reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Dzień dobry!!!

Mały śpi, duży śpi, a mnie głowa boli i pozostaje mi obeserwować jak oni słodko ,,chrapią" ;)

Corin,
dziękuję za głos:))

Pikus, witaj!

reklama
Dzien dobry!!!Moja niespi ,gada sobie z misiamii oglada swoje nogi i maca oczywiscie :-Dpikus witaj ,anula pogratuluj odemnie malinceizi ,apropo disco przebojow naszych maluszkow u nas krolua smerfne hity ,a dokladnie to tylko jedna piosenka ktora potrafi zddzialac cuda uspokaja ja nawet w najciezzszy placz ("serce pik pik")​Marzenko az mnie ciary przeszlas jezuu ,ale najwazniejsze ze wszystko dobrze

witamy się i my

poleżeliśmy dzisiaj do 8.15. Mocno to było naciągane i młody nie spał już od 7 ale no nie miałam siły się podnieść :eek:
Za oknem dziś bez słońca ale przynajmniej wiatr się uspokoił. Może zaliczymy spacerek.

Witam. Pol zbudził Mile jak szedł do szkoły i doopka z naszego rannego spania. A w nocy miała pobudki co godzinę, czyli czas dobrych nocek zakończony. Teraz zasypia i jak zasnie ide w kimkę to odespać.
Psota bidulko z tą głową **
Teśka buziaki na dobry dzien
Miczka u nas tez pogodnie
Pikuś witam nowa , sliczna mamuskę

Mila dzisiaj ma 5 miesięcy, moja duza , mała królewna:-D

Przypominam, ze zostało 2 dni a na 3 Mikołaj
b038.gif
no i coraz bliżej święta
g135.gif

dzien doberek:-)dzięki za powitanie dziewczyny,miło ze tak kazda z osobna:-) My dopiero wstalysmy,to normalne u nas,wspomne tylko ze u mnie dopiero 10,a mala wstaje tak 9:00,9:30, zalezy od dnia.Teraz szybka kawka,mamusia sie ogarnie i lecimy na spacerek bo od kilku dni nie bylysmy bo padalo a dzis sie niesmialo słonce wychyla.
Corin ale historia z tą znajomoscia z neta.Milego spotkania zycze w takim razie.Sama mam kilku internetowych znajomych,jeszcze z czasow kiedy sie internetu w chalupie nie mialo:-)i latalo do kafejki.

Zycze milego dzionka pozostałym mamuskom:rofl:wpadne pozniej!

witam i ja! tylko na chwile przywitac sie :)
wrocilam od fryzjera i wygladam jak czlowiek ;-)

pikus - witaj
beja - tez mi lzy pociekly jak czytalam to !!
anula - moj jak jest na rekach to pdpucha sie na prostych raczkach i rusza glowa jak indyk jak cos widzi interesujacego ;-)
corin - co tam pobudka o 5, moj wstal o 3 i gu, ga, wyspany..no szlag mnie trafil :cool:
wisienka - sto lat :):) dla malutkiej!

my sluchamy - muzyki bobasa Muzyka Bobasa maly uwielbia i usypia przy usypiankach:-D
co do pogody to o ile ostatnio mowilam ze nie padalo to mam - mzawka, mgla, zimno, brrrrrr.. ;/

witam ponownie;)
niedawno wrocilam z zakupów...normalnie ARMAGEDON!!!!!!! jakby co najmnie na drugi dzien miały byc Swieta! ludzi masa:szok: Wojtek to marudzi to płacze:( zab albo pogoda bo dzis mzawka...beznadzieja:wściekła/y:

reklama
Mateuszkowa u nas też Muzyka Bobasa jest często puszczana na dobranoc, sama lubię jej posłuchać :-) pochwal się nową fryzurką :tak:

Pikus pozazdrościć rannego wylegiwania :tak:

Marzenka mój synek też uwielbia jak mu śpiewam chociaż nie wiem co on w tym widzi haha Więc ze względu na dobro innych śpiewamy sobie jak jesteśmy sami :-D

Idziemy się poćwiczyć.

Do góry