reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
no i my po spacerku, niby te 7 stopni na plus ale nie wzielam rekawiczek i az mi rece zdretwialy:szok:

zjadam rosolek, nakarmie malego i biore sie za placek

chyba sie nie wyrobie z tym wszstkim ..

silwia - witam :)
beja - bedziemy lyse jak dalej tak pojdzie, lyse jak nasze dzieci :szok:
psota - ja to na allegro mam drugi dom, dzien bez licytacji dniem straconym.. , zaglosowalam..;)
wisienka - tez chcialabym juz sniezku..ale ile ubierania bedzie tych naszych dzieciakow zeby wyjsc na pol godziny :-D
mailuj - te zaproszenia sa przecudowne!! ja to dzwonilam a co blizej do jechalismy zaprosic bez zaproszeni....wyrodna matka ze mnie!! :p

psota przesyłka doszła. Dziękuje!!:-D Ale tak jak Ty to nikt jeszcze nie przekrecil mojego nazwiska:-D mielismy niezły ubaw:-D
Mateuszkowa z tym allegro miałam tak samo ale trochę się ograniczam teraz:tak: a co do włosó to mój ma czuprynkę.z tyłu ma placek wytarty a pod nim czarne kudły i wyglada jak jakis prezes albo dyrektor:-D:-D

Witam:) ja tak na chwilkę póki mała grzecznie je... bo niestety po szczepieniu strasznie płaczliwa ciągle biedaczka moja kochana...
Waga 6020g i 66cm...
No i lekarz mówi, że te problemy z jedzeniem przy piersi to może być od żelaza i problemów z brzuszkiem przez to... no ale trzeba brać dalej...
I ja już na prawdę nie wiem jak postępować z rozszerzaniem diety... bo mój lekarz ma trochę inne zdanie niż te wszystkie tabelki:( Mówi, że gluten dopiero jak skończy 6 miesięcy a żółtko to nawet dopiero w 9 miesiącu bo to wszystko strasznie obciąża żołądek... Że lepiej żebym ja rozszerzała dietę.... i nie wiem co robić...

basieniak - widzisz z waga coreczki nie jest tak zle! musisz zdecydowac albo tabelki albo lekarz - ja w tym przypadku robilabym tak jak radzi pediatra - jesli nie jestes pewna co do niego to proponuje wybrac sie do innego i porownasz ich opinie ***

Musze Wam powiedziec ze sie wkurzylam troche. Kupilam malej 3 bodziaki z dlugim rekawem, zapakowane tak ze zeby obejrzec musialabym rozwalic opakowanie. Ale napisane bylo 6-9 miesiecy wiec wzielam z mysla ze beda na przyszlosc. Wracam do domu, otwieram a one takie akurat:sorry2: A moja dziecko do najwiekszych nie nalezy, ech. Nie wiem kto te rozmiarowki robi:wściekła/y:

Basieniak a mi sie wydaje, tak na chlopski rozum, ze skoro jak Ty cos jesz i dziecku to szkodzi, to jak dasz bezposrednio to tez zaszkodzi.

Ania no na pewno jak szkodzi przez mleko to tym bardziej bezpośrednio... Ale akurat produkty z glutenem jem no i jajko od 3 tygodni też udało sę wprowadzić bez konsekwencji... Jeszcze najgorsze czyli nabiał...

Hejjj:tak:my po spacerku ,normalnie zlapal nas deszcz wracajac oczywiscie Nadia bezpiecznie pod folia ,gorzej ze mna ale w sumie tak bardzo niezmoklam ,Mala o 14 zjadla papu swoje (marcheweczke z ziemniaczkiem popila herbatka i teraz spi:-)Aniu no z tymi rozmirowkami to szok ,dodi ,mailuj powodzenia w organizacji chrzcin,​psocia wisienka beja basieniak mateuszkowa corin witam popoludniowo!!!!

teska - witaj, witaj ;-)
moje tez spi po zupce jarzynowej ciekawe jak dlugo jeszcze.. ??

normalnie ciasto juz w piekarniku i czuc w calym domu zapach kruszonki i borowek.....jej....szykujcie talerzyki :):)

reklama
Basieniak ja myslę, ze słuchaj lekarza, w końcu to on ma się na tym znac a jak masz watpliwości to skonsultuj z innym. Myslę, ze w tym rozszerzaniu diety to nalezy się rozumem kierowac a nie tylko tabelkami:-)
Mateuszkowa, teska Ania *
Mila wstała, pospała na tyle długo, ze umyłam okna od zachodniej strony. Teraz czekam na Pola i idziemy na basen.
Miłęgo popołudnia

Do góry