reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Basieniak dobre pytanie. U nas zawsze wychodziło po jakimś czasie (od paru godzin do tygodnia) na skórze, ale moja alergolog mówiła, że może właśnie silnym bólem brzuszka się objawić też, bez wysypki. No i pewnie też biegunką. A wziewne to kaszlem i katarem. Ale po jakim czasie powinno przestać? Trudno powiedzieć. Nie wiem, może 1-2 dni?

reklama
Dziękuję Wam WSZYSTKIM za głosy w imieniu kumpla;)

Marzenko, boziu kochany, zminy pot mnie oblał!

Beja, nazwisko przepisałam dokładnie tak, jak napisałaś w smsie, nie przytoczę tutaj, bo jest ochrona danych osobowych, jak wpisali je u mnie w firmie, to już nie wiem. Swoją drogą, nie zazdroszczę nazwiska, też miała ubaw ;)

Ostatnia edycja:
Magia pytam bo w zeszły piątek zaczęłam jeść masło a od niedzieli mała zaczęła walczyć przy piersi i mniej jeść więc w poniedziałek jako że sytuacja się nie zmieniła to przestałam jeść masło... ale sytuacja nadal jest taka sama i nie wiem czy to jednak nie jest jak sugerował lekarz że to przez żelazo mimo, że już 2 tygodnie je bierze to może dopiero teraz tak wpłynęło... I nie wiem co myśleć... Spróbować jeszcze raz czy już nie.... A może lepiej od razu kefir a nie masło.... Kurcze nie wiem... Ale chociaż jajka wcinam bez problemu:)

basieniak myślę, że lekarz ma rację. Brzuszek to od żelaza może boleć, a uczulenie na masło to pewnie dawałoby wysypkę. A może spróbuj jogurt naturalny? To mi doradzała na początek alergolog (tylko poszukaj takiego bez mleka w proszku w składzie, chyba Bakoma nie ma).

Marzenko, ależ miałaś zdarzenie. Masakra, ale dobrze że wszystko skończyło się dobrze.
Konwalianko, naprawdę tak myślisz, że wiesz na co się zdecydowałaś?
Basieniak, a kefir to chyba od 10 mca dopiero.

marzenko, boziu ale stracha mialas. dobrze zareagowalas. tule mocno. buzi dla klaudusi.

Alessandro mial dzisiaj seans kupkowy.:-) od 16 tak go wybawilam ze teraz zjadl mleczko i odplynal.

reklama
Witam;) nie bylo mnie kilka dni ale nadrobilam, u nas ok maly spi od 20 do 8-9 z jedna pobudka. W dzien malo spi dlatego codziennie spacerujemy 2,5 godz. Okazalo sie ze dziewczyna z ktora lezalam na ginekologii mieszka obok, urodzila pod koniec sierpnia i tak sobie codziennie od 13 spacerujemy;-)z nowosci to maly wazy 7500 i ma 72 cm ale wg mnie moze i ciut wiecej bo spiochy na 74 sa juz na styk a bluzki akurat wiec dzis kupilam troche ubranek na 80 a i zalapal ze ma nozki teraz ciagle lapie woli tak sie bawic niz zabawkami:-D
Marzenka kurka no to preszlas swoje, dobrze ze nic sie nie stalo;*
Wisienka u nas nie ma basenu, osttanio chcialam oswoic malego z "wielka"woda wzielam do wanny ze soba i ciagle plakal
Basieniak ja bym posluchala lekarza a nam kazala juz wprowadzac gluten i podaje po trochu ale jest ok
Magia, wspolczuje chorobska w domu

Mam dla was wspaniala wiadomosc,, pewnie pamietacie Malinkaizi?dzis na tescie zobaczyla 2 kreseczki;-)

Do góry