reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Ja wpadłam sie tylko przywitać. A więc witam wszystkie mamuśki. Mam ogromnego doła i wszystkiego dość! Poza tym serucho boli jak cholera, mam nadzieję, że to tylko nerwy...
psota - zagłosowane

reklama
basieniak - ja mam maxi cosi cabrio czy jakos tak
konwalianko - a jaki masz wozek? bo my tez jedo :-D placuszkow sie najesz do syta az bedziesz miec dosc ;-) a ten gerber powiem ci ze nie wiele tam w smaku czuc roze bo ma dodany sok, ten sloiczek co mam z bobovity ma dodane owoce rozy ale nie wiem jak smakuje jeszcze....:cool:
maqnio - < przesylka polecona - placuszek >
ascica - kochana, co sie dzieje? lap ogromnego przytulaska!!

moje male robi chyba mega kupe bo steka na zmiane z "a guuuuuu " ..mam nadzieje ze poczeka z calkowitym wyproznieniem na meza ;-)

mateuszkowa - tak to jest jak wszystko się bierze na swoje barki i nie ma szansy odreagować, teraz to taka kumulacja problemów od półtora roku, zawsze tak mam, gromadzę, gromadzę aż w końcu jakaś drobnostka sprawia, że jestem wrakiem...

asica - doskonale cie rozumiem, niestety tak jest ze problemy narastaja, narastaja i nagle bum, tak jak piszesz wystarczy drobnostka i wszystko peka .. :(:( bedzie dobrze kochana! popatrz na swoje malenstwa - sa cudowne, zdrowe, kochaja cie! nie ma nic piekniejszego na smutki!!
konwalianko - nie widzialam limonki .. ogolnie jedo ma slaba kolorystyke np. w porownanio do tako .. , tez mamy fyna - jestem zadowolona poki co, zobaczymy jak bedzie ze spacerowka

asica * nie dawaj się kochana.
konwalianko ja dawałam Stasiowi jabłuszko ze słoiczka, wczoraj był Gerber. Dziś nie dałam i wygląda na to, że jest dużo lepiej. I dziecina pospała sobie w dzień.
corin ślicznie i młodo wyglądasz. Nowa fryzurka - piękna.
mateuszkowa Twoje zdjęcia z maluszkiem prześliczne!
mailuj zakochałam się w Krzysiu! Jaki stylowy facecik*
maqnio &&&&&&&& za dzisiejszą nockę, żebyś sobie pospała
basieniak, konwalianko my do fotelika nigdy nie użyliśmy wkładki dla noworodka, bo od razu była za mała:-D a jutro spróbujemy zmienić na chwilę gondolę na spacerówkę i zobaczę jak będzie się Staś w tym czuł, bo gondola zdecydowanie za mała. No i niektóre pajacyki na 80 mają za krótkie rękawki już:eek:

Mój mały wciąż spi;-)
konwalianko, basieniak ja mam dla swojego chłopaka fotelik 0-18kg, zamonotowany oczywiście tyłem do kierunku jazdy, do nosidełka już się nie mieścił w kombinezonie:-D
mateuszkowa nie znęcaj się nade mną:wściekła/y:;-) taki pyszny placuszek mmmmmmmmmmmniam;-)

beja - no ale ja zapraszam!!! :):):) albo wysylam priorytetem :)
magia, dziekujemy :), to twoje malenstwo to juz calkiem dorodne :):) ale chyba rodzice to nie karzelki ?:)

Magia, ja nie dawaam sloiczkow..wole tarte jabluszko, bo działa na kupki lepiej..tez musze zaczac dawac wode - mały zrobił dosc gesta kupe popłakujac przy tym..
asica tulę
Mateuszkowa, mnie sie spacerowka nie podoba.. no ale coz.. planuje zakupic maclarena

reklama
konwalianka - fakt, spacerowka jest taka sobie, ale ja patrzylam glownie na funkcjonalnosc calego wozka .. i pewnie tez cos zakupimy lzejszego w przyszlosci..

Do góry