reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Heja!

U nas super nocka, tzn jedzonko o 2.30 i 6.30 wtedy spanko do 10.00!! dawno tak długo nie spałysmy:):)
Teraz malutka zjadła jabłuszko z morelami i leży w lożeczku, powinna zasnąc:) niech pospi sobie bo dziś idziemy na urodziny, no i nie chcę żeby była niewyspana i marudna:)

Ja też czasami śpiewam małej..ale raczej takie tam moje improwizacje hihi, byleby coś tam słyszała:) wtedy jest cicho..

teśka, fajne to serce pik pik! zapuściłam wlaśnie małej, ale widze że chyba nie chce sluchać bo już śpi:):)

Ostatnia edycja:
reklama
własnie Mateuszkowa pochwal sie fryzurką!tez wybieram sie przed swietami do fryzjera i szukam inspiracji:-)u nas zimnica straszna,niby 7 stopni ale wiatrzycho okropne.No ale póltora godzinny spacerek za nami.Teraz pora wziasc sie za jakis obiad,moze bolonski garnek na szybko:confused: a wy co dzis mamuski pichcicie?

witam,
u nas pogoda paskudna. nie ma mowy by gdzie kolwiek wyjsc. walizki spakowane, maly spi jak zwykle w foteliku i ja sie nudze. chyba se strzele kawusie. my dzisiaj bez obiadu. maz w pracy i je tam. a ja zjadam reszetki z lodowki.

buziam was wszystkie

witam!!

ja na szybko jak po ogień, bo mam teściów - fiu fiu..
mały śpi na podwórku, my po spacerku, u nas piękne słońce ale wieje ;/
bułeczki upieczone i teraz się jedzonko robi.. u nas dziś serwuję placki po węgiersku..
nocka niezła.. pobudka o 23, 3, 5 i 6.30 pobudka - nie narzekam!

wisienko - no to mila juz duuuża dziewczynka - sto latek
witaj pikuś

kurcze a moje dziecie nie lubi dziecięcych piosenek..no jeszcze o wojtusiu to przejdzie..najbardziej podoba mu się kobiety są jak te kwiaty - hehe, uczy się chłopak

kurcze, jest tyle rzeczy które chciałam wam napisać a nie mam czasu,, a pewnie do poniedziałku już będa nieaktualne o ile wogóle będę pamiętać.. no nic..lecę i ślę całuski na całą sobotę :-D

reklama
Do góry