reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Mateuszkowa ja tez mojego kapie w pokoju bo cieplej, dywan musze zwijac tak sie chlapie a wczoraj plakla bo wzielam go do naszej wanny:-Doj juz spi na noc zjadl kasze lyzeczka o 19 tak z 90ml pozniej pol banana a po 20 wypil 180 mleka;-)a tym gadaniem sie nie przejmuj u mnie mama byla ze 3 razy na chwile i ciagle mowila ze my mniejsi bylismy, ze tak szybko rosnie bo my w takich ubrankach chodzilismy w wieku 7 mies ale co sie dziwic jak nikt z mojego rodzenstwa nie mial 3 kg

Ania, za duzo tam nie korzystaj z męzem, bo zaraz będzie drugie fajne dziecie z fałdkami:):) ;-)

ja kąpie w kuchni i najlepiej jak jestem na samym staniku bo inaczej cała mokra jestem:)

Ja wierzę, że Nicola Malinkizi ma swój udział w zdrowym serduszku Dawidka, Izunia nam kibicowała i rozmawiała o nas ze swoją córeczką:) Tak się cieszę, że znowu nosi pod swoim sercem maleńkie serduszko!!! I się poryczałam...

ja chociaz bym sie skichala to nie mam jak go kapac gdzie indziej bo lazienka za mala,
;/ kiedys tak sie ukupcal ;-) po pachy ze musialam go wziac do lazienki po prysznic, do brodzika ale tak mi zaczal ryczec ze juz tego nie robie ;/ chyba go to wszystko przerazilo..
dodimisia - ja kapie zawsze razem z mezem i on trzyma malego, ja czasami, a jak go nie ma i kapie sama to byle szybko, bo nie lubie tego przenoszenia z wanienki na przewijak bo jest taki sliski ze mam wrazenie ze mi wypadnie z rak ;/ ;/
anula - ladnie je twoj synek!! chcialabym zeby moj tak szamal bo to tak cieszy jak dziecko je.. niby nie jest niejadkiem ale zawsze cos ;-) a "Czepiaja" sie ze strony meza - bo chrzesnica meza miala 68 cm jak miala pol roku ;/ i taka wieczna chudzina - nawet teraz ma 8 lat i wazy 25 kg... ;/ ;/ a je jak nie wiem, chyba ma robaki :p ( zarcik ) moja matka juz przestala - poki co - nie mowi ze jest za maly, za duzy..w ogole nic nie mowi ??? ehhhhhhhhhhhhhh ..

ps- co to za historia ktora was tak wzruszyla? mozna wiedziec?

Witam wieczorowo.
Moje maluchy już spią choć dziś nie było z tym tak łatwo. Gabrys ma katar a Wojtkowi ząbek dokucza (juz coraz głośniej go słychac jak postukam łyżeczką;)) i mało nie wsadził do buzi całego smoka:tak:dopiero niedawno na rękach mi usnął...biedactwo:-(
ja te
z kąpie w pokoju i mam ten sam problem z chlapaniem:-Ddywan, łózko wszystko mokre:-) ostatnio jednak nie kopie nogami tylko robi węża (ja to tak nazywam), możecie sobie wyobrazić jakto wygląda:-D
ubranka faktycznie mają dziwną rozmiarówkę np. Wojtek ma kombinezon który jest na 9-12 miesięcy

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry