reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Witam!dziewczyny wstyd sie przyznac ze dopiero teraz pisze,wierzcie lub nie ale ...czytam was od samiuskiego początku:sorry:Czlowiek taki durny ze nigdy nic nie napisal:-pVeronique1986 może potwierdzic bo kiedys na privie tez dawalam jej rady odnosnie wielgachnych cycorów:-p,czyli jak sie pozbyc opuchlizny.Teraz chcialam pomóc silwia84 odnosnie mleka do samolotu i napisala ze jezeli jestem lipcową mamą to zaprasza na forum,pomyslalam sobie w sumie to czemu nie i tamdaram oto jestem:-) i z pewnoscią jest jeszcze wiele innych nie ujawniających sie mamusiek,poniewaz piszecie bardzo ciekawie i dowiedzialam sie stąd mnóstwo przydatnych informacji!
Moja córcia urodzila sie 21 lipca przez cc.Waga wyjsciowa to 3,340kg a teraz to juz jakies 8 kg slodkiego ciezaru:-D

Silwia84 odnosnie tego mleka to bierz wode z domku jak najbardziej!pytalas jak lot...w sumie nie ma co narzekac,pierwszy jak mala miala 2 miesiace caly przespala z racji swojego wieku:)ale lecialam z nia sama i jakos dalam rade z wozkiem i z calą tą cholerną odprawą,nie jest lekko ale trzeba byc twardym:cool: drugi lot odbyl sie calkiem niedawno i bylam juz z mezem wiec o wiele lepiej i latwiej lecz dziecinka chciala tylko i wylacznie siedziec:tak:Zalezy tez jakimi liniami lecisz,ostatanio w aerlingusie moglismy wziasc na poklad fotelik bo nie byl pelny samolot wiec mala sobie siedziala w foteliku i wogole luz blues ale juz w drodze powrotnej samolot byl pelen ludzi i trzeba bylo malą miec na rękach.

No nic bede Was dalej namietnie studiowac i moze juz teraz wlącze sie do dyskusji:blink:

reklama
Mateuszkowa napisalam na pw a faktycznie moj to glodomor latwiej ubrac niz nakramic:-Doj niech sobie gadaja jesli im to cos daje:-D
Dodi ja od poczatku kapie sama nikt mi nie pokazywal,Ł nie pomaga bo chyba by mnie cos trafilo gdyby jeszcze ktos mi sie pachal mi to najzwyczajniej przeszkadza wole sama;-)
Pikus witaj i sie udzielaj, co to za ukrywanie:-p

Anula1989 będe sie udzielac będę,obiecuje! ja tez małą kąpie w pokoju ale ostatnie kilka razy kąpalismy sie w lazience w duzej wannie:-)radosci co nie miara i mala nie placze wiec chyba zostaniemy juz przy duzej wannie nawet z racji tego ze wanienka juz ciut mała.

Anula, też nie lubię jak ktos chce pomagać w kąpaniu..

pikus, dawaj, dawaj, trzeba sie przelamać i pisać. Ja na poczatku też miałam opory:) ale teraz jakos leci samo:) jak w rodzinie! Wstaw jakaś fotkę, co będziemy wiedzialy z kim gadamy:)

dodi przeczytałam bloga, którego wysłałs mateuszkowej.........poryczałam się.....
No juz się ogarniam...
pikus witamy! ja tez jestem od niedawna;)

pikus, no i tak ma byc. tu cie nie zjedza, wrecz przeciwnie przygarna. no i dziekuje za wiadomosci. jestem juz spokojniejsza. teraz tylko sie modlic aby maly byl spokojny, no bo Alessandro to jednak woli jak mama go nosi na rekach, a on sie rozlglada dookola, chyba ze bede miec szczescie i bede mogla wniesc fotelik do srodka to bedzie super. maly poprostu uwielbia siedziec,spac,walic kupki w foteliku

ja kapie w lazience, mam na tyle miejsca. najpierw nagrzewam grzejnikiem przenosnym lazienke potem pokoj. jak jestem sama to tylko w staniku , bo jak go wyciagam rzucam na gola klate i zakrywam recznikiem. ten moment jest naprawde boski.

reklama
Do góry