reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Mateuszkowa, ogólnie kłótnie o to gdzie ma być ślub, w jakim miejscu, co potem, czy jakaś kolacja w domu, czy w restauracji, ba w jakim mieście powinniśmy to zrobić, czy tutaj czy w Olsztynie? No i ja widzę że on chciałby po najmniejszej linii oporu pójść, czyt. jak najmniej wydać. Ale on nie zdaje sobie sprawy, że to będzie mój dzień i chciałabym żeby było idealnie. On już raz przez to przechodził i miał swój dzień, ale i tak mnie nie rozumie.

aneta - no to sporo do obgadania ;/ myslalam ze jakies zdrobiazgi' bo sie tak zasugerowalam po tym jak napisalas ze obraczki odebrane - nawiazuje do siebie, gdzie wszystko bylo juz 1,5 roku wczesniej zabukowane ;/ a i tak bylo pozno!!! a obraczki zamowilismy na 6 mc pzed..
musicie sie dogadac, najlepiej wszystkie za i przeciw
masz racje to twoj dzien ! a facet to facet nie zrozumie za bardzo bo w garniturze chodzi tez na inne okazje :p napewno przezywaja to wydarzenie no ale ja sama mowisz..to twoj dzien..

Aneta, gratuluje z powodu obrączek.. co do ślubu.. u nas na szczęście mąż nie chciał sie angażować w przygotowania.. oczywiscie wybierał zaproszenia i takie tam, ale nie bylo problemu.. gorzej było z urządzaniem mieszkania.. myślałam, że go zabije..miałam dość :) wytłumacz mu, ze dla Ciebie to ważne wydarzenie i niech chociaż nie podkłada ci kłód pod nogi.. dacie radę

konwalianka - co do mieszkania, przynajmniej mial jakies pomysly :p bo moj to tylko mowil ; jak chcesz ; i szlag mnie trafial bo jemu sie wszystko podobalo..............

sestina pisałam wczoraj o scrablach, oze to , albo rzeczywiscie jakas bransoletka moze typu charms, teraz dosc modne;-)

psota współczuje bólu głowy, ja pamiętam jaki miałam potworny ból głowy po cesarce (skutek uboczny), myślałam ze umrę:szok: dwa dni mnie bolała!:crazy:
mateuszkowa po długim boju z suwaczkami wreszcie sie udało:-D

Mateuszkowa..pomysły? skad! on po prostu czekał az coś zaproponuje a wyrażał opinie, głównie na niee.. jedynie kolory do sypialni wybrał, bo miałam już dość..
corin, gdzie kupiłas tą matę piankową?

Ostatnia edycja:
konwalianka - osz...zrozumialam na opak!! te nasze chlopy b!! brrr .. ja juz wolalabym gdyby mi moj powiedzial ze to nie a tamto wstretne a on tylko ; jak chcesz, zeby sie tobie podobalo ; no kota bylo dostac ;/ ;/ do tej pory tak jest - nadal wykanczamy mieszkanie i to ja ustalam co gdzie i jak... a on potem jak cos zrobi to sie puszy jak paw ze sam o wymyslil .. ;/:baffled::baffled:

Mateuszkowa, konwalianka, do jednego się zgadzamy. Przyjęcie/obiad po ma być kameralne, czyli moi rodzice, moja siostra z partnerem, jego brat i siostra z małżonkami i dzieciaki. W żadne zabawy typu tańce i hulańce nie chce nam się bawić. I on doskonale zdaje sobie sprawę z tego że to ma być mój dzień ale i tak... Drażni mnie jego zachowanie w tym temacie, bo niby doskonale rozumie, ale gdy schodzi na ślub i to jak ma wyglądać, to on wiecznie się pyta jak ma to wyglądać, pomimo tego że już kilkakrotnie mówiłam mu co jest dla mnie najważniejsze... Ale jak grochem o ścianę.

A co do prezentu dla chrześnicy Sestiny, to może właśnie jakąś bransoletkę, łańcuszek?

reklama
Aneta no to pierwszy krok zobiony - gratuluję! Mój też nie chciał się za bardzo angażować w przygotowania a mnie szlag trafiał bo ja chciałam żeby się zaangażował :-D za to z mieszkaniem na odwrót - ciężko było czasem przeforsować swoje zdanie ale i tak prędzej czy później wyszło na moje w większości przypadków haha :-) Na pewno się dogadacie :tak:

Do góry