reklama
Dzien dobry!!!Moja niespi ,gada sobie z misiamii oglada swoje nogi i maca oczywiscie pikus witaj ,anula pogratuluj odemnie malinceizi ,apropo disco przebojow naszych maluszkow u nas krolua smerfne hity ,a dokladnie to tylko jedna piosenka ktora potrafi zddzialac cuda uspokaja ja nawet w najciezzszy placz ("serce pik pik")Marzenko az mnie ciary przeszlas jezuu ,ale najwazniejsze ze wszystko dobrze
Miczka
Fanka BB :)
witamy się i my
poleżeliśmy dzisiaj do 8.15. Mocno to było naciągane i młody nie spał już od 7 ale no nie miałam siły się podnieść
Za oknem dziś bez słońca ale przynajmniej wiatr się uspokoił. Może zaliczymy spacerek.
poleżeliśmy dzisiaj do 8.15. Mocno to było naciągane i młody nie spał już od 7 ale no nie miałam siły się podnieść
Za oknem dziś bez słońca ale przynajmniej wiatr się uspokoił. Może zaliczymy spacerek.
Wisieńka
Witam. Pol zbudził Mile jak szedł do szkoły i doopka z naszego rannego spania. A w nocy miała pobudki co godzinę, czyli czas dobrych nocek zakończony. Teraz zasypia i jak zasnie ide w kimkę to odespać.
Psota bidulko z tą głową **
Teśka buziaki na dobry dzien
Miczka u nas tez pogodnie
Pikuś witam nowa , sliczna mamuskę
Mila dzisiaj ma 5 miesięcy, moja duza , mała królewna
Przypominam, ze zostało 2 dni a na 3 Mikołaj
no i coraz bliżej święta
Psota bidulko z tą głową **
Teśka buziaki na dobry dzien
Miczka u nas tez pogodnie
Pikuś witam nowa , sliczna mamuskę
Mila dzisiaj ma 5 miesięcy, moja duza , mała królewna
Przypominam, ze zostało 2 dni a na 3 Mikołaj
Marzena197235
WITAJCIE KOCHANE
u nas jak zwykle noc przespana , teraz klaudia zas spi chyba pogoda swoje robi bo pada i ponuro bardzo
u nas jak zwykle noc przespana , teraz klaudia zas spi chyba pogoda swoje robi bo pada i ponuro bardzo
dzien doberek:-)dzięki za powitanie dziewczyny,miło ze tak kazda z osobna:-) My dopiero wstalysmy,to normalne u nas,wspomne tylko ze u mnie dopiero 10,a mala wstaje tak 9:00,9:30, zalezy od dnia.Teraz szybka kawka,mamusia sie ogarnie i lecimy na spacerek bo od kilku dni nie bylysmy bo padalo a dzis sie niesmialo słonce wychyla.
Corin ale historia z tą znajomoscia z neta.Milego spotkania zycze w takim razie.Sama mam kilku internetowych znajomych,jeszcze z czasow kiedy sie internetu w chalupie nie mialo:-)i latalo do kafejki.
Zycze milego dzionka pozostałym mamuskomwpadne pozniej!
Corin ale historia z tą znajomoscia z neta.Milego spotkania zycze w takim razie.Sama mam kilku internetowych znajomych,jeszcze z czasow kiedy sie internetu w chalupie nie mialo:-)i latalo do kafejki.
Zycze milego dzionka pozostałym mamuskomwpadne pozniej!
M
Mateuszkowa
Gość
witam i ja! tylko na chwile przywitac sie
wrocilam od fryzjera i wygladam jak czlowiek ;-)
pikus - witaj
beja - tez mi lzy pociekly jak czytalam to !!
anula - moj jak jest na rekach to pdpucha sie na prostych raczkach i rusza glowa jak indyk jak cos widzi interesujacego ;-)
corin - co tam pobudka o 5, moj wstal o 3 i gu, ga, wyspany..no szlag mnie trafil
wisienka - sto lat dla malutkiej!
my sluchamy - muzyki bobasa Muzyka Bobasa maly uwielbia i usypia przy usypiankach
co do pogody to o ile ostatnio mowilam ze nie padalo to mam - mzawka, mgla, zimno, brrrrrr.. ;/
wrocilam od fryzjera i wygladam jak czlowiek ;-)
pikus - witaj
beja - tez mi lzy pociekly jak czytalam to !!
anula - moj jak jest na rekach to pdpucha sie na prostych raczkach i rusza glowa jak indyk jak cos widzi interesujacego ;-)
corin - co tam pobudka o 5, moj wstal o 3 i gu, ga, wyspany..no szlag mnie trafil
wisienka - sto lat dla malutkiej!
my sluchamy - muzyki bobasa Muzyka Bobasa maly uwielbia i usypia przy usypiankach
co do pogody to o ile ostatnio mowilam ze nie padalo to mam - mzawka, mgla, zimno, brrrrrr.. ;/
Marzena197235
Moja mała zas uwielbia słuchac jak mama jej spiewa tak ze to co leci to ja nie interesuje ale jak zaczne jej spiewac to takie skupienie i usypia tez jak jej spiewam widocznie tak dobrze mi to idzie hehe
reklama
Miczka
Mateuszkowa u nas też Muzyka Bobasa jest często puszczana na dobranoc, sama lubię jej posłuchać :-) pochwal się nową fryzurką
Pikus pozazdrościć rannego wylegiwania
Marzenka mój synek też uwielbia jak mu śpiewam chociaż nie wiem co on w tym widzi haha Więc ze względu na dobro innych śpiewamy sobie jak jesteśmy sami
Idziemy się poćwiczyć.
Pikus pozazdrościć rannego wylegiwania
Marzenka mój synek też uwielbia jak mu śpiewam chociaż nie wiem co on w tym widzi haha Więc ze względu na dobro innych śpiewamy sobie jak jesteśmy sami
Idziemy się poćwiczyć.