reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

dobry wieczór

my po kąpieli, maluszek zajada teraz kaszkę od taty - przynajmniej tata się na coś przyda :tak:

Marzenko matko ciary mnie przeszły po całym ciele. Jak ja się boje takich sytuacji...

Naopowiadałyście o tych ciastach, że się wzięłam i zrobiłam. Pachnie w całym domu ale jeszcze za ciepłe żeby wszamać :sorry:

reklama
Witam babolce!

nas w końcu poszło kupsko!! huraa, a taki smród był ze szok:) no i zjadła dziś dynie z ziemniaczkami, smakowało jej bardzo ( chociaz dla mnie to fuuj)

Marzenko, wspolczuję przeżycia, jezzuniu ja bym umarła ze strachu!

Aneta, w kwestii "wolności" i "dostępności" jak najbardziej! inne kwestie to wiadomo.. hehe wyjdą w praniu:-D
Ania super wieści, super się cieszę, bo serce się krajało jak się czytało o jej przejściach

my dzisiaj też mieliśmy kąpiel w wodzie, ale Tymuś to uwielbia.. najlepiej wtedy też klęczy jak do raczkowania - cwaniak.. teraz usypia z tatą - ciekawe, bo przy cycu już niemal spał ale była akcja: szukanie smoczka i się obudził..no i zabieram sie zaraz za robienie drożdżówek

Konwalianka, ja tez bardzo sie ciesze moze to dzieciatko troche zmniejszy jej bol. Na bb poznalam dziewczyne z mojego miasta ur tego dnia gdy ja z malym wychodzilam jak se okazalo miala wskazania do cc ale jej lekarz wyjechal i dal skierowanie po terminie, niestety bylo za pozno...pamietam jak ja czekalam na wypis i bylo straszne zamieszanie lekraka kazala mi przychodzic po wypis a pozniej zdenerowowana powiedziala ze przyniesie. Nawet nie zdawalam sobie sprawy ze tuz obok mnie wydarzyla sie taka tragednia, ja wychodze szczesliwa a komus odchodzi dziecko...
Moj kapac sie uwielbia ale w swojej wannie;-)

Anulka, pamiętam malinke, bardzo sie cieszę!

Aniaa, ja też sie czasem wkurzam na te rozmiary ubranek. jedne 62 jeszcze dobre a niektóre 74 za male i bądź tu mądry cżłowieku!

I stwierdzilam dzis że moje dziecko to chyba jak Nico em_ki, będzie wszystkożerne hehe:) pochłania aż jej sie uszy trzesą jak widzi łyżeczkę:)

reklama
witam wieczorowa pora :) male juz spi ale nie wiem ile to potrwa bo dzieciaki ktotre mieszkaja nad nami tak daja w du...sze :D ze masakra - kapia sie razem i co sie tam nie wyrabia :D:-D
moj maly uwielbia sie kapac - mam zachlapany caly pokoj ( kapiemy go w pokoju ) musze odsuwac dywan bo inaczej masakra :D przebiera nogami jak do skoku w dal:-D

ania - tez mam ten problem z ubrankami - najbardziej dziwia sie siostry meza ktore maja juz duze dzieci bo ich pociechy w wieku mateusza to wazyly tyle a mierzyly tyle ;/ wyszlo ze mam dziecko gigant-mutanta no poprostu masakra ;/ .. i ciagle podkreslanie ze jest ciezki, a bida ma 2 faldki na udach i tyle ;/

Do góry