Basieniak dobre pytanie. U nas zawsze wychodziło po jakimś czasie (od paru godzin do tygodnia) na skórze, ale moja alergolog mówiła, że może właśnie silnym bólem brzuszka się objawić też, bez wysypki. No i pewnie też biegunką. A wziewne to kaszlem i katarem. Ale po jakim czasie powinno przestać? Trudno powiedzieć. Nie wiem, może 1-2 dni?
reklama
Dziękuję Wam WSZYSTKIM za głosy w imieniu kumpla
Marzenko, boziu kochany, zminy pot mnie oblał!
Beja, nazwisko przepisałam dokładnie tak, jak napisałaś w smsie, nie przytoczę tutaj, bo jest ochrona danych osobowych, jak wpisali je u mnie w firmie, to już nie wiem. Swoją drogą, nie zazdroszczę nazwiska, też miała ubaw
Marzenko, boziu kochany, zminy pot mnie oblał!
Beja, nazwisko przepisałam dokładnie tak, jak napisałaś w smsie, nie przytoczę tutaj, bo jest ochrona danych osobowych, jak wpisali je u mnie w firmie, to już nie wiem. Swoją drogą, nie zazdroszczę nazwiska, też miała ubaw
Ostatnia edycja:
Magia pytam bo w zeszły piątek zaczęłam jeść masło a od niedzieli mała zaczęła walczyć przy piersi i mniej jeść więc w poniedziałek jako że sytuacja się nie zmieniła to przestałam jeść masło... ale sytuacja nadal jest taka sama i nie wiem czy to jednak nie jest jak sugerował lekarz że to przez żelazo mimo, że już 2 tygodnie je bierze to może dopiero teraz tak wpłynęło... I nie wiem co myśleć... Spróbować jeszcze raz czy już nie.... A może lepiej od razu kefir a nie masło.... Kurcze nie wiem... Ale chociaż jajka wcinam bez problemu
basieniak myślę, że lekarz ma rację. Brzuszek to od żelaza może boleć, a uczulenie na masło to pewnie dawałoby wysypkę. A może spróbuj jogurt naturalny? To mi doradzała na początek alergolog (tylko poszukaj takiego bez mleka w proszku w składzie, chyba Bakoma nie ma).
silwia84
Fanka BB :)
marzenko, boziu ale stracha mialas. dobrze zareagowalas. tule mocno. buzi dla klaudusi.
Alessandro mial dzisiaj seans kupkowy.:-) od 16 tak go wybawilam ze teraz zjadl mleczko i odplynal.
Alessandro mial dzisiaj seans kupkowy.:-) od 16 tak go wybawilam ze teraz zjadl mleczko i odplynal.
Wisieńka
My po basenie, Mila już najedzona śpi. Rozpoczynam więc wieczór.
Marzenka Omajgot, straszne to, współczuję przezycia i dobrze, ze już wszystko w porządku
Marzenka Omajgot, straszne to, współczuję przezycia i dobrze, ze już wszystko w porządku
reklama
Anula1989
Witam nie bylo mnie kilka dni ale nadrobilam, u nas ok maly spi od 20 do 8-9 z jedna pobudka. W dzien malo spi dlatego codziennie spacerujemy 2,5 godz. Okazalo sie ze dziewczyna z ktora lezalam na ginekologii mieszka obok, urodzila pod koniec sierpnia i tak sobie codziennie od 13 spacerujemy;-)z nowosci to maly wazy 7500 i ma 72 cm ale wg mnie moze i ciut wiecej bo spiochy na 74 sa juz na styk a bluzki akurat wiec dzis kupilam troche ubranek na 80 a i zalapal ze ma nozki teraz ciagle lapie woli tak sie bawic niz zabawkami
Marzenka kurka no to preszlas swoje, dobrze ze nic sie nie stalo;*
Wisienka u nas nie ma basenu, osttanio chcialam oswoic malego z "wielka"woda wzielam do wanny ze soba i ciagle plakal
Basieniak ja bym posluchala lekarza a nam kazala juz wprowadzac gluten i podaje po trochu ale jest ok
Magia, wspolczuje chorobska w domu
Mam dla was wspaniala wiadomosc,, pewnie pamietacie Malinkaizi?dzis na tescie zobaczyla 2 kreseczki;-)
Marzenka kurka no to preszlas swoje, dobrze ze nic sie nie stalo;*
Wisienka u nas nie ma basenu, osttanio chcialam oswoic malego z "wielka"woda wzielam do wanny ze soba i ciagle plakal
Basieniak ja bym posluchala lekarza a nam kazala juz wprowadzac gluten i podaje po trochu ale jest ok
Magia, wspolczuje chorobska w domu
Mam dla was wspaniala wiadomosc,, pewnie pamietacie Malinkaizi?dzis na tescie zobaczyla 2 kreseczki;-)