ja przenosze na gore to sie wybudza na maxa i haha hihi gugu mamo bawimy sie:-D

reklama
Witajcie, u nas pobudka o 5 :)

Widze nowa twarz, witaj Pikus, dobrze ze sie ujawnilas :-)

Jak sie ciesze kreseczkami malinki, pewnie czeka ja stres do samego konca, ale moje kciuki i pozytywne mysli juz ma. Teraz musi i bedzie dobrze.

Psotko, wczoraj glos oddalam (czasem mam dlugie przewody myslowe ;-). )

Ja wczoraj znalazlam radio z dziecieca muzyka, zrobilysmy sobie dyskoteke :-D ZET Kids - Warszawa - Listen Online

Marzenko, dobrze ze wszystko tak sie skonczylo.

Zycze wam milego dnia, nie wiem czy dzis jeszcze zajrze. 3 lata temu poznalam dziewczyne przez net i dzis do mnie przyjezdza :-D

Do góry