reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

dobry wieczór

my po kąpieli, maluszek zajada teraz kaszkę od taty - przynajmniej tata się na coś przyda :tak:

Marzenko matko ciary mnie przeszły po całym ciele. Jak ja się boje takich sytuacji...

Naopowiadałyście o tych ciastach, że się wzięłam i zrobiłam. Pachnie w całym domu ale jeszcze za ciepłe żeby wszamać :sorry:

reklama
Witam babolce!

nas w końcu poszło kupsko!! huraa, a taki smród był ze szok:) no i zjadła dziś dynie z ziemniaczkami, smakowało jej bardzo ( chociaz dla mnie to fuuj)

Marzenko, wspolczuję przeżycia, jezzuniu ja bym umarła ze strachu!

Aneta, w kwestii "wolności" i "dostępności" jak najbardziej! inne kwestie to wiadomo.. hehe wyjdą w praniu:-D
Ania super wieści, super się cieszę, bo serce się krajało jak się czytało o jej przejściach

my dzisiaj też mieliśmy kąpiel w wodzie, ale Tymuś to uwielbia.. najlepiej wtedy też klęczy jak do raczkowania - cwaniak.. teraz usypia z tatą - ciekawe, bo przy cycu już niemal spał ale była akcja: szukanie smoczka i się obudził..no i zabieram sie zaraz za robienie drożdżówek

Konwalianka, ja tez bardzo sie ciesze moze to dzieciatko troche zmniejszy jej bol. Na bb poznalam dziewczyne z mojego miasta ur tego dnia gdy ja z malym wychodzilam jak se okazalo miala wskazania do cc ale jej lekarz wyjechal i dal skierowanie po terminie, niestety bylo za pozno...pamietam jak ja czekalam na wypis i bylo straszne zamieszanie lekraka kazala mi przychodzic po wypis a pozniej zdenerowowana powiedziala ze przyniesie. Nawet nie zdawalam sobie sprawy ze tuz obok mnie wydarzyla sie taka tragednia, ja wychodze szczesliwa a komus odchodzi dziecko...
Moj kapac sie uwielbia ale w swojej wannie;-)

Anulka, pamiętam malinke, bardzo sie cieszę!

Aniaa, ja też sie czasem wkurzam na te rozmiary ubranek. jedne 62 jeszcze dobre a niektóre 74 za male i bądź tu mądry cżłowieku!

I stwierdzilam dzis że moje dziecko to chyba jak Nico em_ki, będzie wszystkożerne hehe:) pochłania aż jej sie uszy trzesą jak widzi łyżeczkę:)

reklama
witam wieczorowa pora :) male juz spi ale nie wiem ile to potrwa bo dzieciaki ktotre mieszkaja nad nami tak daja w du...sze :D ze masakra - kapia sie razem i co sie tam nie wyrabia :D:-D
moj maly uwielbia sie kapac - mam zachlapany caly pokoj ( kapiemy go w pokoju ) musze odsuwac dywan bo inaczej masakra :D przebiera nogami jak do skoku w dal:-D

ania - tez mam ten problem z ubrankami - najbardziej dziwia sie siostry meza ktore maja juz duze dzieci bo ich pociechy w wieku mateusza to wazyly tyle a mierzyly tyle ;/ wyszlo ze mam dziecko gigant-mutanta no poprostu masakra ;/ .. i ciagle podkreslanie ze jest ciezki, a bida ma 2 faldki na udach i tyle ;/

Do góry