reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Ja wpadłam sie tylko przywitać. A więc witam wszystkie mamuśki. Mam ogromnego doła i wszystkiego dość! Poza tym serucho boli jak cholera, mam nadzieję, że to tylko nerwy...
psota - zagłosowane

reklama
basieniak - ja mam maxi cosi cabrio czy jakos tak
konwalianko - a jaki masz wozek? bo my tez jedo :-D placuszkow sie najesz do syta az bedziesz miec dosc ;-) a ten gerber powiem ci ze nie wiele tam w smaku czuc roze bo ma dodany sok, ten sloiczek co mam z bobovity ma dodane owoce rozy ale nie wiem jak smakuje jeszcze....:cool:
maqnio - < przesylka polecona - placuszek >
ascica - kochana, co sie dzieje? lap ogromnego przytulaska!!

moje male robi chyba mega kupe bo steka na zmiane z "a guuuuuu " ..mam nadzieje ze poczeka z calkowitym wyproznieniem na meza ;-)

mateuszkowa - tak to jest jak wszystko się bierze na swoje barki i nie ma szansy odreagować, teraz to taka kumulacja problemów od półtora roku, zawsze tak mam, gromadzę, gromadzę aż w końcu jakaś drobnostka sprawia, że jestem wrakiem...

asica - doskonale cie rozumiem, niestety tak jest ze problemy narastaja, narastaja i nagle bum, tak jak piszesz wystarczy drobnostka i wszystko peka .. :(:( bedzie dobrze kochana! popatrz na swoje malenstwa - sa cudowne, zdrowe, kochaja cie! nie ma nic piekniejszego na smutki!!
konwalianko - nie widzialam limonki .. ogolnie jedo ma slaba kolorystyke np. w porownanio do tako .. , tez mamy fyna - jestem zadowolona poki co, zobaczymy jak bedzie ze spacerowka

asica * nie dawaj się kochana.
konwalianko ja dawałam Stasiowi jabłuszko ze słoiczka, wczoraj był Gerber. Dziś nie dałam i wygląda na to, że jest dużo lepiej. I dziecina pospała sobie w dzień.
corin ślicznie i młodo wyglądasz. Nowa fryzurka - piękna.
mateuszkowa Twoje zdjęcia z maluszkiem prześliczne!
mailuj zakochałam się w Krzysiu! Jaki stylowy facecik*
maqnio &&&&&&&& za dzisiejszą nockę, żebyś sobie pospała
basieniak, konwalianko my do fotelika nigdy nie użyliśmy wkładki dla noworodka, bo od razu była za mała:-D a jutro spróbujemy zmienić na chwilę gondolę na spacerówkę i zobaczę jak będzie się Staś w tym czuł, bo gondola zdecydowanie za mała. No i niektóre pajacyki na 80 mają za krótkie rękawki już:eek:

Mój mały wciąż spi;-)
konwalianko, basieniak ja mam dla swojego chłopaka fotelik 0-18kg, zamonotowany oczywiście tyłem do kierunku jazdy, do nosidełka już się nie mieścił w kombinezonie:-D
mateuszkowa nie znęcaj się nade mną:wściekła/y:;-) taki pyszny placuszek mmmmmmmmmmmniam;-)

beja - no ale ja zapraszam!!! :):):) albo wysylam priorytetem :)
magia, dziekujemy :), to twoje malenstwo to juz calkiem dorodne :):) ale chyba rodzice to nie karzelki ?:)

Magia, ja nie dawaam sloiczkow..wole tarte jabluszko, bo działa na kupki lepiej..tez musze zaczac dawac wode - mały zrobił dosc gesta kupe popłakujac przy tym..
asica tulę
Mateuszkowa, mnie sie spacerowka nie podoba.. no ale coz.. planuje zakupic maclarena

reklama
konwalianka - fakt, spacerowka jest taka sobie, ale ja patrzylam glownie na funkcjonalnosc calego wozka .. i pewnie tez cos zakupimy lzejszego w przyszlosci..

Do góry