reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
no i my po spacerku, niby te 7 stopni na plus ale nie wzielam rekawiczek i az mi rece zdretwialy:szok:

zjadam rosolek, nakarmie malego i biore sie za placek

chyba sie nie wyrobie z tym wszstkim ..

silwia - witam :)
beja - bedziemy lyse jak dalej tak pojdzie, lyse jak nasze dzieci :szok:
psota - ja to na allegro mam drugi dom, dzien bez licytacji dniem straconym.. , zaglosowalam..;)
wisienka - tez chcialabym juz sniezku..ale ile ubierania bedzie tych naszych dzieciakow zeby wyjsc na pol godziny :-D
mailuj - te zaproszenia sa przecudowne!! ja to dzwonilam a co blizej do jechalismy zaprosic bez zaproszeni....wyrodna matka ze mnie!! :p

psota przesyłka doszła. Dziękuje!!:-D Ale tak jak Ty to nikt jeszcze nie przekrecil mojego nazwiska:-D mielismy niezły ubaw:-D
Mateuszkowa z tym allegro miałam tak samo ale trochę się ograniczam teraz:tak: a co do włosó to mój ma czuprynkę.z tyłu ma placek wytarty a pod nim czarne kudły i wyglada jak jakis prezes albo dyrektor:-D:-D

Witam:) ja tak na chwilkę póki mała grzecznie je... bo niestety po szczepieniu strasznie płaczliwa ciągle biedaczka moja kochana...
Waga 6020g i 66cm...
No i lekarz mówi, że te problemy z jedzeniem przy piersi to może być od żelaza i problemów z brzuszkiem przez to... no ale trzeba brać dalej...
I ja już na prawdę nie wiem jak postępować z rozszerzaniem diety... bo mój lekarz ma trochę inne zdanie niż te wszystkie tabelki:( Mówi, że gluten dopiero jak skończy 6 miesięcy a żółtko to nawet dopiero w 9 miesiącu bo to wszystko strasznie obciąża żołądek... Że lepiej żebym ja rozszerzała dietę.... i nie wiem co robić...

basieniak - widzisz z waga coreczki nie jest tak zle! musisz zdecydowac albo tabelki albo lekarz - ja w tym przypadku robilabym tak jak radzi pediatra - jesli nie jestes pewna co do niego to proponuje wybrac sie do innego i porownasz ich opinie ***

Musze Wam powiedziec ze sie wkurzylam troche. Kupilam malej 3 bodziaki z dlugim rekawem, zapakowane tak ze zeby obejrzec musialabym rozwalic opakowanie. Ale napisane bylo 6-9 miesiecy wiec wzielam z mysla ze beda na przyszlosc. Wracam do domu, otwieram a one takie akurat:sorry2: A moja dziecko do najwiekszych nie nalezy, ech. Nie wiem kto te rozmiarowki robi:wściekła/y:

Basieniak a mi sie wydaje, tak na chlopski rozum, ze skoro jak Ty cos jesz i dziecku to szkodzi, to jak dasz bezposrednio to tez zaszkodzi.

Ania no na pewno jak szkodzi przez mleko to tym bardziej bezpośrednio... Ale akurat produkty z glutenem jem no i jajko od 3 tygodni też udało sę wprowadzić bez konsekwencji... Jeszcze najgorsze czyli nabiał...

Hejjj:tak:my po spacerku ,normalnie zlapal nas deszcz wracajac oczywiscie Nadia bezpiecznie pod folia ,gorzej ze mna ale w sumie tak bardzo niezmoklam ,Mala o 14 zjadla papu swoje (marcheweczke z ziemniaczkiem popila herbatka i teraz spi:-)Aniu no z tymi rozmirowkami to szok ,dodi ,mailuj powodzenia w organizacji chrzcin,​psocia wisienka beja basieniak mateuszkowa corin witam popoludniowo!!!!

teska - witaj, witaj ;-)
moje tez spi po zupce jarzynowej ciekawe jak dlugo jeszcze.. ??

normalnie ciasto juz w piekarniku i czuc w calym domu zapach kruszonki i borowek.....jej....szykujcie talerzyki :):)

reklama
Basieniak ja myslę, ze słuchaj lekarza, w końcu to on ma się na tym znac a jak masz watpliwości to skonsultuj z innym. Myslę, ze w tym rozszerzaniu diety to nalezy się rozumem kierowac a nie tylko tabelkami:-)
Mateuszkowa, teska Ania *
Mila wstała, pospała na tyle długo, ze umyłam okna od zachodniej strony. Teraz czekam na Pola i idziemy na basen.
Miłęgo popołudnia

Do góry