reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Mateuszkowa ja tez mojego kapie w pokoju bo cieplej, dywan musze zwijac tak sie chlapie a wczoraj plakla bo wzielam go do naszej wanny:-Doj juz spi na noc zjadl kasze lyzeczka o 19 tak z 90ml pozniej pol banana a po 20 wypil 180 mleka;-)a tym gadaniem sie nie przejmuj u mnie mama byla ze 3 razy na chwile i ciagle mowila ze my mniejsi bylismy, ze tak szybko rosnie bo my w takich ubrankach chodzilismy w wieku 7 mies ale co sie dziwic jak nikt z mojego rodzenstwa nie mial 3 kg

Ania, za duzo tam nie korzystaj z męzem, bo zaraz będzie drugie fajne dziecie z fałdkami:):) ;-)

ja kąpie w kuchni i najlepiej jak jestem na samym staniku bo inaczej cała mokra jestem:)

Ja wierzę, że Nicola Malinkizi ma swój udział w zdrowym serduszku Dawidka, Izunia nam kibicowała i rozmawiała o nas ze swoją córeczką:) Tak się cieszę, że znowu nosi pod swoim sercem maleńkie serduszko!!! I się poryczałam...

ja chociaz bym sie skichala to nie mam jak go kapac gdzie indziej bo lazienka za mala,
;/ kiedys tak sie ukupcal ;-) po pachy ze musialam go wziac do lazienki po prysznic, do brodzika ale tak mi zaczal ryczec ze juz tego nie robie ;/ chyba go to wszystko przerazilo..
dodimisia - ja kapie zawsze razem z mezem i on trzyma malego, ja czasami, a jak go nie ma i kapie sama to byle szybko, bo nie lubie tego przenoszenia z wanienki na przewijak bo jest taki sliski ze mam wrazenie ze mi wypadnie z rak ;/ ;/
anula - ladnie je twoj synek!! chcialabym zeby moj tak szamal bo to tak cieszy jak dziecko je.. niby nie jest niejadkiem ale zawsze cos ;-) a "Czepiaja" sie ze strony meza - bo chrzesnica meza miala 68 cm jak miala pol roku ;/ i taka wieczna chudzina - nawet teraz ma 8 lat i wazy 25 kg... ;/ ;/ a je jak nie wiem, chyba ma robaki :p ( zarcik ) moja matka juz przestala - poki co - nie mowi ze jest za maly, za duzy..w ogole nic nie mowi ??? ehhhhhhhhhhhhhh ..

ps- co to za historia ktora was tak wzruszyla? mozna wiedziec?

Witam wieczorowo.
Moje maluchy już spią choć dziś nie było z tym tak łatwo. Gabrys ma katar a Wojtkowi ząbek dokucza (juz coraz głośniej go słychac jak postukam łyżeczką;)) i mało nie wsadził do buzi całego smoka:tak:dopiero niedawno na rękach mi usnął...biedactwo:-(
ja te
z kąpie w pokoju i mam ten sam problem z chlapaniem:-Ddywan, łózko wszystko mokre:-) ostatnio jednak nie kopie nogami tylko robi węża (ja to tak nazywam), możecie sobie wyobrazić jakto wygląda:-D
ubranka faktycznie mają dziwną rozmiarówkę np. Wojtek ma kombinezon który jest na 9-12 miesięcy

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry